Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 966
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 110
Снощи в живото май коментираха, че Никита е гласувала сама за себе си. Което не е прецедент, защото Евгени Минчев също гласува за себе си.

Вярно, затова е и такова промото. Неочаквани номинации.  Peace

# 1 111
  • somewhere near the sea
В предишен сезон един постоянно беше на черешата, пиеше от сутрин до вечер и си сваляше гащите през 5 минути. Аз и тогава не разбрах защо и как спечели Тодор Славков.

Сега уж никой отвън не харесва Злагоеви, а имат най-голям вот. Продукцията прекалено на едро манипулира сценария, така че няма защо ние тук да се дърлим.

Не външния вид трябва да ни ръководи в симпатиите и антипатиите ни.
Албена е най-интелигентна, Гъмов - също, но и най-забавен. Другите са ми пълнеж. Обаче ББ крои друго и явно вече сме му свикнали.

# 1 112
Много се извинявам ама къде го гледате промото? В Нова плей не мога, а другаде не видях линк. Ако съм го проспала, прощавайте.

# 1 113
Е , Делте, чак пухкава? Изглежда ми като да е отслабнала с 10 кг. и ако тренира се е постегнала. А и наистина почти нищо не хапва. Но май се хваща да прави разни сладки. Като влезе на Емануела...забравих му името, му предлагаха бисквити, вчера показаха, че прави курабийки. Може би не смее да се върти в кухнята.

Кафенце, ма вие 10 килца за нищо ги нЕмате...аз тука с 3 се боря и не мога да ги сваля сумА ти време, ти 10...Не се свалят лесно 10 кила, особено когато човек е на 45, кой каквото ще да ми разправя. А ако не ядем, на тези години, започват едни стомашни проблеми, прималяване,  прилошаване, СЪНЛИВОСТ и пр. Така че, неврозата й е в кърпа вързана на Никита - то си й и личи де...

На 49 съм. Миналата година от 60кг с фитнес и без тестено и сладко за три месеца свалих 10 кг. С воля и упоритост, така, че вЕрвай ми, възможно е и за Никита, която дори е по-млада от мен

# 1 114
Много се извинявам ама къде го гледате промото? В Нова плей не мога, а другаде не видях линк. Ако съм го проспала, прощавайте.

Виж две, три страници назад.

Съгласна съм с Marsia, а като чуя ББ как са подмазва на Златка, "Здравей Злати, колко си хубава" и тн...  Sick Ще припадна.

# 1 115

Помня я милена никита или там каквато пита ...е
сезона с потняците носеше все някакви голями джувки,китки и т.н. по главата за да разсейва от отблъскващия ѝ вид/ да ме прощавате ама ми е гнусна да я гледам , щисто визуално/ Тогава тя спечели защото:: потняците се заеха да я обиждат на урод;чучело и пр... и народа взе присърце жалката жена намачкана от тия смешни момченца! дори аз бях за нея .наказателен вот срещу потняците .тя остана на финала с един от тях...
Но този сезон ..не мога да я слушам как дудне и търси постоянно обяснение от всички, включая и от ББ ..аз не съм злобна...ББ обяси ми аз злобна ли съм .. Sick Sick
Определено е отрова тая особа..всички се забавляват вътре тя дудне и пръска НЕГАТИВИЗЪМ.. аман

# 1 116
  • Испания
Някой питаше какво работи Вулева? Събира наема на джамията, а във времето, което ѝ остава, прави черни магии.

И както се вижда, от всичко това се е превърнала в голяма черна дупка.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 18:50 от smileys

# 1 117
На 49 съм. Миналата година от 60кг с фитнес и без тестено и сладко за три месеца свалих 10 кг. С воля и упоритост, така, че вЕрвай ми, възможно е и за Никита, която дори е по-млада от мен
зависи и от гена малко
майка ми е на 48 (след месец 49) и цял живот си е била клече, помня я бременна със сестра ми само с коремче ... и не е висока 165 дали има и крачета клечици, забити в клечица, яде всичко, и определо не прилича на лелка нито се облича като лелка, нито прибягва до хирургични интервенции и козметика/грим ...
така че имам пример в живота си, който доказва, че и без да полагаш извънземни грижи за себе си можеш да не изглеждаш като лелка и, че може да си слаб и без пръстен на стомаха

# 1 118
# 1 119
... Сега уж никой отвън не харесва Злагоеви, а имат най-голям вот.
Кога толкова са имали голям вот, като те май досега не са излизали на номинация! Пазят си ги от продукцията, и аз не знам защо. Дали за да ги направят победители или за да оправдаят поне малко незаслужено високия хонорар, който са се излъгали да им дадат. Един вид - ще вземете големите пари, ама ще ви гърчим в къщата до края. Те пък двамата са пълни пердета, ядат, спят, намигат си кодово, повдигат вежди, пушат наргиле и се влачат по халати, така че не знам кой е по-големият тарикат Laughing

# 1 120
# 1 121
  • somewhere near the sea
Пак казвам..."Няа как да няа напрежение."

# 1 122
  • София
Аз пък имам татуси,кво ли ме прави това....?
Никита никога не е била пухкава,стига с тея глупости-булимия,пръстени,малко е прекалено вече!
За Уош ще кажа,че много ми харесва,и не мисля,че е наркоман!
За булимия не знам дали има сега, но определено на визитката й за предишния сезон, беше по-пълна.

Изглеждаше ужасно, но понеже беше любимката на народа -  в темата се забрани, да се обсъжда външният вид, защото било грозно, не било редно, че само у нас сме обръщали внимание на това, все едно това са някакви недъзи порождение, а не неини грешни решения в стремежа й да стане по-по-най.  
Съгласна съм, че външният вид не от значение, нито килограмите, когато става въпрос за сблъсък на характери, а не за конкурс за красота, но защо само за  Никита важеше, а другите участници ги разкостиха, както сега Джулка, Албена и Златка.

А седейки така срещу мъжете, искаше да я уважават, защото била жена.

И предишния сезон и в този, съквартирантите я определят като нечистоплътна и тя наистина изглежда такава.

Иначе, няма лошо, че е отслабнала и пооправила фейса, но характера и начина по който се държи тук, е по-зле от преди и дори майката на Борислав се чуди на какво се дължи.

ПРОМОТО  ЛИНК

# 1 123
На едната снимка прилича на княгиня Калина. Пухкава повече ми харесва.
Днес само номинации или и ще гонят? То време не остана.

# 1 124
  • somewhere near the sea
Ама те за кога се номинират?

Общи условия

Активация на акаунт