Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 055
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 070
Demmy,

Аз съм виновна за Камен Донев. И понеже предаването затъпя максимално, поздравявам ви драги съфорумки (И Веско, и Павел) с нещо друго:

И за да не е тотален офтопик "после влизахме в клозета винаги двама, винагии" все едно за Блаткини е писано Grinning

# 2 071
  • Оптимист по принуда
Кактусче, мерси! Joy

# 2 072
Албена не е глупава. Слушах й оня ден номинациите - ами добра е! Но е лош човек, проклета и злобна жена. Руснаците биха я нарекли "стерва".
Никита е досадна и прилепчива като кърлеж, но нейното "нещастница" май е най-голямата обида, която си е позволила към някого в къщата. Обикновено не тя е инициатор на конфронтациите, нейното дуднене най-често е в отговор на чуждите нападки и обиди. Дали е съзнателна тактика правенето й на жертва или не, вината да е успешна в крайна сметка е на останалите злобни ганьовци, които не могат да си контролират емоциите и простотията. Да не бяха й обръщали внимание и нападали, нямаше да има жертва.
Мисля, че за общуване при нормални обстоятелства, Никита е за предпочитане пред Албена. Иначе и двете изглеждат ужасно. Е, Албена все още не се е нашарила като гущер (много добро сравнение направи някой по-назад), но пък и тя добре се е постарала да се обезобрази, пардон - разкраси Wink

# 2 073
https://www.instagram.com/p/BrDkAtMggUV/?utm_source=ig_share_she … shid=is8qq9iqzia9
Кулагин за Цецо-циганин. Не ром,ром е напитка. 😂

# 2 074
Е, чалнати пък чак....каквото повикало, такова се обадило - знаеш ли я тази нашенска приказка? И другата - на каквото си постелеш, на това ще легнеш......еййй като казах легнеш, и как ми се доспаааааа....
олее как ме подцени ... имам се за толкова умна поне, че да я знам тази нашенска приказка ...
а за чалнатото - принципно говоря ... чалнали с това предаване, да свършва, че да се радваме на празници!

# 2 075
  • Испания
Скрит текст:
早上好、 室友!

你是怎麼睡的?

謝謝你的咖啡 (Xièxiè nǐ de kāfēi) LaughingLaughingLaughing

За нищо. Удоволствието е изцяло мое.

Хареса ми Мария, приятелката на Уош, когато го защитаваше и почти дума не можа да обели. В "На кафе" - вече не. Внучка е на Борис Луканов.

# 2 076
Албена не е глупава. Слушах й оня ден номинациите - ами добра е! Но е лош човек, проклета и злобна жена. Руснаците биха я нарекли "стерва".
Никита е досадна и прилепчива като кърлеж, но нейното "нещастница" май е най-голямата обида, която си е позволила към някого в къщата. Обикновено не тя е инициатор на конфронтациите, нейното дуднене най-често е в отговор на чуждите нападки и обиди. Дали е съзнателна тактика правенето й на жертва или не, вината да е успешна в крайна сметка е на останалите злобни ганьовци, които не могат да си контролират емоциите и простотията. Да не бяха й обръщали внимание и нападали, нямаше да има жертва.
Мисля, че за общуване при нормални обстоятелства, Никита е за предпочитане пред Албена. Иначе и двете изглеждат ужасно. Е, Албена все още не се е нашарила като гущер (много добро сравнение направи някой по-назад), но пък и тя добре се е постарала да се обезобрази, пардон - разкраси Wink

Вярно е обаче като видиш каква е майка и- Захажаева злото абнормално

# 2 077
Най-най-големия шамар за всички в къщата ще бъде, ако спечели Цецо. Защото всички се смятат за по-големи ВиАйПи-та от него. Дори съм сигурна, че и Златка няма да може да го преглътне, ако стане така, нищо че му се води приятелка. Направо ще зяпне от злоба и завист, а тя не може да си крие емоциите. Много й личи, когато злобее срещу някой

От всичките вътре, Цецо най-заслужава да спечели.

Нека да е Цецо, то след Наско Колев Цецито си е слънце.
Няма кой толкова много да гласува за Цецо, но пък от друга страна - кога нещата са се решавали с гласуване Simple Smile

Гейовете да го подкрепят - представи ги добре.

# 2 078
Благодаря за искренността Май Лейди Simple Smile
Щом сте по близко до акЪла на Албена имам и допълнителен въпрос към Вас, тъй като на мен не ми достига и не разбирам основанията в израза на интелекта Вулева. Тя дипломира ли се като юрист?

Добър ден деца на Вселената!
HugHugHug
Не разбирам нещо та да попитам може ли?  Wink
Имаше един игра кой е най-най кекси умен и т.н. с няколко спорни положения Joy но в крайна сметка Албена Вулева ли им залепи етикетите на всички и самопредложи ли се за Умна? Тук има ли съгласни с това определение "Албена Вулева = Умна"  Благодаря предварително!

Ако трябва да съм искрена, според мен от всички жени в къщата в момента, Албена наистина е най-умна

Нямам никаква представа. Дори не знаех, че е учила право. Но /пак да кажа, че това е само мое мнение/, нито Джулиана, нито Златка, а най-малко пък Никита имат капацитета на Албена. Не, че и той е кой знае колко голям, но на фона на изброените рязко изпъква. Те са откровено глупави жени, които не могат дори да скрият простотата ти с мълчание, за да не им личи. А я изливат с "тонове" в национален ефир, мислейки си, че демонстрират интелект.

# 2 079
  • Viena
Исусе!!! Жулка се е кръстил в инста "Top Erotic Model in Buigaria" Joy

# 2 080
За съжаление, в случая, не правят така, ами го карат само на приказки ... добре биха се отразили на навлека два-три шамара.
какво имаш предвид под добре?
как агресията и насилието решават проблемите?
не мислиш ли, че с 1-2 шамара ще накараш този човек да ти прави напук и така се започва един омагьосан кръг ...
за да се реши един проблем трябва да има ЦИВИЛИЗОВАН разговор

Цивилизован разговор с Никита? Все едно цивилизован разговор с побесняло псе. Невъзможно.

Два шамара, често връщат хистерични лелки в реалността, а на тази специално, ми то ще му е приятно да и ги забие човек, с чувство ще го направи, както се казва ...

# 2 081

Божкееее - два гея спорят дали трети гей е циганин Joy ЖДНБ

# 2 082
В студиото било по-интересно, отколкото в къщата.

# 2 083
И нека Златка бъде възпята от българския фолклор сега!

Златке ле, мома тричана (демек въртяна, засукана),
тричана още обичана!
Тури си, Златке, анцуга,
анцуга още стайлинга.
Нека са пукат душмане,
нека реве туй диване.
Туй диване Никита,
седнало да та пита...
Златке ле, чушко лютива,
лютива още игрива...
Снажна ти, Златке, снагата...
Едра ти, Златке, гърдата.
Намери, Златке, млад левент.
Млад левент, Златке ле, да ней студент!
Зъби му бели, бисерни.
Наргиле на уста виси му.
Пристани, Златке ле, начаса!
Подслади, Златке ле, кат' боза!

# 2 084

Божкееее - два гея спорят дали трети гей е циганин Joy ЖДНБ

Има ли значение циганин ли е ром ли е? Ако е такъв още по-добре! Успял да се интегрира в общество в което ромите живеят на социални помощи или от кражби!

Общи условия

Активация на акаунт