Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 587
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 705
Аз разбрах от среднощния ми полузаспал мой поглед на лайВа , че....на Златка Патка и закъснявал вече
4/четири/ дни и тя край вече, иска "тихо" тестове ..чака ..пръстен защото е заченала и на финала иска и една сватба с Колизеума.
Пък после като свърши шоОто кой от където е ! Mr. Green

# 706
Здравейте, пандишпанчета.
Казах ли ви аз, че Златка е бременна Joy. това беше заложено в концепцията на настоящия сезон. Бременна , или не, важно е да влезем на хората у кенефа- било то с фалшиво л*но от шоколад, било то с тест за... интелигентност.

И да ви кажа нещо- през наргилето ми е дали е бременна Златка. Почти толкова, колкото му е на Благой.

# 707
Очевидно на Златка-Патка факсът й доди. Сега чакаме и майбахът с газовото да доди. И да му друснем едно хорце или пък дружно да запеем: стъпяй, пристъпяй, булчице млада.
Не вярвам Тушев да е толкова тъп.

# 708
Благо е като в модерните връзки- има си и Златка и Цецко. Докато З. си правеше теста, Цецко се молеше, легнал в скута на Благо. Постоянно гледа да е до него.

Ами как няма да е така, като Благо му е "меценат" (думата произлиза от: Гай Цилний Меценат - на латински: Gaius Cilnius Maecenas е доверен приятел и политически съветник на римския император Октавиан Август. Уики) и покровител. Казвам ви аз, че Блажко е лидер, ама вие не, та не.

# 709
Тая Злата иска да прилича на Кардашиян. Реалити след реалити, годежи - модежи, а накрая да я викнат и да роди в къщата.

От интервюто на бившият й кандитат за жених се разбра, че Злата си е запазила пръстена. Така НЕ СЕ ПРАВИ!
Пръстенът не е подарък, както се прави за рожден ден например, а е срещу приет ангажимент (engagement, obligation). Отказваш се от него, връщаш и пръстена!!!

пп Има ли поне един от тук, който се интересува дали Злата е бременна? Rolling Eyes

# 710
Скрит текст:
Благо е като в модерните връзки- има си и Златка и Цецко. Докато З. си правеше теста, Цецко се молеше, легнал в скута на Благо. Постоянно гледа да е до него.
Ами как няма да е така, като Благо му е "меценат" (думата произлиза от: Гай Цилний Меценат - на латински: Gaius Cilnius Maecenas е доверен приятел и политически съветник на римския император Октавиан Август. Уики) и покровител. Казвам ви аз, че Блажко е лидер, ама вие не, та не.

Има си и клоун , и наложница. Чист лидер.
"Азззз съмммм умен и мъдъррр, умен и мъдъррррр , азззз съммм Цар Менелайййй.
Аззз съм мъж на жена сиии, мъж на жена сииии, аззз съм Цар Менелай... Еленаааа "Joy
По Офенбах

# 711
Мен повече ме интересува дали Цецко ще прихване от Блажния.

# 712
  • Варна
Аз не разбрах откровенията на Блатка на висок глас от тоалетната ,, Ооф, много съм тъпа!. Прецаках и двата теста. Не ми се пикае." по сценарий ли трябваше да го направи, щото хич не се връзваше с това в изповедалнята, дето не искала пред всички и т.н. Нещо май наистина е решила да се прави на Кардашиян.
Злагойчо нещо без грам живец ми се видя снощи. Предната вечер, когато преговаряше за пръстена лъщеше на 100% ухилен. И си мисля, дали онова, дето трябваше да стане, за да даде пръстена, дали не е бил тестът. После бяха дали Блатка превъзбудена и подскачаща нещо в някакво промо, ама после нъц. Струва ми се, че тестът е направен вече по-рано, а снощи ни разиграха пак сценка някаква.
И още нещо - Лидерът с един и същ монотонен и шепнещ глас пита Блата - ,,Ти какво предпочиташ - Майбах или Sкласа?" и ,,Мързи ли те?" и ,, Ко ши ям?".

# 713
  • Испания
Снощи са били големи панаири в студиото. Патрашкова каза, че една възрастна жена /майката на Цецо/ се приближила до Кулагин и започнала разправия.

# 714
  • Оптимист по принуда
Ох майкооо, за лидер избраха мъжа под чехъла на Златка. Та Златка е повече лидер от него. Смях....

- Излез изпод масата бе, тъпанар!
- Няма!
- Излез, ти казвам бе!
- Няма! Да видиш кой командва в тая къща!

# 715
Саката на излизане и за последно се сложи на Кънчев, казвайки му, че си води отлично предаването. Голям смях.
На последния чак му стана неудобно и му порозовяха бузките. Какво да се прави - не е свикнал да получава комплименти. Най-много ме отблъскват хора, които се нагаждат и подмазват.
Вулева можеше да е без защитник снощи, защото НикитУ я защитаваше доста успешно, наричайки я дори лидер. Лидер е, да, на простащината и злобата.
 А Гъмов - и двамата с Вулева  имали енциклопедични знания, затова и Вулева не успя да се сети кой е написал "Мамино детенце" - Елин Пелин ли, Алеко Константинов ли ...?

# 716
Цецо и Благо Джизъса в Господари на ефира

https://gospodari.com/%D0%BE%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%BD%D0% … -video157148.html

# 717
Случайно попаднах на статия на явно бивш треньор на Блажко. Ето какво е казал за „лидера в къщата”:
https://mobile.sportal.bg/news.php?id=759195

# 718
  • София
Някой гледали днес Патрашка по Нова.
Докато изведа кучетата то свършило Simple Smile

# 719
Наистина снощи не издържах и изключих телевизора, след като избраха Белия зъб за лидера на къщата. Сега виждам, че на Златка са й намерили най - правилната позиция - Никой. По - добре злобен, отколкото Никой. Но това си е самата истина за Златка.
Та сега бременна ли е Златка?

Аз отдавна минАх фазата на ядосването и обидата, която ББ ежедневно ми нанася, поднасяйки ми претоплена манджа - простотия след простотия. Може би това се търси на пазара, а може би - не. Рейтингите ще покажат.

А иначе, няма читави хора в тази къща, които да се окичат с положителни характеристики, нежели с титлата накрая - кой да е лидер? Лицемерът, алкохолик и грубиян Гъмов ли? Или Цецко? Или Уош? Или Златка? То, междувпрочем, тя е скритият лидер - сивият кардинал на шоуто - това поради наглата намеса на ББ в делата на съквартирантите.

П.С. Тук пишат бая сценаристи на шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт