Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 738
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 625
А, за гръбнака и аз ще го гледам, че имам такъв проблем.

# 2 626
За плексит нещо казаха ли Satisfied

# 2 627
  • Варна
Благо има само две татуировки, една отпред и една отзад. Никита също, но ме питайте за Благовите ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 628

Тази Никита ми е толкова антипатична и външно и вътрешно. Голяма е drama queen.  Много ще ѝ дойдат 2 победи, не заслужава. То не спря да мрънка и да дразни.
Иначе смятам, че се справя добре в живота. В предаването "смени жената" даваха къщата ѝ. Беше повече от прилична и на хубаво място. Помня, че съсед й беше Бойко Борисов.
Моя фаворит е Уош. Много ме кефи това момче.

# 2 629
  • Испания
Днес на няколко пъти започвам да пиша и се отказвам.

От първия момент Биги заложи бомбата и противопостави Никита на останалите, като я определи за инспектиращ изпълнението на мисията на двойките. Още тогава стана ясно, че другите няма да ѝ го простят.

Чудно ми е какво толкова се палите да убеждавате другите "какъв провал" била Никита. Ако подобна мисъл ви прави щастливи, ами бъдете щастливи! 

Всеки сезон едно и също: генерализиране какъв бил българският народ, щом има харесващи Джино, Миглена, Никита... Затова сме били на това дередже, затова не "върви" футболът в България... Някои били агресивни, пък "неагресивните" не спират с едни и същи излияния.

Ами, добре. Форматът у нас е такъв, какъвто е. А темата е такава, каквато си я направим. И тук не е виновен нито форматът, нито участниците.

Чакам с нетърпение дуетите. Някои сигурно ще ни развалят слуха, но купон да става.

Поздрав с песен:

# 2 630
За Никита разбрахме, че има мъж, има дете, има бизнес.
Ама за Албена какво разбрахте?! Че е вещица. Друго?

# 2 631
  • Варна
За Никита разбрахме, че има мъж, има дете, има бизнес.
Ама за Албена какво разбрахте?! Че е вещица. Друго?
Ами ... кобра, свинска глава ... тресе се ... даже  ми е много. Joy

Smileys, muchas gracias! Flowers Hibiscus

# 2 632
  • sofia
За Албена разбрах, че ми е тотално антипатична. Дразни ме: външността и, измисленото и помохамеданчване, начинът и на обличане, тембъра на гласа, липсата на възпитание. А смехът и...ме влудява.

# 2 633
Днес на няколко пъти започвам да пиша и се отказвам.

От първия момент Биги заложи бомбата и противопостави Никита на останалите, като я определи за инспектиращ изпълнението на мисията на двойките. Още тогава стана ясно, че другите няма да ѝ го простят.

Чудно ми е какво толкова се палите да убеждавате другите "какъв провал" била Никита. Ако подобна мисъл ви прави щастливи, ами бъдете щастливи! 

Всеки сезон едно и също: генерализиране какъв бил българският народ, щом има харесващи Джино, Миглена, Никита... Затова сме били на това дередже, затова не "върви" футболът в България... Някои били агресивни, пък "неагресивните" не спират с едни и същи излияния.

Ами, добре. Форматът у нас е такъв, какъвто е. А темата е такава, каквато си я направим. И тук не е виновен нито форматът, нито участниците.

Чакам с нетърпение дуетите. Някои сигурно ще ни развалят слуха, но купон да става.

Поздрав с песен:

Присъединявам се към мнението!
smileys, благодаря!:hibiscus:

# 2 634
Не че някой се пали и не може да спи от емоции. Но след като има тема - какво да се пише в нея? Пишем за участниците...
Затваряйте я в такъв случай...

# 2 635
  • 221B Baker Street
В този формат мога да харесам само хора, с които самата аз бих могла да общувам и да съжителствам в една къща. Ами, съжалявам, но от тези, които ми показват, единствено Никита ми е интетесна, никой друг. С нея мога да си общувам и съжителствам без проблем. С нищо не би могла да ме подразни. Гани, Златка и Благой не бих ги издържала и един ден. С Гъмов и Уош мога да купонясвам, ама живота не е само купони. А извън равновесие би ме изкарала  Албена. Всичко ми е противно в нея - визия, глас, поведение. Не бих останала с тази жена и една минута под един покрив. Тотален аутсайдер е за мен.

# 2 636
Албена може и да е лош човек, но в къщата освен към Никита към никой друг не се е отнасяла лошо. Явно има защо Никита да е аутсадер, щом успя да вбеси и  Уош дори.
П.П. Не се сещам с какво би ми била интересна Никита, честно. За какво бихме могли да си говорим? Е, вярно че аз не се интересувам от татуировки и пластични корекции на тялото....

# 2 637
  • 221B Baker Street
Албена може и да е лош човек, но в къщата освен към Никита към никой друг не се е отнасяла лошо. Явно има защо Никита да е аутсадер, щом успя да вбеси и  Уош дори.
П.П. Не се сещам с какво би ми била интересна Никита, честно. За какво бихме могли да си говорим? Е, вярно че аз не се интересувам от татуировки и пластични корекции на тялото....
Първо се скара с Весела Албена.
А с Никита, както се видя и снощи, може да се говори на всякакви теми, стига да я няма Албена да вмирисва обстановката. Но и татуси и корекции по тялото мога да обсъждам и аз, не ми е проблем. Най-много да ме донавие да си направя татуировка и аз...Joy  Но се съмнявам, щото ме е страх от игли. Disappointed Relieved Нямам нищо против и да ми разкаже за всичките държави, в които е била. Както и за Африка. Абе, за много неща може да се говори с нея, ама онея гилигайзери в къщата разбират само от пиячка, купониране и чалга.

# 2 638
Не харесвам Златка и Бладка Simple Smile, но ги предпочитам на финала вместо Никита!

# 2 639
  • Варна
Албена може и да е лош човек, но в къщата освен към Никита към никой друг не се е отнасяла лошо. Явно има защо Никита да е аутсадер, щом успя да вбеси и  Уош дори.
Освен с Весела се скара и с ЯЯ и Уош! Няма да кажа с всички свестни, но го мисля!

Общи условия

Активация на акаунт