Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 687
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 390
Патрака пак чел в БГ-мама! Heart Браво, Патрак, днес ме кефиш!

# 391
Гледай сега Преслава как защитава Златка-Патка. Ама нормално е, все пак гаджето на Преслава е църковен мъж на Златка-Патка.

# 392
Трима са най-големите злобари - Албена, Джулиана и Гъмов... апропо Джулиана може да бъде поставена във всички гадни категории, без всякакво съмнение...  Rolling Eyes

У всеки човек има злоба. Тя е част от процеса на самосъхранение. Но когато вместо това, се използва като оръжие, е долно качество. Никита е носител на точно това долно качество - агресивна злоба. Освен това е завистлива и комплексирана - дори собственият й мъж й го каза, а той трябва да я познава най-добре.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 22:27 от DeltaAzimut

# 393
  • Някъде в Матрицата
Кудку-дяяк. Куд-куд-кудку-дяяяк.
Аз това чувам от студиото.

# 394
Голям грач в студиото

# 395
  • густо майна Филибето
Трима са най-големите злобари - Албена, Джулиана и Гъмов... апропо Джулиана може да бъде поставена във всички гадни категории, без всякакво съмнение...  Rolling Eyes

С нЕкои изключения.
Да де, Интелекта го изключваме Simple Smile

# 396
  • Испания
Кулагин пак точен и право в целта 😂😂😂 Преслава няма ли бебе за гледане? Какво се разнася из студията като прани гащи?

Почива си от семейно щастие.

# 397
Гледай сега Преслава как защитава Златка-Патка. Ама нормално е, все пак гаджето на Преслава е църковен мъж на Златка-Патка.
Да, да, точно. Кефиш ме днес много. Кулагин да я щипне по тая тема сега 😂

# 398
  • София
Оххх, аман от различни, бре, пък и онеправданите и натикани в ъгъла. Всъщност често "различните", са страшно посредствени хорица
А има ли по-различни от Албена и майка и... две кощрамби, нямащи аналог! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 399
Дайте снимка на Гергана от тази вечер, моля.

# 400
Кудку-дяяк. Куд-куд-кудку-дяяяк.
Аз това чувам от студиото.

Егати кефа ми направи, страшно яко изречение!!!

# 401
Напълно съм съгласна с Никита /Джулиана е най-голяма клюкарка, Стойко е най-безхарактерен/.

Аз също, ако имаше капацитет да се обоснове, сигурно и другите щеше да убеди.

# 402
Ох тази Никита как едно изречение не може да върже. Призлява ми като я слушам. Да пита Албена дали това, че била злобна било факт?! Що за въпрос? И Стойко бил по-безхарактерен от Уош, защото с Уош си била общувала повече.. Оххх.. Persevere

# 403
  • густо майна Филибето

Очевидно си приличат с братчеда. В калабалъка изчезват.

# 404
Коя е Гергана?

Общи условия

Активация на акаунт