Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 574
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 585
................

За първи път няма битка за кухнята... Хаха.. Никой не ще да се изявява там.
И аз това си мислех. Повечето са на диета вероятно. И на алкохол.

# 586
  • София
Че тя Златка не спря да пафка и фирка Whistling А още от първия ден правеше намеци, че може да е бременна, но явно теста го е оставила за финала. Предпоследната седмица Благо иска пръстен, последната- Златка пък тест. Whistling
До такава степен те не уважават интимността...
Всичко "по телевизора", всичко показно.

По казуса с Благо - по-малко неприятен е от Златка, защото  е незлоблив и не е толкова надут като нея. Това да -  определено, но положителен герой чак не ми е. Подвиква, командори, не блести с интелект. Пуши непрекъснато наргилето. Айде няма нужда.
Той не го пуши, той го гълта /наргилето/... толкова просташко, че не е за вярване.  Rolling Eyes

# 587
Скрит текст:
Че тя Златка не спря да пафка и фирка Whistling А още от първия ден правеше намеци, че може да е бременна, но явно теста го е оставила за финала. Предпоследната седмица Благо иска пръстен, последната- Златка пък тест. Whistling
До такава степен те не уважават интимността...
Всичко "по телевизора", всичко показно.

По казуса с Благо - по-малко неприятен е от Златка, защото  е незлоблив и не е толкова надут като нея. Това да -  определено, но положителен герой чак не ми е. Подвиква, командори, не блести с интелект. Пуши непрекъснато наргилето. Айде няма нужда.
Той не го пуши, той го гълта /наргилето/... толкова просташко, че не е за вярване.  Rolling Eyes

Аз не го намирам за отрицателен герой. Гледах го в Черешката, представи се добре. Исках да го поопозная повече, да разбера защо жените му налитат толкова, не може да е само външност. И Уош е хубав, а не му налитат жените. Но...квот такова. Не можах. Тъп сценарий, предложиха ни булеварден роман, вместо игра на характери.

# 588
Златка и да не е сега, до три месеца ще е бременна и до година сама. Джизъса ще му е дошъл акула и ще е осъзнал, че голямата му Голяма любов всъщност е Джугани и ще се ожени за нея, понеже тъкмо ще се е развела с Илиян, о каква футболна драма.. Тя на няколко пъти я засичам как му се слага деликатно, но пък забележимо, сигурна съм, че ще му склони много лесно. След още година Златка ще открие, че с Боби безумно се привличат и ще се вземат, а Никита ще заживее сговорно с Гъмов, ще е весело, ще се лее алкохол и ще си говорят, много..
Албена ще дели апартамент с Джуджето, понеже ще са влюбени в една и съща котка.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 01:09 от passionbiojuniper

# 589
................

За първи път няма битка за кухнята... Хаха.. Никой не ще да се изявява там.
И аз това си мислех. Повечето са на диета вероятно. И на алкохол.
Благо пости! Ма иначе бебе направи, де. То си е бамбашка там, 3 пъти на ден сигурац!

# 590
Златка и да не е сега, до три месеца ще е бременна и до година сама. Джизъса ще му е дошъл акула и ще е осъзнал, че голямата му Голяма любов всъщност е Джугани и ще се ожени за нея, понеже тъкмо ще се е развела с Илиян, о каква футболна драма.. Тя на няколко пъти я засичам как му се слага деликатно, но пък забележимо, сигурна съм, че ще му склони много лесно.

Оооууу, идеално! Тя има 6 апартамента, таман по 1 за всяко Благово дечинче!
Айде, аз си лягам спокойна.
Ма колко е хубаво да уредим поне една смислена двойка за деня!
Лека ви нощ!

# 591

Ей това добиче е "картинката" на Джулиана.
Уош 10000пъти по-готин. И аз му хвърлих око Stuck Out Tongue Winking Eye

# 592
  • 221B Baker Street
Ама като казвате, налитали му жените на Благо... Къде видяхте да му налитат жени? Това, че той е коцкар и женкар, не означава, че след него винаги има опашка от жени, припадащи по "лъвската му осанка"... Айде стига сега, жените му виновни на Благой, че му е слаб ангела и бе може да си го държи в гащите!

# 593
Скрит текст:
Златка и да не е сега, до три месеца ще е бременна и до година сама. Джизъса ще му е дошъл акула и ще е осъзнал, че голямата му Голяма любов всъщност е Джугани и ще се ожени за нея, понеже тъкмо ще се е развела с Илиян, о каква футболна драма.. Тя на няколко пъти я засичам как му се слага деликатно, но пък забележимо, сигурна съм, че ще му склони много лесно. След още година Златка ще открие, че с Боби безумно се привличат и ще се вземат, а Никита ще заживее сговорно с Гъмов, ще е весело, ще се лее алкохол и ще си говорят, много..
Албена ще дели апартамент с Джуджето, понеже ще са влюбени с една и съща котка.

Хилете се вие с Белия зъб, но сега, като купят индийците ЧЕЗ, да не се наложи скоропостижно да търчим да си слагаме като неговите зъби, че да си светим през дългите тъмни нощи...

# 594
  • 221B Baker Street
Скрит текст:

Хилете се вие с Белия зъб, но сега, като купят индийците ЧЕЗ, да не се наложи скоропостижно да търчим да си слагаме като неговите зъби, че да си светим през дългите тъмни нощи...
Да му мислят абонатите на ЧЕЗ, ние сме на ЕВН!

# 595
Скрит текст:

Ний да внимаваме повече да не спрат завода за тоалетна хартия, че да си бъркаме в **** като него! На тъмно хем! Simple Smile)))

# 596
Скрит текст:

А ето и клип на Джугани и приятеля й Илиян - изтъпанили са се в песента на новоизгряващ чалгаджия.

Венелин - Сама си го направи

# 597

Точно "добиче".

# 598

Точно "добиче".
Като за дойна крава като нея - таман!

# 599

Точно "добиче".
Като за дойна крава като нея - таман!

Мари Flowers Hibiscus Кравите ше се обидят Simple Smile ни могат да са толкоз сексии:joy:

Общи условия

Активация на акаунт