Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 938
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 505
Лицето ти без никакво белило
със женския ти чар ме заплени;
сърцето ти, и то е женски мило,
без женските кокетни хитрини.
Красавец млад от благородна школа,
в обноските и сдържан, и открит,
ти с погледа си звезден двата пола
към себе си влечеш като магнит.
Природата създавала е вещо
от теб жена със образ съвършен,
но сетне присадила ти е нещо,
за радост на жените, не на мен.
Щом тъй е, нека стори ни богати —
с наслада тях, а мене с обичта ти!
Сонет 20, Шекспир

# 2 506
Уагабунга, и Георги Иванов обикаля Земята.
Честно ли? Кой го твърди това?

# 2 507
Не чух Гъмов какво разказваше, но при полета е имало опасност да не се върнат на Земята и да останат да си обикалят в орбита.

# 2 508
Уагабунга, и Георги Иванов обикаля Земята.
Честно ли? Кой го твърди това?
Той така разправя, пък не знам...

# 2 509
  • Бургас
Доди!
Кой доди?
😂😂😂😂😂

# 2 510
# 2 511
  • София
Добре де, ако приемем, че Американците са кацали на Луната, като ги знам какви са и че не се отказват да си пазят тяхното, защо тогава не направиха втори опит? Носят се някакви уж достоверни предположения за това, че там имало база на извънземни та да не си мешали капите.
Пишат, че Американците били гепили архива на нацистите що се касае до технологии, които били много напред във времето.
Е тогава как да си обясним пасуването на една толкова четолюбива нация относно Луната?
Уф, аз се олях, извинете ме, май е време да си лягам...
Хайде лека нощ и до пУнДРелник!

# 2 512
Аз си страдам за Албенка, и Космосът не ми пречи на страданието Joy
Гъмов намерил аудтория и той, горкичкият.
Да пита професор Филипов, да му каже как извънземните дебнат в засада, какво пита Ника Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 513
Много е запазена Златка, човек не може да й даде 45 години изобщо, особено с този грим.

# 2 514
Добре де, ако приемем, че Американците са кацали на Луната, като ги знам какви са и че не се отказват да си пазят тяхното, защо тогава не направиха втори опит? Носят се някакви уж достоверни предположения за това, че там имало база на извънземни та да не си мешали капите.
Пишат, че Американците били гепили архива на нацистите що се касае до технологии, които били много напред във времето.
Е тогава как да си обясним пасуването на една толкова четолюбива нация относно Луната?
Уф, аз се олях, извинете ме, май е време да си лягам...
Хайде лека нощ и до пУнДРелник!

Защото прогресът забуксува. Защото няма вече умни и целеустремени хора - станахме мързеливи и обикновени, разглезени консуматори. Защото всичко е лъжа и измама. Защото данъкоплатците нямат пари, да плащат и за мисии, и за политици, и за богоизбраните люде.
Защото...има много отговори на този въпрос, обаче не е това темата.

# 2 515
  • Бургас
Е, как Златка 45 години... 😂Съвсем ще я депресирате!
На 34 ли беше 🤣

# 2 516
  • София
Не чух Гъмов какво разказваше, но при полета е имало опасност да не се върнат на Земята и да останат да си обикалят в орбита.
Кой нашия и Руския космонавти ли? Не знам за такова нещо, имало е повреда, която не е позволила стиковането с космическата станция и за това се връщат обратно, но става нещо пак и ако не е бил нашия в съзнание, щото Руснака малко е поприпаднал, са щели да се разбият в Земята с капсулата. Нашия е натиснал бутона и е отворил парашутите.

Аз си страдам за Албенка, и Космосът не ми пречи на страданието Joy
Гъмов намерил аудтория и той, горкичкият.
Да пита професор Филипов, да му каже как извънземните дебнат в засада, какво пита Ника Stuck Out Tongue Winking Eye

За професор Филипов не знам, ама се сещам за ония шемети от Русе преди години, които бяха сигурни, че на не помня коя дата извънземните щели да кацнат в Русе и даже баха опънали червен килим на летището....

# 2 517
Много е запазена Златка, човек не може да й даде 45 години изобщо, особено с този грим.
Сигурно на финала ще е с опушен грим. На затвърди 50-ка!

# 2 518
Ти направо я уби Joy
Какви 45, Злата е на 30 и нещо. 32-33

# 2 519
Ох,бе Joy

Общи условия

Активация на акаунт