Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 634
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Никита е права за Стойко. Поне от това, което са излъчили. Сравненията какъв футболист е са пълна тъпотия. Избират по симпатия, грам обективност няма.

ПП. Кой, по дяволите, е гримирал Преслава и си е оставил ръцете на носа й? Като Баба Яга са я докарали!
Тя си е, баба Яга!

# 376
  • в рока
Оххх, аман от различни, бре, пък и онеправданите и натикани в ъгъла. Всъщност често "различните", са страшно посредствени хорица

# 377
  • София
Оффф тая пък Никита! Тъкмо да я харесам и се изтъпанчи зад табелата. Щях да умра от кеф да им прави напук. Ей така за играта, да е контра на отровната Вулева.

# 378
Никита в стремежа си да си докаже колко е интелигентна се излага жестоко.

# 379
  • София
Толкова гнусен не е бил ББ. Ама винаги има първи път.

# 380
Ваня Щерева много ми напомня на Божана по речник и поведение

# 381
  • София
Трима са най-големите злобари - Албена, Джулиана и Гъмов... апропо Джулиана може да бъде поставена във всички гадни категории, без всякакво съмнение...  Rolling Eyes

# 382
Оффф тая пък Никита! Тъкмо да я харесам и се изтъпанчи зад табелата. Щях да умра от кеф да им прави напук. Ей така за играта, да е контра на отровната Вулева.

Именно. И аз мисля така.

# 383
Илиян на ДжуГани е симпатяга. Simple Smile Не е грозно момчето, нека не казваме на черното бяло.
аз не казвам, че е грозен ... ама пък чак картинка НЕ е

# 384

Или правиш нещо, или не го правиш.
Не ми хареса, че тя трябваше да се кандардисва толкова време.

Или заставаш отма', или не заставаш изобщо... Тъпо беше това, безсмислен цирк.

Кулагин как заставаше, и то дори зад по-гадни епитети!

# 385
  • в рока
За мен пък Никита е най-злобна, следвана от Злата

# 386
ПрАслава голяма отврат и викачка се оказа.

# 387
Ако директно вкарат коментаторите в студиото, а изкарат другите, ще забележим ли разликата?

# 388
  • Испания
Трима са най-големите злобари - Албена, Джулиана и Гъмов... апропо Джулиана може да бъде поставена във всички гадни категории, без всякакво съмнение...  Rolling Eyes

С нЕкои изключения.

# 389
Кулагин пак точен и право в целта 😂😂😂 Преслава няма ли бебе за гледане? Какво се разнася из студията като прани гащи?

Общи условия

Активация на акаунт