Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 112
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 065
Въобще не ме вълнува, правят ли секс или не, единствено искам да ги изгонят преди финала. Това за гелосания самовар и веяната скумрия ме изкефи максимално. 😂😂😂

+100

# 1 066
Златка би съжалявала цял живот само за едно-че учените все още не могат да присаждат мозък,но,не би Simple Smile

# 1 067
Скрит текст:
Мари, никой нямаше да упреква или да се подиграва на Албена, че е станала лелка, стига да й бяха толкова големи претенциите, толкова малко възпитанието, да си затваряше голямата уста и да не се подиграваше самата тя на другите за външния вид.
В крайна сметка, нали знаеш - каквото повикало, това се обадило.
Аз не мога да я понасям и грам тази Албена. Ужасна е.
Просто ми направи впечатление как набързо се цапва етикет за лелка тук.
На всеки, който си изглежда съвсем нормално като за 40 +.
И за Ваня някой писа вчера, Патрашкова за нейните сигурно почти 60 - ами какво да искаме, изглежда си прекрасно жената.
С възмущение се коментираше тялото и лицето на Весела, Жени, Мира и т.н.
По същия начин както Джулиана, туй чудо бостанско със зрелите дини, пя на Никита @Лелче, осъзнай се@.
Както каза Я-я, представете си какво ще е да имаш хиляда Джулки около себе си и всичките в един глас да грачат @Лелче, лелче, лелка, лелка@.
А Албена си е гадина.
Но гадина можеш да си и на 20, и на 40, и на 60, нали?
Аз, честно, не разбирам, за каква "кауза се бориш"?
Да не наричаме лелките, изглеждащи като лелки, лелки?
Ами, ето ти пример...Жени и Албена са наборки.Ама визията им е различна от небето до земята.Жени дори с коремче е даааалеч от визията "лелка/тетка", за разлика от Албена.

# 1 068
  • София
Албена изглежда не добре за нейната възраст.
Жени, е класа над нея, че и Весела Нейнски.

# 1 069
Албена била лелка.
Ами лелка е.
И аз съм лелка.
И на улицата като излезеш - лелка до лелка.
Скрит текст:
И ау, изненада - всички се превръщат в лелки.
Рано или късно, лелката в тебе излиза навън.
Погледнеш се в огледалото - брей, лелка ти намига!
Никита имала тяло - ами тя и Елвира Георгиева има тяло и лице, женена е за пластичен хирург, той по цял ден я ремонтира.
Никитата сама каза - в клиниката, (която държала или работела в нея?), като я направели докторите и тя пак молила наново да я пипат. Както са й пипали лицето безброй пъти, най-вероятно така са й пипали и тялото. Може и с пръстен да е на стомаха, може да е с липосукции, може да е булемичка, анорексичка. Ако все й се струва, че е дебела и не достатъчно красива, страшни теми са това...
А Албена изглежда в пъти като по-здрава и нормална жена. Да, сложила е ц*ц*, уста, нос, не знам си какво, но останалото е естествено.
И да, кожата висва след 40.
И да, не на всеки му се дреме по 3 пъти на ден във фитнеса.
Не всеки има това време.
Хората се занимават и с полезни неща в живота!
И Весела беше съвсем нормално изглеждаща за 40+ жена.
Подпухнала, бръчки, наедряло телце, внимателен подбор на дрехите.
И Жени с коремчето си беше напълно добре.
И Мира Добрева изглеждаше нормално за 40+ жена. Колко се изговори тук за торбичките й, ех, ех...
Но спирам да се обяснявам.
Само ще кажа, че още на 20 години спрях да казвам на този и онзи "лелка", защото си дадох сметка, че изобщо не знам аз как ще изглеждам на техните години. Да не се окаже, че аз съм "бабка" като ги догоня по възраст.

Всичко добре написано, само това след Албена- занимават се с полезни неща, би ли го разяснила, че нещо не ми се връзва за този паразит???

# 1 070
Златка била сестра на тризначкитр. 😂
Скрит текст:

[/spoiler]
Joy Joy Joy
Ама те наистина си приличат! Направи ми впечатление още преди време, когато някой тук я пусна тази снимка с необработената й муцуна.
А навремето мъжете са се оплаквали, че не помнят истинския цвят на косите на жените си. Не можели били да си ги познаят, хаха! Какво ли още ги чака горките мъже Simple Smile Сега сменяме коси, лица, цици и дебелина, след време, като се научат докторите да сменят и ръста Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 071
Джулката има мозък колкото има и една дюля, толкова е бвзмозъчна и посредствено първична,че и говорът, и интонацията й го отразяват. Златка е хитра тя, нямат нищо общо със Джула, може би крайно многото бройки Simple Smile
Никита ми е безцелна, не й се получава, нз кой пък гласува за нея. Да излиза да си проведе едно лечение при психотерапевт, а не да се дзвери на всички, и да съди кой какъв бил. Далеч е от финеса на Кули, няма неговото чувство за хумор и интелект.
Благо мълчи, щото е набутан насила от Злата вътре, цялото му поведение говори, че е там от немай къде, най вероятно му трябват пари, иначе се опитва да си повярва, че е над нещата и влизането му не е излагация, но е точно това. Смятам, че се е облегнал на нейния гръб за момента, да изнесе шоуто тя, а може и наистина да го издържа навънка тя и да се е оставил да го обича. Точно лъв, тя пренася, прави всичко за него , щото иска вече дете и е влюбена, но само да роди к ще й се върне старото поведение, ще го намрази даже. Просто той се е оставил да го обичат и като гледам си страда замнегови си неща, докато Злата й се ще да гради нещо, което ще е само на нейните плещи, той ще е консуматор само.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 14:21 от passionbiojuniper

# 1 072
Аз пък разбирам ВИП-овете. Май този сезон наиситна не излизат и не се срещат с близките си.
Тъй, тъй. За това Гъмов беше в Лондон да играе Вражалец

# 1 073
  • Варна
Златка била сестра на тризначкитр. 😂
Скрит текст:
[img]//cdn.bg-mamma.com/jVEo/Zp9sO.jpg[/

Направо като четири капки боза! Joy

# 1 074
  • София
Джулката има мозък колкото има и дюлята, толкова е бвзмозъчна и посредствено първична,че и говорът, и интонацията й го отразяват. Златка е хитра тя, нямат нищо общо със Джула, може би край о многото бройки Simple Smile
Никита ми е безцелна, не й се получава, нз кой пък гласува за нея. Да излиза да си проведе едно лечение при психотерапевт, а не да се дзвери на всички, и да съди кой какъв бил. Далеч е от финеса на Кули, няма неговото чувство за хумор и интелект.
Благо мълчи, щото е набутан насила от Злата вътре, цялото му поведение говори, че е там от немай къде, най вероятно му трябват пари, иначе се опитва да си повярва, че е над нещата и влизането му не е излагация, но е точно това. Смятам, че се е облегнал на нейния гръб за момента, да изнесе шоуто тя, а може и наистина да го издържа навънка тя и да се е оставил да го обича. Точно лъв, тя пренася, прави всичко за него , щото иска вече дете и е влюбена, но само да роди к ще й се върне старото поведение, ще го намрази даже. Просто той се е оставил да го обичат и като гледам си страда замнегови си неща, докато Злата й се ще да гради нещо, което ще е само на нейните плещи, той ще е консуматор само.
Съгласих се.
И кой остава.
Гъмов или Уош.
Наркомани не понясам, Гъмов като пиянка ше изтърпя.

# 1 075
аз  имам въпрос към Мари ...  писала си - А Албена изглежда в пъти като по-здрава и нормална жена. Да, сложила е ц*ц*, уста, нос, не знам си какво, но останалото е естествено.
... таа, кое е това всичко останало? злобата ли?

# 1 076
Катерин,
козметиката и пластиките на бабите ни са се побирали в един несесер - пила за нокти, очна линия и червило. Бабите са си изкарали la vie en rose с толкова - един несесер.
А на днешната жена й се набива в главата, че трябва да има поне устни, стегнат задник, присадена коса, солариум тен и сандък с гримове и козметика от 11 годишна, та чак до 60+, за да става за жена изобщо. На 40 трябва да е с тяло на 20, на 60 едва да загатва своите 30.
Бюти индустрията е нещо страшно. Страшно, повтарям, а не красиво.
Пък който както иска да го разбира.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 14:27 от Маpи

# 1 077
Уош е нестабилен, иначе добряк, но това не е достатъчно за победител, и с двата сезона, в които участва го показа. Гъмов да взема плакета и да се свършва, дано не се е напил само. Такива като Гъмов се траят на трезво, цинични, но пък все някакво чувство за хумор имат. Обаче като обърне бутилката и като почне да ти се блещи насреща и да обижда, и да се заяжда, ми всеки, който е имал такова животно в къщи, няма да го понесе за победител Гъмов. Има бъг в системата просто. Наистина у Албена единственото натурално е съскането и интригите, тя живее чрез това. Змия и половина е, и то нещастна очевидно.

# 1 078
аз  имам въпрос към Мари ...  писала си - А Албена изглежда в пъти като по-здрава и нормална жена. Да, сложила е ц*ц*, уста, нос, не знам си какво, но останалото е естествено.
... таа, кое е това всичко останало? злобата ли?

И аз я попитах, с какво полезно се занимава паразита Албена, но нямам отговор

# 1 079
Катерин,
козметиката и пластиките на бабите ни са се побирали в един несесер - пила за нокти, очна линия и червило. Бабите са си изкарали la vie en rose с толкова - един несесер.
А на днешната жена й се набива в главата, че трябва да има поне устни, стегнат задник, присадена коса, солариум тен и сандък с гримове и козметика от 11 годишна, та чак до 60+, за да става за жена изобщо. На 40 трябва да е с тяло на 20, на 60 едва да загатва своите 30.
Е, въпреки всичкото това, Албена пак си е с визия на лелка.....или не ги умее тези неща, или просто не може да "надскочи" излъчването си на тетка.

Общи условия

Активация на акаунт