Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 648
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Имам усещането, че подготвят Албена за излизане тази вечер.
А дано.
И Захажаева ще си седне на задника най после.
Че във фейса от нея дума не може да кажеш Joy

# 181
Само за секунда дадоха приятелката на Уош, но ми се видя, че че чувства некомфортно. Дали е възможно да е така след излъчените преди малко кадри за Уош и Джулката? А той как си целуна Джулката по вратлето - все едно са си гаджета от 2 години. Беше сладко според мен и му дойде много естествено на него

# 182
Стана ми кофти за Уош. Илиян бил като картинка, пък тоз рапър недостоен...Ще кажеш, че кралица на красотата е тръгнал да сваля, а не мис силикон.  Много надменно от нейна страна. И много грозно. Момчето е просто умно.

# 183
Имам усещането, че подготвят Албена за излизане тази вечер.
А дано.
И Захажаева ще си седне на задника най после.
Че във фейса от нея дума не може да кажеш Joy

Шатц как ще седне бе..  главата и дава на късо, включва изключва, феноменална грешка на природата. ...

# 184
# 185
Уош прави доста добро впечатление. Жалко, че цял сезон залагаха на простовати драми, вместо да му обърнат внимание. Вярвам, че не е бил само статист вътре както излиза.

# 186
Не ми прави добро впечатление пък на мен рапъра. Такава хубава приятелка,уж умен ,ЕнтЕлигент...а прави стойки на Джулс. Не бива нещо тамЕ ..

# 187
  • София
Мале, Гергана много зле изглежда!

# 188
  • София
Гергана е ужасна

# 189
Стана ми кофти за Уош. Илиян бил като картинка, пък тоз рапър недостоен...Ще кажеш, че кралица на красотата е тръгнал да сваля, а не мис силикон.  Много надменно от нейна страна. И много грозно. Момчето е просто умно.

Ами наистина е по-готин от Уош. По-хубав е, с по-хубаво тяло. А, като знаем до къде й стига мозъка на Джулка - само до визията, нормално е да търси предимно опаковката в един мъж, а не съдържанието.

п.п. Приятелката на Уош не е чак толкова хубава, колкото я изкараха. Едно съвсем нормално, обикновено момиче без подобрения. Нищо УАУ не виждам в нея

# 190

Почнах да се съмнявам в умствените му възможности, гледайки хлътването му по Джулиана
Вижте приятелката му Мария колко е красива

# 191
Ох, жал ми е за това момиче (Мария - приятелка на Уош). И на мен ми изглежда, че се чувства некомфортно.

Радвам се, че ще гледам Кулагин.

# 192
Не разбрах кой кого ще защитава?

# 193
Тия от ББ, много лесни пари раздават - мързеливи, така да се каже. Спят ли, спят...

# 194
Напротив, Лейди. На фона на тия Квазимодо вътре, приятелката на Уош ми е като мис. И си е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт