Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 950
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 095
Колко сладко детенце има Никита
То с Боби не им е общо, нали ?

# 1 096
Уош е нестабилен, иначе добряк, но това не е достатъчно за победител, и с двата сезона, в които участва го показа. Гъмов да взема плакета и да се свършва, дано не се е напил само. Такива като Гъмов се траят на трезво, цинични, но пък все някакво чувство за хумор имат. Обаче като обърне бутилката и като почне да ти се блещи насреща и да обижда, и да се заяжда, ми всеки, който е имал такова животно в къщи, няма да го понесе за победител Гъмов. Има бъг в системата просто. Наистина у Албена единственото натурално е съскането и интригите, тя живее чрез това. Змия и половина е, и то нещастна очевидно.

Е той пък Гъми щото е много стабилен Grinning За мен той е злобен и много комплексиран и неудовлетворен от живота, колкото и да е забавен на моменти.

Между другото откъде се разбра, че Уош е наркоман? От някой жълт вестник ли? Със сигурност пуши трева, ама наркоман да е...

# 1 097
Разминаването идва от там, че пишат твърде много и различни хора  в тази тема (и във форума като цяло), защитават се различни становища и после не е ясно кой какво казал/писал и каква е всъщност преобладаващата оценка за един или друг играч, проблем и пр. Не всички са харесвали Кулагин в неговия сезон, не всички са се подигравали на Къци или одобрявали малоумниците Фънки, Илиян и останалите (забелязвате ли обаче как мъжете при определени условия масово се вдетиняват и оглупяват)... А че Емануела е красавица - красавица е, че ЯЯ беше все с мазна коса - беше, че Джулката си е направила цици като дини - направила е, че Благой само смуче това наргиле - смуче го, че Лили имаше лява шия - имаше Simple Smile Съвсем нормално е да се видят тези неща, коментират и осмиват. От това коментиращите не стават по-глупави, посредствени, лоши.
Що се отнася до бюти индустрията - да, преувеличава се и експлоатира значението на външната хубост, но пък не всяка жена се поддава на натиска и рекламата. Дори според мен повече - не.

...Между другото откъде се разбра, че Уош е наркоман? От някой жълт вестник ли? Със сигурност пуши трева, ама наркоман да е...
Да, и аз това все се каня да питам. Според мен един наркоман не би издържал на подобен режим и без дрога цял месец. Поредната жълтина май.

# 1 098
Всички рапъри имат излъчване на наркомани. А дали са такива не знам. Аз като обичам да нося суичъри и кецове най-много, наркоманка ли ме прави ?

# 1 099
  • София
Аз пък имам татуси,кво ли ме прави това....?
Никита никога не е била пухкава,стига с тея глупости-булимия,пръстени,малко е прекалено вече!
За Уош ще кажа,че много ми харесва,и не мисля,че е наркоман!

# 1 100
Е , Делте, чак пухкава? Изглежда ми като да е отслабнала с 10 кг. и ако тренира се е постегнала. А и наистина почти нищо не хапва. Но май се хваща да прави разни сладки. Като влезе на Емануела...забравих му името, му предлагаха бисквити, вчера показаха, че прави курабийки. Може би не смее да се върти в кухнята.

# 1 101
Златка била сестра на тризначкитр. 😂
Тя е последната отляво надясно, нали? Разпознава се по пръстена, те другите нали го загубиха. Simple Smile))

# 1 102
Е , Делте, чак пухкава? Изглежда ми като да е отслабнала с 10 кг. и ако тренира се е постегнала. А и наистина почти нищо не хапва. Но май се хваща да прави разни сладки. Като влезе на Емануела...забравих му името, му предлагаха бисквити, вчера показаха, че прави курабийки. Може би не смее да се върти в кухнята.

Кафенце, ма вие 10 килца за нищо ги нЕмате...аз тука с 3 се боря и не мога да ги сваля сумА ти време, ти 10...Не се свалят лесно 10 кила, особено когато човек е на 45, кой каквото ще да ми разправя. А ако не ядем, на тези години, започват едни стомашни проблеми, прималяване,  прилошаване, СЪНЛИВОСТ и пр. Така че, неврозата й е в кърпа вързана на Никита - то си й и личи де...

# 1 103
Албена се опита да уязви Весела, че е стара. Ако не беше се заяла по този тъп начин с нея, никой нямаше да я нарече "лелка". Но да обиждаш друга жена за годините й, при положение, че ти изглеждаш много по-зле от нея, а си и по-млада, това вече е наглост. Затова определям Албена като "лелка", не я сравнявам с Никита. Да се погледне първо тя какъв крокозабъл е и после да се опитва да уязви друга жена на тема години.

# 1 104
Да се опваш в трико на гимнастичка за златен медал
явно си пропуснала моментите, когато Албена е по клинчета ...
От такива снимки съдя, виж и ръцете, лицето...ами на пухкава жена са
много жени трупат сланинки в ръцете, а лицето й е подуто от интервенциите

# 1 105
Че тя затова и все спи Никита Grinning
Макар че, какво ли друго да прави по цял ден с онези заядливи глупаци вътре.

# 1 106
Захажаева ми хареса един коментар във Фейсбук, и аз ще съм ВИП скоро Joy

# 1 107
Скрит текст:

Кафенце, ма вие 10 килца за нищо ги нЕмате...аз тука с 3 се боря и не мога да ги сваля сумА ти време, ти 10...Не се свалят лесно 10 кила, особено когато човек е на 45, кой каквото ще да ми разправя. А ако не ядем, на тези години, започват едни стомашни проблеми, прималяване,  прилошаване, СЪНЛИВОСТ и пр. Така че, неврозата й е в кърпа вързана на Никита - то си й и личи де...

Хахах, аз ли не знам. То вече и не се боря, само ги трупам и съм дзен. Innocent

Все пак са минали 3 години от предишното ѝ участие. С глад и инат се сваля, пък после, ако ще йо-йо ефекта да е на търкалящо се мече.

# 1 108
Всъщност Никита е доста дребничка май. Аз едва наскоро го осъзнах това - по време на коледната им мисия. Сред снежните човеци, тя беше най-мъничка, по-ниска от Албена, а Албена не е от високите май. Явно защото е непрекъснато на високи токове изглежда висока Никита.

# 1 109
  • София
Снощи в живото май коментираха, че Никита е гласувала сама за себе си. Което не е прецедент, защото Евгени Минчев също гласува за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт