Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 120
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 260
Брадъра така ще подреди позвъняванията, че за Никита няма да остане време.

# 1 261
Ауу, мноу мий лигав Уоша Persevere

# 1 262
Аре 'чезвай бе,плужек!

# 1 263
  • София
И аз съм силно впечатлена от Вулева...Crazy
Нарича Никита и детето и аутсайдери, което би трябвало да означава, че тя е най-малкото в елита на обществото... нещо като успешна бизнес дама, да речем... или поне с някоя титла - проф., доц. или най-малкото с докторат... или пък да не слиза от екран като разследващ журналист, или водеща в рейтингово предаване на рейтингова телевизия... или пък добра съпруга и майка, със сплотено около нея семейство... с обожаващи я дечурлига...  family6

Явно има неща, които ние не знаем за нея, защото тя ги пази в дълбооока тайна... hahaha  Joy

# 1 264
  • София
Аз не им хванах цялото крякане на Албена и Никита, чух Никита да казва "Как ще ми кажеш аутсайдер на детето?!" измисля ли си Никита,не че ще се учудя.
Да, така каза, но имаше предвид, че не намира за редно да питат детето й дали търси аутсайдера на къщата.  Peace

# 1 265
Много се обяснява тоя, да не изтече всичкото време.

# 1 266
Ауу, мноу мий лигав Уоша Persevere

Лигав и накрая пак да отиде да се натиска с Джула

# 1 267
Любов, сърце, обичам те...мрън мрън...баси лигавия тип неприятен!

# 1 268
  • Испания
Само се чуди как да натиска Гани, пък по телефона: "Чакаш ли ме, сърце мое?". Изяде половината време на всички.

# 1 269
Той ги обича всичките Purple Heart

# 1 270
Ами каза "няколко злобара срещу една ЖЕНА"....това дава наклон, че жената е по-стока от злобарите.
Биваше да кажеш: "няколко злобара срещу една злобарка"....

Хубаво, и така да е. Но нали знаеш, че можеха и по друг начин да постъпят. Начин, в който да покажат многото акъл, с който претендират

Те опитаха. Например Албена когато беше седнала и си говореше с Никита за операциите..и Джулката беше там.
Но Никита не желае...целта й е друга - да е контра, както някой каза. Така че...не че не се пробваха...

# 1 271
Тая на Уош е егати тъпата оФца. Той 100 пъти й каза, че я обича, тя нито веднъж не му каза същото. Не стига, че е грозна, ами и се държи отвратително с него. Ама ще я видя как ще тичка, ако Джулката реши да приеме поканата за вечеря. Ех, че се ядосах на това тъпо парче

# 1 272
  • София
Едва сега Благо ми хареса. За първи път.

# 1 273
Бизона на джулката се обАди.

# 1 274
Златка всяка година сгодена,поне два пъти.Джугани всяка година булка. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт