Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 617
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 465
На Саката му лепна това "никой" идеално!

# 466
  • Варна
Ох , не мога с тия отрепки Блаткови ,искат да спечелят всяка игра .Жалки картина
Участниците направо се самоизнасилват

# 467
Кулагин пак точен и право в целта 😂😂😂 Преслава няма ли бебе за гледане? Какво се разнася из студията като прани гащи?
Страхотен аргумент! Grinning Щом има бебе, боса и безмълвна у дома.
Аргумент е, разбира се. Да родиш дете не е достатъчно, за да си му майка 😉 има приоритети в живота, нейните са явно да защитава гном клюкар, вместо да се грижи за новороденото си. Чалга и сълзи.

# 468
Еми Благо си е лидер. Два пъти повиши глас и всичко живо се изпокри, в т.ч. и собствената му жена.

Това не е лидерство. Това е тормоз, това е потисничество и агресия.

Ти не се спираш да бъркаш термините...

И Благо нещо бърка вдъхновение с лидерство...

Никак не бъркам термините аз. Благо си е лидерът в къщата. Дали защото има пари, дали защото е мъжествен, дали защото наистина има нещо вродено лидерско у него, но го слушат. Той не говори много, но когато говори, го чуват.

# 469
Класацията е превъзходна, като се почне от най-секси, та се свърши с лидера. Направо е за Гинес.

# 470
Тръгнала е Благовата чета
Да изпушат 300 наргилета...
Нашта система - избори бг.

# 471
Благой бил Бог за нея 😂😂😂

Това е в топ най "християнските" вярвания. ..

# 472
Лидера ревна!  ......
Мама му и татко му също били лидери ... щото татко му работил на 3 работи ...
Баси тъпите хора!
А Златка не знае елементарни думи какво значат !
Язък, че са се трудили толкова много хорицата, за да купуват маратонки, бутонки и какво ли не и да се пръкне туй нЯщо, нашарено като тираджийски кенеф.

# 473
Русото плашило в студиото си оскуба космите от ръкавите при обръщението си към драгия зрител.ДУ по Ванчето.

# 474
Как мисията успешна? Златка не се призна за никой?!? Ако беше го нсправил Яя, щеше да е неуспешна и да има санкции

# 475
  • София
Благо има време да избяга от Златка.

Що? Две тъпи прегорели кифли се откриха... халал да им е общия живот... Sunglasses

# 476
Как мисията успешна? Златка не се призна за никой?!? Ако беше го нсправил Яя, щеше да е неуспешна и да има санкции

Аслъ!

# 477
  • Някъде в Матрицата
Хора помогнете ми,за да се светна....в България кога една жена може да каже този ми е мъж,приятел,любовник ...прави ли се разлика....SOS

Ми то на Златка всички мъже в София са й любовници, половината от тях са й били приятели и само един мъж /макар и само църковно/. Та сега Блажко е втория. Затова го подчерта - за да стане ясно, че връзката им е сериозна. Че, ако каже, че са любовници айдееее - ясна е работата
Ааа, моля, моля.
Златка е пропуснала моят мъж. Сега не знам това като комплимент ли да го приема или като обида. 😂😂😂

# 478
Еххх,как липсва едно Яя в таа мисийка!

# 479
  • Бургас
Колко ли Бог-а е имала Злата?
Гергана е ужасна! Чалгарките яко погрозняват!

Общи условия

Активация на акаунт