Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 055
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 085
Няма значение,разбира се. Тя и Гани май е от някой богат цигански род,няма лошо. На мен смешно ми беше как Кулагин казва-Не ром,ром е напитка.
И да,в студиото наистина е било интересно. 😂🙈

# 2 086
Изчетох ви и не видях да сте обсъждали ситуациите, в които Ника нарочно се завираше в компания, в която се веселят и вместо да се интегрира , започва дрънчене, като скапва всичко. Така беше още когато ги запука за цигарите в първите дни, така беше и когато посред нощ им съсипа седянката. И някой има жал към такъв тип хора ? били аутсайдери?- моля, моля ! Това се нарича другояче и за мен е крясък за внимание, хейт и , в случая- целенасочено поведение за печелене на приз нещастницата на сезона. Не мога да повярвам, че тази тактика работи Weary Гоо хоум...Милена , отивай си при шоумена. И да , сама си проси и отношението и вербалните шамари. Проси си ги с кеф и с тактика. И се мисли за умна.

Гледах промото- Уош нещо се  е счупил вече. Очакваше се.

# 2 087
Това не се нарича аутсайдер, а социопат...

Естествено че целенасочено го прави. То нормално същество няма да се дърли нон стоп...ей тъй за кеф. За спорта го прави...демек за играта.

# 2 088
И като не може да отговори, защото бавно му тече мозъка , за разлика от сопола, приема позата " Не разбирам- би ли ми обяснил ??Joy

# 2 089
Нищо не й се разбира - за каква кауза се бори, кви принципи защитава....дет се вика не стана ясно за кво се бори Нинджата...
Много приказки издума, съдържание нъцки...зиро, нула...няма никой--куку-празноооооо...

# 2 090
Е, това със седянката - ако и на мен в 3 часа през нощта някой ми вика и ми се хили няма да съм много щастлива. Но пък сигурно е била наясно Никита, че условията в къщата са такива и рядко може да се спи нормално.

# 2 091
Е, това със седянката - ако и на мен в 3 часа през нощта някой ми вика и ми се хили няма да съм много щастлива. Но пък сигурно е била наясно Никита, че условията в къщата са такива и рядко може да се спи нормално.

Да не са отишли в нейния хол да викат и да се хилят? Като не е много щастлива - да си дърпа сопола там в аквариума нещастно, или поне да спретне един интересен, остроумен спор. Не да грухти и цикли там, с уродливата си външност и глас.

# 2 092
Ще вървя да си гладя черното поло и аз ...да се стъкна за довечера...

# 2 093

Ако има и някакво съсухрено, старо, сплескано дупе да намериш, за полото, съвсем ще се доближиш до образа на Великомъченица Никита Човекоподобна.

# 2 094
  • София
Аз съм гледала Никита в размяна на съпруги или нещо от вида предаване.Помня,че детето й не говори грам български и другата жена в чудо се видя,защото пък тя не разбираше английски.
Та да-детето й буквално гледа.

# 2 095

Ми така е, като нямаш две дини отпред да го изпънат, Ша го гладиш сЯ.

# 2 096
Нещо специално ли ще е, не може ли да не се преобличаме и така по домашному?

# 2 097
Аз не го съжалявам, че гледа, а че живее с такъв трол, като майка си.

# 2 098
Гледахте ли 'живото' от снощи - съвесем нормално си общуват, дали не са разбрали, че ги снимат и не са влезли в роля?

Уош доста добре се изказа за външността на Никита.

# 2 099
Joy
Аз ше търся естеЙшъна, имам едно старо ледека , поне на Цецка ше се докарам .

Ами това е борба на оцеляващи характери в отровна среда. Ако сами не си я докарат , ББ ще съдейства.
Не можеш да мръняш, че ти пречат другите, щом пречат ...как беше гооо хоум.
И за Албена ми е мъчно . Силен играч, силен характер. То с такава майка , не зная как още е членоразделна. Сетивна, приспособима, през зялото време не показа слабост. Само едно нещо не можа да прецени- че предатели ще има , вечно ще имаааа. Номинираха я , за да не спечели формата. Всъщност, не я посочиха. Обкръжението и. Голям удар за нея. Така е и в живота. Но тя нямаше полезен ход. Жалко ще е, ако ще излиза тя тази вечер. И къде и видяхте злобата , хич и не разбрах. Реагираше единствено, когато е провокирана. Дори в повишаването и на тон имаше ирония, сарказъм, хич и не вложи злоба. И амулетите и , и герданчетата , дето продава- предлага ги със сарказъм, нарича ги. Защо се буквува Flushed
Както и да е. Всеки си е с мнението.
Няма да ви търся диалог сега. Квот доди.

Общи условия

Активация на акаунт