Моите преводи до момента винаги са отговаряли на графиците, които публикуват.
На 27 са парите за декември.
След изтичането на трите болнични (45,42 дни и този до 135 дни), подадената декларация при работодателя има ли начин как да се проследи в сайта на НОИ? Просто се чудя кога да си очаквам парите за втората половина на ноември. Като започнат да ги изплащат сигурно ще видя какъв е графика, но понеже сега е за първи път и искам да знам.
Досега следих с ПИК болничните, но се чудех дали и останалият период може по същия начин. Благодаря!
От два дни сън няма..онзи ден обвиних себе си, защото страшно много ми се припи прясно мляко и пийнах малко.. е скъса се да реве вечерта и не искаше да го кърмя чак до 6 сутринта. Вчера реших да не давам вечерта АМ, абе нищо да не давам, само кърма и пак си беше будене на 2 часа, като не е искал да яде, просто да спи в мен. Добре че сега по това време винаги поспива 30 мин в кошарата, та успявам да закуся и да си сърбам безкофеиновото кафе и да поцъкам, че иначе щях да полудея
Някъде четох, че след 4тия месец тази сънна регресия била постоянна и бебето се нагаждало на нашите навици. УжасТ - то аз като се будя верно на 2 часа не знам какво ще стане, ако това е вярно
Но все се надявам да е само период. Много съм изнервена да ви кажа тези няколко дни...дали от неспане, дали нещо другоооо.
МРЪН 

Препоръчани теми