Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 599
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 645
Джизъса в ступор ли е или ич не му дреме?
Благо джелезно седи и мълчи, останалите толкова се вълнуват, че още малко, ще направят теста вместо нея.

# 646
Джизъса в ступор ли е или ич не му дреме?

Мне. Просто стоически понася всичките простотии на Брадъра.

# 647
  • ВАРНА
Айде Златка че е свръх тъпа - факт. НО Албена на 41-42 г. и тя не знае как се прави тест за бременност.

# 648
  • Варна
Злата е много жалка картина

# 649
  • Испания
ГоУемо въУнение!

Цецо: "Пък тя ми вика, че от 3 дни не ѝ идвало..."

Гъмов: "Пък на мен никога не ми идва".

# 650
Прекъснаха на най-интересното... Еххх, Уошче, вземи мееее Grinning

# 651
Джизъса седи и чака някой вестоносец да го уведоми.

Цецо пък голяма клюкарка, начи, знае и на коя й закъснява чак.

# 652
За мен Златка е една лоша актриса и нищо повече. Толкова ми е изкуствена и пластмасова. Няма нищо истинско и искрено в нея. Тази вечер ми се затвърди мнението. То преиграване,то пози,то превземки... Бляк! 🤮

# 653
Сега ако и дваесе минути не може направи един тест...като ще ни занимават с простотиите Златкини, поне да разберем кво, що...Даже ако може и дали момче, момиче тва,онва...Ами така,де, като ще е гарга...Joy

# 654
  • Варна
И сега, ще има ли пръстен?

# 655
Златка я **ха пред камера преди десетина години, сега и тест за бременност пред тв, ми тя е най известната тв персона в България бе Simple Smile
На септември ще съберат само победителите в един сезон:
Златка ще роди в ръцете на Танас, ще пее песен Тото в ролята на дула, Въргала ще снима раждането на лента, а Джино ще държи пъпния ланец!

# 656
Прекъснаха на най-интересното... Еххх, Уошче, вземи мееее Grinning

Точно седмица ти давам. Извън къщата. Не, че искам да съм лош пророк, знаеш ме, оптимист съм. Но в този случай съм длъжна да те предупредя...като твое виртуално приятелче. Остави си го на съдбата му, да си върви по живо, по здраво.

# 657
Айде Златка че е свръх тъпа - факт. НО Албена на 41-42 г. и тя не знае как се прави тест за бременност.
Ми не знае,кой ли би се прецакал да свърши някоя беля с нея?! 😂

# 658
Ами може и да не си е правила никога.

# 659
И какъв е този злобно - заядлив глас на брадъра, опитващ се да звучи забавно? Отврат.
Трябваше да дадат на всички жени по един тест, все пак сме правова държава.

Общи условия

Активация на акаунт