Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 738
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Не толкова от звучния процентов шамар, а от юмрук в слънчевия сплит изхвърча Вулева на "престижната" позиция !

# 2 641
  • густо майна Филибето
Албена може и да е лош човек, но в къщата освен към Никита към никой друг не се е отнасяла лошо. Явно има защо Никита да е аутсадер, щом успя да вбеси и  Уош дори.
П.П. Не се сещам с какво би ми била интересна Никита, честно. За какво бихме могли да си говорим? Е, вярно че аз не се интересувам от татуировки и пластични корекции на тялото....

Тя ще говори. Ние ще слушкаме. Ако случайно решим да променим посоката, ще ни контрира с въпросчета неуморно, докато се откажем. Ама ти защо така мислиш, защо така реши, защо аз така да мисля, защо, защо, защо....
Адски натоварващо същество. И докато я гледам само, ми се иска да й понаглася това-онова по лицето, като че е от прясна глина. И характера й е също толкова крив.

# 2 642
  • Варна
Факса Доди!!!
Разчувстван от поздравът на Smileys излязох да търся царевица в тъмното, но не намерих ... Cry
За сметка на това попаднах на победителя в ББ Мост Уонтед!!! Екслузивно и на живо!

Скрит текст:

Wagabunga is number one
La Migra de Estetika на Нови Хан
щом Непипажа включи Стоян
Тигърът даже бе надигран! Sunglasses

# 2 643
Гъмов нещо се излага тоя сезон.Присети ме вчера с разговора си за онзи виц с извънземните,ама при него става въпрос за космонавти.Има ли космонавти?Виждал съм,но няма...Върнахме науката няколко години назад,и земята сигурно пак е плоска.

# 2 644
И като си помисля, че номинираха и изгониха Я-я, вместо Албена...

# 2 645
Гъмов нещо се излага тоя сезон.
Лекa попрaвкa - зa пореден сезон. Един вид - нaдгрaждa се.

# 2 646
И като си помисля, че номинираха и изгониха Я-я, вместо Албена...
Той със сигурност е доволен от това, така че не е за жалене Simple Smile
Според мен първите изгонени са най-добре - хонорара си получават, а излагацията им е по-малко. Освен ако седенето до края е обвързано с повече пари, но пък опънатите нерви, участието в унизителни мисии, изнервящите съквартиранти и риска да не издържиш на напъна и да се изложиш, не знам дали си заслужават левчетата отгоре. Или някаква болна амбиция за доказване на всяка цена да се поражда вътре.

# 2 647
Факса Доди!!!
Разчувстван от поздравът на Smileys излязох да търся царевица в тъмното, но не намерих ... Cry
За сметка на това попаднах на победителя в ББ Мост Уонтед!!! Екслузивно и на живо!

Скрит текст:

Wagabunga is number one
La Migra de Estetika на Нови Хан
щом Непипажа включи Стоян
Тигърът даже бе надигран! Sunglasses
Ех че хубаво Simple Smile
ВескоBeers
Приятно изкарване! Simple Smile

# 2 648
  • София
щом успя да вбеси и  Уош дори.
Не намирам W*sh за спокоен и уравновесен човек, който трудно се вбесява - тъкмо обратното.

# 2 649
Спокоен и уравновесен, особено уравновесен, хич не е, но поне е възпитан и толерантен човек. А, че е избухнал и се е скарал с тоя или оня, на всеки може да му се случи.
Аз май от всичките там най-много го харесвам.
Всъщност харесвам и Гъмов, когато не е пиян или не се опитва да се прави на интересен, макар че той има и доста други големи кусури.
Харесвах и Цецо купонджията, ма нА, ако ви слуша човек, любовта щяла да победи loveuuu  Брррр... Banghead

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 23:23 от птица

# 2 650
Christmas TreeCocktailCookieНа трапезата на Биг Брадър:  Christmas TreeCocktailCookie
Албена ще го играе Коледната пуйка. Много се ежи, а се преражда по Коледа.
Златка си е патка. Не знам дали не е била патица по Божински, но млада е - най-доброто й предстои.
Никита ще го играе Коледната трътка.
Благо ще е прегоряла чушка с бял боб за зъби.
Джулиана ще е 2 големи грейпфрута, ако готвачът не е намерил помело.
Уош ще е тамяна за прекадяване - хем да се напушиш, хем да изгониш духовете.
Моят гЪмен ще е балон с хелиум - може да се похилиш, ако смукнеш от него, може и да пръднеш докат' го надуваш.
Цецо ще е Коледната салфетка - при нужда ще хвърчи над певиците, при друга нужда (хеле пък Благова), ще го забърше.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 11:04 от Маpи

# 2 651
И за мен най-приятен е Уош. Още от самото начало. Готин, ненатоварващ, възпитан и с позиция, която отстоява, без да става груб и да се прави на много велик. На два пъти засече Гъмов за безобразното му държание, което му прави чест. Въпреки почти постоянното пиене/или поне така изглежда/ явно човекът е готин дори и алкохолно опиянен, защото нито с някой се скара, нито започна да се натиска на жената с дирижаблите. За мен недоумение предизвиква тази симпатия към Гани, която откровено ме дразни с непрекъснатото олииии хораааааа....пълна клюкарка, която само се прави на миловидна и добра, а всъщност е една вулгарна простакеса, която освен с изкуствена коса, мигли и два надути до пръсване балона явно не може да изпъкне с друго.

# 2 652
Този Гъмов с претенциите за интелигентен човек, такива глупости ръсеше за космическите програми. За негова радост повечето хора са невежи и сигурно им се струва много логично неговите малоумщини.

# 2 653
Този Гъмов с претенциите за интелигентен човек, такива глупости ръсеше за космическите програми. За негова радост повечето хора са невежи и сигурно им се струва много логично неговите малоумщини.

zlatina92, добра нощ

Какво е казал?

# 2 654
Той каза такива простотии,че и най-глупавия човек ще усети какъв му е капацитета.И все пак не вярвам народа да е толкова глупав и невеж.Виж конспираторите ще си се вържат като нищо,те все знаят повече от научно доказаните факти.
Wagabunga,Гъмов обясняваше как не съществували космонавти и никой не е излизал от границите на гравитацията,поради липсата на гравитация...Космонавтите били още един начин да ни точат парите.А пък куче да иде някъде в космоса било абсурд.То ще било гении това куче.
Само да кажа,че съм убедена,че съществуват по-умни кучета от него,а за това,че са по-чувствителни няма какво да кажа,че имаше на моменти отвратително държание.

Общи условия

Активация на акаунт