Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 797
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 610
Цитат на: DeltaAzimut link=topic=1078866

Помогни си сам, за да ти помогне и Господ.
Като вижда, че са я окепазили, що продължава с козметичните интервенции?
Като вижда, че не е желана, защо не положи усилия да стане желана?
Като вижда, че не я харесват, защо не положи усилия да я харесат?
Все чака на другите и обвинява ли, обвинява...някой друг за съдбата си. Никога себе си.

Понякога не можеш да живееш с някоя поразия и се налага да я оправиш. Но те съсипят пак и така докато съвсем те обезобразят. Това е лош късмет и съдба от която не можеш да избягаш, няма урок който да научиш - просто трябва да си минеш през това. Никита тряжва да спечели за да натрие носовете на всичките си душмани. Но май няма да е тя а влюбената двойка

# 2 611
Искрено се надявам да не са те! И заради миналото им, и заради настоящето им, и заради вида им - той нашарен с татуси, празно място не останало по него, псевдорелигиозен грубиян, залепен за наргилето, тя - силиконова кукла, кълцана, снаждана, поправяна, нищо истинско и естествено не останало в нея. Глупави, скучни, мързеливи, нахални и елементарни хора... Нали все пак някакво послание към обществото трябва да дойде от формата. А при тях дори и любовта им е една измислена, насилена, измъчена. Искрено им желая всички добро в бъдеще, дано са се намерили един друг и наистина да са щастливи заедно, но чак пък победители  Naughty

# 2 612
Току що описа Никита - "нашарен(а) с татуси"/за Благо/+"кълцана и снаждана"/за Златка/ ...

# 2 613
Какво ли послание дадоха с другата Златка, Малък Тошко...Десислава?....

# 2 614
За Никита нищо не стана ясно от това шоо....освен че мъж й спал със Златка по време оно.
А..и че тя спи много.
Аз друго не научих за нея, нищо не разкри...

# 2 615
Скрит текст:
Скрит текст:
... В живота стратегията на Албена е по-печеливша, в ББ - стратегията на Никита...
Какво да ти кажа, теорията ти звучи убедително като цяло, но или стратегиите им не са това, което си извела, или има и други решаващи фактори, но реалният живот опровергава изводите ти Simple Smile
В живота Албена е самотна, без професия, доходи, без мъж, дете, семейство, приятели има ли, няма ли, също е под въпрос, занимава се с глупости и от самота и безпаричие залита по врачки, баячки, религии и пр. Никита - жертва или не, си има дете, мъж, бизнес. Може мъжът да не е принцът от приказките, но е с нея от години, бизнесът може да не е за милиони, но й стига за нормален живот, видът й може да е ужасен за повечето от нас, но пък тя явно си се харесва. Обикновена жена с нормален живот с нормалните колебания към добро или лошо, но все пак реализирала се като жена. И майка! Докато на Албена нищо не й е наред - нещастен живот без близки,без любов,  без работа, без смисъл.

Нито една от двете се справя добре в живота.
Абсолютно не съм съгласна, че Никита не се справя добре в живота. Моля, развий тезата си и я подкрепи с доказателства.

Скрит текст:
Никита пътува много, при това не сама, а с мъжа и детето си. Посещава различни и интересни места, среща се с много хора, има много приятели. Фотографията ѝ е хоби, прави красиви снимки. Разбира се добре с бащата на детето си, не се карат, грижат се за общото си дете. Самото дете е много добро и възпитано и си личи, че обича майка си, обича и Боби. Никита има силна връзка с родителите и семейството си, Боби също. Дори и бизнеса им да не върви чак толкова добре, никой от тях не е седнал да се оплаква. Да, влизат в ББ за едни пари, но те всички останали влизат за същото. Та, обясни ми, Делта, кое в живота на Никита е пълно мазало и как тя не се справя добре?! Какво още трябва да постигне Никита, та да се почусвтваш лично ти удовлетворена от нейния живот?! Трябва ли да пърха около Боби и да му прави влюбени муцунки?! Трябва ли той да ѝ подарява всеки ден цветя и валентинки, та да ти стане ясно конкретно на теб колко много я обича?! Трябва ли задължително всички в България и особено ти да разберат колко успешен е техният бизнес, и изобщо, дефинирай ми задължителния "успешен бизнес" според теб?! Защото и аз имам бизнес, той не е от най-успешните, но се гордея с него, защото съм го създала сама, правя всичко с двете си ръце и със сърцето си, и най-важното - работя това, което ме прави щастлива! Ето защо от два дни ти повтарям, че Никита е обикновена жена, като теб и мен, но ти твърдо си решила, че щом няма успешен бизнес, край -  не се справя с живота си и всичко при нея е пълно мазало!

Писах назад и обосновах мнението си. Не искам да се повтарям, за досада на четящите в темата.

П.С. Дори един потребител ми се скарА, че съм много обстоятелствена.

# 2 616
За Никита нищо не стана ясно от това шоо....освен че мъж й спал със Златка по време оно.
А..и че тя спи много.
Аз друго не научих за нея, нищо не разкри...

Стана ясно, че детето й гледа

# 2 617
Току що описа Никита - "нашарен(а) с татуси"/за Благо/+"кълцана и снаждана"/за Златка/ ...
Така е, но аз къде съм посочила Никита за победител Simple Smile
А и все пак нейните татуси поне не са с религиозна насоченост, за разлика от неговите кръстове, разпнати Джизъси и библейски цитати по гърба и г"за (това ли са всъщност!), за нея няма твърдения за принадлежност към определен вид труженички, няма видиоклипове 18+ с нейно участие, детето й не е хвърлено на бившите за отглеждане, жената си работи, гледа дете и мъж (1 за 5 години, не 5 за 1 година Wink) и някак по-интелигентно звучи. Все подробности, които са в нейна полза.

# 2 618
А да..и че има дете. Ама добре че гледах Смени жената, че от там знам. Тя нищо не разказа..ни за детето, ни за бизнеса си.....абе нищо...пълна мъгла...
Само "вие" и "какъв ви е проблемът" чух аз от нея...

# 2 619
Е, на кого да каже жената, то с 'такива ВИП-ове' може ли да се говори?

# 2 620
На камерите .. Joy...или и те я нападат...

# 2 621
Дам , и когато никой нищо не и прави , пък обяснява "в първите дни, ей там в ъгъла..." някой я и дръпнал плитката, я не и дръпнал плитката. Все нещо наопаки.
Мъжът и същият модел и той - те не ми обърнаха внимание подобаващо. Ае, ляльооо, внимание как се дава. И в Библията е казано "Почукай и ще ти отворят" - ох, Библията Rolling Eyes

# 2 622
  • sofia
Откак изгониха всички интересни хора, вътре е ужасно скучно.
 От останалите вътре, единствено Уош не ми е отвратителен. Нека той спечели.
Обаче..имам предчувствие, а именно, че..."любовта Ще победи"...
Блатка и Злагой са ми от най-противните участници, заедно с Джуганката.
Бих била съгласна и Никита да победи, само да не са те.

# 2 623
Е, че той и Гъмов не говори за децата си, и Благой не говори. Всъщност дали ТЕ не говорят или ББ не ни показва,  един ББ си знае Simple Smile Аз лично не вярвам да не са си разказали още в началото кой какво. Просто ББ не го счита за интересна тема, друго търси той там - скандали, сблъсици, обиди, напрежение, изкарване на всичко най-лошо на повърхността.
Я снощи как добре си говореха за разтягане на гръбнак и терапия на дископатии и за космоса.
Ах, за космоса беше много куул. Особено на Гъмчето откровенията и прозренията Joy

# 2 624
Гъмов снощи явно беше на Долната земя Joy

Упражнението ще го опитам аз, нещо полезно да науча и от Биповете.

Общи условия

Активация на акаунт