Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 420
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 960
  • 221B Baker Street
И как нарежда Благото на Златка-патка: седни прилично, не пуши, а накрая-ела да те гушна.Ако съм на нейно място, да е гушнал букета досега.
Малко като петгодишна я третира. Не, че Злата няма нужда от слагане на мястото ѝ...

# 961
  • София
Златка страшни напъни и театър да покаже, че Благо не е с изтекъл срок на годност. Кълбо напред, кълбо на зад и треперещи вежди. Е като празна опаковка от фон дьо тен е тази жена. Даже Мегз си продава по-услешно пегуките и роглите от на Златка флоралните пижамки, дето отчаяно е екипирала Белия зъб и кученцето.
Дори го прочетох с нейния глас. LaughingSobWeary

# 962
  • Испания

Малко като петгодишна я третира. Не, че Злата няма нужда от слагане на мястото ѝ...

Тя, че има, има. Но той - още повече.

# 963
  • Бургас
Тая Злата, бива ли да е толкоз проста!
Кой знае, колко теста е правила до сега, и видиш ли в ББ не знае как да го напика!?
Егати шматката!
А ония Зъбатко, чак семки взе да чопли 😂

# 964
Май, май Никита е виновна Златка да не е бременна с нейната лоша енергия от вчера, навлизаща в личното пространство.😁
Много е напрегнато, добре че имам апарат за кръвно у дома.

# 965
А ония Зъбатко, чак семки взе да чопли 😂
Добрата новина няма как да не е придружена с почерпка със семка.

Wine Glass Wine Glass

# 966
  • Испания
Big Brother Bulgaria

👁Big Brother има жестока изненада за ТЕБ! 🎉Утре започва Мисия Жива връзка.😍

С кой искаш да се чуеш? 📞 Big Brother ти дава тази възможност само СЕГА👌🏼

Обади се утре, сряда, през VIBER на 0888 553 834 или 0889 228 071 ⚠️️САМО между ⏰10:00 и 12:00, за да заявиш желание за връзка с 👇🏼..

⭐Джулиана
⭐Уош
⭐Гъмов
⭐Цецо
⭐Никита
⭐Албена
⭐Благо и Златка

# 967
  • Бургас
Според мен объркаха всичко и още нищо не се знае. Цяла върволица я следваше, кой с чаша, кой с друго нещо, Цецо я пазеше на вратата...
Ако имаше едно лесно Цецко щеше да припика теста

# 968
  • 221B Baker Street
Малко коментари от Фейса...

Скрит текст:

# 969
Да ви кажа, на мен ми стана малко мъчно.
Весела, която е губила две бременности, искани и чакани, беше нахокана, изклюкарена и й беше търсена сметка за това, че не искаше да разказва, да даде подробности, материал...
Простуелата компетентно каза тогава "Ми к'во, и аз съм имала (тя имаше предвид аборти, а не миссед - каквото се е случило на Весела)"
Албена едва ли никога не е мислила на тази тема, рядко са хората, които съвсем съзнателно не искат деца. Тя си знае човека ли не е намерила или не си е имала доверие. Пък може и да е избор, знам ли.
И сега -Блатка…. Блатка ЗА ПАРИ продаде този толкова личен момент...
Тази святост.
Преди Коледа.
Жалко е като си помисля, че освен на вкус, на цвет, различаваме се толкова една от друга и на мечти...

# 970
  • София
Не зная кое е по-лошото в целия филм - да опорочиш нещо толкова интимно правейко го пред камери и го продадеш за няколко хиляди или фактът, че Златка така отчаяно искаше тестът да е положителен, а на Благой му е през... инструмента. Стана ми тъжно за нея
 Чисто по женски.

# 971
А докато Златка покриваше норматив за справяне с тест за бременност в тоалетната в скута на Благо лежеше Цецко. Тръпнех от мисълта, че ще пъхне шарена главица под късата хавлийка на вожда, Гнус. Ревнив бил Благо . Златке- иди в Русия да видиш красавици. Благо си е отживял та до тебе е опрял...жалки твари....

# 972
  • Варна
Явно са свършили тестовете, не са оставили за Бай Брадър, що така?

# 973
  • София
Впечатлението, с което останах от този епизод (а и от целия ѝ престой) е, че Джулиана изобщо не обича новия си приятел. В бившия си съпруг беше доста по-влюбена и дори сега го потвърди, казвайки че не съжалява, че се е омъжила толкова бързо. А този го е спряла дори да си татуира името ѝ, камо ли да ѝ предлага брак. Grinning
Освен това на нея ѝ е приятно вниманието на W*sh и щом се усети, започва да повтаря колко хубав бил Илиян. Понякога W*sh и Джулиана демонстрират близост, по-естествена, от тази на двойката в къщата.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 23:39 от La Vikinga

# 974
Впечатлението, с което останах от този епизод (а и от целия ѝ престой) е, че Джулиана изобщо не обича новия си приятел. В бившия си съпруг беше доста по-влюбена и дори сега го потвърди, казвайки, че не съжалява, че се е омъжила толкова бързо. А този го е спряла дори да си татуира името ѝ, камо ли да ѝ предлага брак. Grinning
Освен това на нея ѝ е приятно вниманието на W*sh и щом се усети, започва да повтаря колко хубав бил Илиян. Понякога W*sh и Джулиана демонстрират близост, по-естествена, от тази на двойката в къщата.
А баш.

Освен това, Джулиана като усети че "губи"* Уош и веднага му се лепва да го прегръща, докосва, етц.
Моите впечатления са такива

*Припомни й се, че той си има момиче отвън

Общи условия

Активация на акаунт