Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 627
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 345
  • Испания
Джулиана носи суичъра на W*sh, но в същото време вдига ръка, определяйки го като безхарактерен.

Типично в неин стил. Ползва Никита като кошче за душевни отпадъци и после я коментира с Вулева и я номинира.
Селска пръчка.

# 346
Абе тая Ваня Щерева квой облякла?

# 347
Доживях Патрака да каже нещо умно!

# 348
  • София
Напълно съм съгласна с Никита /Джулиана е най-голяма клюкарка, Стойко е най-безхарактерен/.
Абсолютно !!!!!!!!  smile3521

# 349
Това момиче, Мария, т.н. приятелка на Уош, има празни очи...брррр..

# 350
Стана ми кофти за Уош. Илиян бил като картинка, пък тоз рапър недостоен...Ще кажеш, че кралица на красотата е тръгнал да сваля, а не мис силикон.  Много надменно от нейна страна. И много грозно. Момчето е просто умно.
направо е картинка 🤣

# 351
Първо впечатление за Мума - братле, държиш се като братле, недей бе, не си на 16. Няма да го бъде там нещо май. Ама това е на първо четене. После ще гледам записа със срещатаъим.

# 352
  • София
Айде, ясна е работата - Злата ще ражда Джизъсче. Поредното! САмо не разбрах на изписването с какво ще ги вземат - с С класа или с Майбах?
И ся кво, втора Коледа ли ще има?

Извинявай, но не разбрах въпроса Simple Smile

На Коледа се е родил Исус (Джизъс), сега ще се ражда малкия Джизъс. Ще празнуваме ли и това раждане?

# 353
Не, Никита, честно ли? Факти ли?

# 354
  • София
Най-голямата злобарка и кучка /Албена/, първа сочи винаги с пръст други, за да предпази себе си!  Sick

# 355
Илиян на ДжуГани е симпатяга. Simple Smile Не е грозно момчето, нека не казваме на черното бяло.
С Джулка са си тамън: суетни, "светски", с подобрения - козметични, анаболни, етц.

# 356
Най-злобен е Гъмов, но на този другарски съд няма как да не се очаква Никита да е злобна. А всъщност, Никита изобщо не е злобна.

# 357
Мария не ми изглежда много умна.

Не може ли Уош да е с мен... Grinning
Може Simple Smile

# 358
Никита е злобна. Точка.

# 359
Различните хора ги мачкат. Никита е поставена в ъгъла. Тя е поставена в ъгъла. От цяла група селяндури. Селяндури по характер, да уточня.

Общи условия

Активация на акаунт