Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 026
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 050
Когато се караха Гъмов му каза, че му готви отделно, значи пости
постенето не се изразява само чрез храната Wink - Пост телесен, без пост духовен, не допринася за спасението на душата, дори напротив, може да бъде и духовно вреден, ако човек, въздържайки се от храна, се протиква със съзнание за собственото си превъзходство. Истинският пост е свързан с молитва, покаяние, въздържане от страсти и пороци, изкореняване на лошите дела, прощаване на обидите, въздържание от съпружески живот, изключване на увеселителни и зрелищни мероприятия, дори гледане на телевизия.
https://www.pravoslavie.bg/%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8-%D1%81 … 0%B8%D1%82%D0%B5/

# 1 051
Когато се караха Гъмов му каза, че му готви отделно, значи пости
постенето не се изразява само чрез храната Wink - Пост телесен, без пост духовен, не допринася за спасението на душата, дори напротив, може да бъде и духовно вреден, ако човек, въздържайки се от храна, се протиква със съзнание за собственото си превъзходство. Истинският пост е свързан с молитва, покаяние, въздържане от страсти и пороци, изкореняване на лошите дела, прощаване на обидите, въздържание от съпружески живот, изключване на увеселителни и зрелищни мероприятия, дори гледане на телевизия.
https://www.pravoslavie.bg/%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8-%D1%81 … 0%B8%D1%82%D0%B5/
Офф, само като го видиш как се е нашарил като чучело, става ясно, че е на светлинни години от идеята за истински пост.....Прави се на интересен, нали "чисти имидж".....

# 1 052
  • София
На мен пък ми направи грозно впечатление изказването на Емануела за "защитниците" в студиото. Кулагин и Патрашкова най-адекватни?! Айде нЕма нужда!

# 1 053
Патрака не може да отговори/сподели дали е ползвала тест за бременност

# 1 054
Този нероден Златко сега цяла седмица ще го говорим.
Обаче са умни!
Не ги слагайте за прости.
Това - мъжът ти да пости, да няма документирано пъшкане в банята, ти да си с най-загърдения си сутиен, и пак да забременееш с нероден Златко...
Е, не е ли на ръба на магичното, кажете ми?
Какво се оплаквате, че е скучен брадъра?
Ето точно такъв сюжет не сме имали.
А Простуела с Простислава какво са се заръфали?
Като им омръзне да се карат за мъжете си, та почват да се карат за гримьорите си...
Ех, звИздЪ да си на наше време...

# 1 055
Добре де, за да се стигне до тест е имало секс. Въпроса ми е - защо ББ не ни пусна запис с пръхтене от тоалетната, за да разберем за него?

Според мен, защото те официално влязоха, като двойка в предаването и е ясно, че ще си правят разни работи. Виж, ако не бяха двойка и се беше завързал романс в къщата, щяха да отделят минимум 18 епизода за да ни покажат нещата от всеки възможен ъгъл на стаята Joy

# 1 056
  • Варна
Въобще не ме вълнува, правят ли секс или не, единствено искам да ги изгонят преди финала. Това за гелосания самовар и веяната скумрия ме изкефи максимално. 😂😂😂

# 1 057
Аз мисля, че по договор не им излъчват сексовете. Хората влязоха да чистят имидж и най-вероятно са се подковали в това отношение.

# 1 058
  • София
Ама кой го итересува дали имат сексуален живот Залата и Благо.
Мисля, че никой.
Да ги разкарват и двамата.
Да ви кажа малко ми е жал за Балго.
Кара вара не е толкова кух.

# 1 059
Албена била лелка.
Ами лелка е.
И аз съм лелка.
И на улицата като излезеш - лелка до лелка.
Скрит текст:
И ау, изненада - всички се превръщат в лелки.
Рано или късно, лелката в тебе излиза навън.
Погледнеш се в огледалото - брей, лелка ти намига!
Никита имала тяло - ами тя и Елвира Георгиева има тяло и лице, женена е за пластичен хирург, той по цял ден я ремонтира.
Никитата сама каза - в клиниката, (която държала или работела в нея?), като я направели докторите и тя пак молила наново да я пипат. Както са й пипали лицето безброй пъти, най-вероятно така са й пипали и тялото. Може и с пръстен да е на стомаха, може да е с липосукции, може да е булемичка, анорексичка. Ако все й се струва, че е дебела и не достатъчно красива, страшни теми са това...
А Албена изглежда в пъти като по-здрава и нормална жена. Да, сложила е ц*ц*, уста, нос, не знам си какво, но останалото е естествено.
И да, кожата висва след 40.
И да, не на всеки му се дреме по 3 пъти на ден във фитнеса.
Не всеки има това време.
Хората се занимават и с полезни неща в живота!
И Весела беше съвсем нормално изглеждаща за 40+ жена.
Подпухнала, бръчки, наедряло телце, внимателен подбор на дрехите.
И Жени с коремчето си беше напълно добре.
И Мира Добрева изглеждаше нормално за 40+ жена. Колко се изговори тук за торбичките й, ех, ех...
Но спирам да се обяснявам.
Само ще кажа, че още на 20 години спрях да казвам на този и онзи "лелка", защото си дадох сметка, че изобщо не знам аз как ще изглеждам на техните години. Да не се окаже, че аз съм "бабка" като ги догоня по възраст.

# 1 060
Мари, никой нямаше да упреква или да се подиграва на Албена, че е станала лелка, стига да не й бяха толкова големи претенциите, толкова малко възпитанието, да си затваряше голямата уста и да не се подиграваше самата тя на другите за външния вид.
В крайна сметка, нали знаеш - каквото повикало, това се обадило.

Момичета, не разбрах - довечера ще излязат двама, които участниците сами са посочили, или пак публиката ще гласува? Ако е първият вариант, е крайно нечестно и противоречи на всички досегашни правила във формата. Във вторият все пак има някакъв шанс за по-нормален изход. Аз лично вече не искам Никита да излезе преди Албена или Гъмов. Примирих се, че онези "влюбените" недоразумения явно ще си ги търпим докрая, просто защото не ги пускат на елиминации, но дано поне накрая ги изхвърлят преди победителя. И остава Уош. Някакъв-никакъв, но все по-читав изглежда от всички останали.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 13:59 от птица

# 1 061
Мари, ти и на 20 да си пак можеш да изглеждаш като лелка ... едва ли някой я е нарекъл лелка заради възрастта ... но защо трябва да спреш за се поддържаш или да изглеждаш гротескно? има и много по-стари жени, които нямат това излъчване тип лелка

# 1 062
Мари, никой нямаше да упреква или да се подиграва на Албена, че е станала лелка, стига да й бяха толкова големи претенциите, толкова малко възпитанието, да си затваряше голямата уста и да не се подиграваше самата тя на другите за външния вид.
В крайна сметка, нали знаеш - каквото повикало, това се обадило.
Аз не мога да я понасям и грам тази Албена. Ужасна е.
Просто ми направи впечатление как набързо се цапва етикет за лелка тук.
На всеки, който си изглежда съвсем нормално като за 40 +.
И за Ваня някой писа вчера, Патрашкова за нейните сигурно почти 60 - ами какво да искаме, изглежда си прекрасно жената.
С възмущение се коментираше тялото и лицето на Весела, Жени, Мира и т.н.
По същия начин както Джулиана, туй чудо бостанско със зрелите дини, пя на Никита @Лелче, осъзнай се@.
Както каза Я-я, представете си какво ще е да имаш хиляда Джулки около себе си и всичките в един глас да грачат @Лелче, лелче, лелка, лелка@.
А Албена си е гадина.
Но гадина можеш да си и на 20, и на 40, и на 60, нали?

# 1 063
  • Viena
Златка била сестра на тризначкитр. 😂

# 1 064
  • София
Погледнах се в огледалото.
Още лелка не съм го докарала ама след някоя година и аз ще се запиша.
То не подбира:)))))

Общи условия

Активация на акаунт