Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 648
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 495
Как мисията успешна? Златка не се призна за никой?!? Ако беше го нсправил Яя, щеше да е неуспешна и да има санкции
Я-я щеше да го накарат с бич да се бие и да пее, че е никой... А на Блатка й гледаме бишкотите, виснали за уста само... Толкова да е плитко това шоу вече...

# 496
  • Бургас
Благо е ленив, но е точно като един лъв. Развихри ли се, всички му застават мирно. И лъвът е ленив, обаче е царят на животните. Нали така?
Благо - лъв? 😂😂😂😂😂😂😂😂Голям виц!

Всъщност лидера в къщата е наргилето.
Направо ми се драйфа, като го видя това димящо наргиле!

# 497
Делта е голям оптимист. Винаги вижда позитиви, там дето ги няма. Не лъв, тигър е той 😉

Така е, съгласна съм. Оптимизмът ме крепи в този живот. Честно казано, не знам как се оправят песимистите...трудничък им е животът. Лошото е, че когато е песимист, човек сам привлича лошото.
Примери в къщата колкото си искате.

П.С. Все пак, трябва да отчетете, че тези категории, по които сега ги класираха, важат само за къщата. Не са за навън, в реалността. Там не знаем какви са тези хора.

# 498
Ох блажко ми е толкова тъп, чак е сладък много ми е инфантилен. Какво лидерско и мъжко видяхте в тоя червей не знам. Упш не бил изразявал позицията си, блажко наргилето все едно е. Всеки знае ,че влюбването е период който отминава, толкова е смешно това влюбената жена бла бла

# 499
  • Испания

днес си със зъби, утре не си. Животът е въртележка.

Така е. Животът е радост и тъга.

# 500
Благо е ленив, но е точно като един лъв. Развихри ли се, всички му застават мирно. И лъвът е ленив, обаче е царят на животните. Нали така?

Лъв може да е само при Златка. При Есмер е ясно, че е бил доста далече от лъва

# 501

Гледаме в една посока от време на време(мерси), но в случая не е така.
Самият лъв, бяга като дявол от тамян, примерно от слона; -също  и от други твари.
Нещата не са такива, каквито изглеждат.
Не понякога - почти винаги.

# 502
Цецо. Той е.

# 503
  • Бургас
За Благо трябваше категория,, Най-блестящо изкуствено чене.,,

Не съм съглсна за Стойко.... Цецко трябваше да излезе!

# 504
Ех Стойкоооо.Единственото хубаво нещо за зяпане в таа Къща Simple Smile

# 505
  • Някъде в Матрицата
Току-що обявиха реалитито дето лепва на Златка като ръкавица.
"Женени от пръв поглед" 😂😂😂😂
Чао, Стойко!

# 506
АААААААА????????????????????????????Моля????????///

# 507
Никита, Блатковите, и Албена са защитени. v@na

# 508
# 509
блажко,пУсни му език де!

Общи условия

Активация на акаунт