Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 374
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 605
# 1 606
Всички там показват как от нищо се прави нещо
И пари, и имидж, и шоу...мда. Гледах предния сезон със скучните хора, този не можах да издържа. Ужасни са

Скучните хора са по-свестни от напудрените парцали на деня. Но, забелязах снощи как ББ отряза гледането на "спектакъла" точно на мястото с Яя...яд ги е, че си прецакаха най-добрият играч Яя, а и Весела, с огромен потенциал за шоу и за победители. Така е то, като плащат огромни пари на бездарници, а истински талантливите хора захвърлят на боклука... Още преди време казах на ББ, че обществото ни има нужда от истински, а не фалшиви герои. Не ме чуха. Сега да си увиват боклуците с целофан и панделки и да са им честити. Не мисля, че някой ще излъжат с глупавите си "титли", които раздават на хора, въобще незаслужаващи ги.

# 1 607
Да си сложи още по големи "бомби" и да скачат от там.

Joy

# 1 608
  • София
Може ли някоя добра душа да качи линк към номинациите на Никита? Вчера гледах само life в 0.00 ч., а тук имах над 30 страници и не успях да прочета всичко, за това, моля, да ме извините, ако е публикувано.

# 1 609
  • Испания
Честит Никулден, рибки!

Благо обаче няма нужда да разбере как е детето от Есмер, само за българските отрочета се кахъреше, че му липсвали.

Той може да разбива физиономията на Христина. Там му вървят номерата. А за детето от Есмер не може да има нужди, защото на него ще му разбият физиономията. Минимум!

И двете му разкрещявания, които показаха /още преди вчера/, показаха бей-насилник, какъвто го виждам.

Представям си какви панаири са ставали снощи преди живото излъчване, та им пуснаха мюзикъла, за да видим колко са "щастливи".

# 1 610
  • Варна
Аз мисля да помълча днес ... ще си отворя биричка и ще си мисля за ФерхундетУ .... Animal Pig Beer

# 1 611
  • София
Скрит текст:
Може ли някоя добра душа да качи линк към номинациите на Никита? Вчера гледах само life в 0.00 ч., а тук имах над 30 страници и не успях да прочета всичко, за това, моля, да ме извините, ако е публикувано.

На 105-та страница е качено предаването.
Благодаря.  Сега го изгледах. Ами... не ми се струва съвсем искрена Никита. Явно е гузна и съжалява за филма, в който се вкара със Златка и Благой за това ги номинира. Но се опитва пак да се вкара в ролята на жертва като се определи за недостойна за победител. На фона на цялостното й поведение дотук, по-скоро с тези думи си осигури финал. Но е похвално, че се извини. Златка обаче продължава да ме изумява с наглостта си като уж "подаде ръка" на Никита. Свръх его има тази жена и не разбирам как така почти всички гласуваха за тях с Благой. Най-хубаво обаче ми стана от реакцията на Вулева - незаменима. Уж лидер, уж най-умна пък само Джу я определи за достойна за победител.

# 1 612
-Злати, за теб как да питаме - плеймейтката?
веждочуп, секунда мисъл и:
-Не, нека да е моделиер.

Grinning

# 1 613
Аз много, много искам да пуснат на съквартирантите, как напудреният самовар Благой иска да изкърти бившата си жена. И как мекицата Златка-патка го надъхва с омразата си.
Точните му думи бяха "изкъртя муцуната" Unamused

# 1 614
Ще изкърти той .. Много отворен тук. В братска Русия ще му изкъртят белоснежната усмивка..Ама тук, еххеее..

# 1 615
Връщам си думите от предишни теми, в които я давах тая Златка като пример за жена.. направо съм потресена, как пък не си омекоти тоя говор груб..

Telephone "Мамоуууууу?!"
"Алоууууу!!!" Tired Face

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 12:13 от Charlieee

# 1 616
Злата - отвратително превзето високомерно и зло курве.

# 1 617
  • Бургас
Връщам си думите от предишни теми, в които я давах тая Златка като пример за жена.. направо съм потресена, как пък не си омекоти тоя говор груб..

Telephone "Мамоуууууу?!"
"Алоууууу!!!" Tired Face
Моят синковец врещеше така когато си разби главата, докато скачаше с колело. 14 годишен пубер с мутиращ гласец. То не, че е смешно, ама 1 към 1.
Снощи се накъсахме от смях. "Мамо, аз така викам като се начупя" и върви из къщи и вика "Мааамооо, мааамооууу"

# 1 618
На номинациите видях няколко неща:
- Албена остана леко разочарована , че ГъЛмоФФ не я посочи за 1 от победителите,

- Цуцани я посочиха всички ,  правилно преценили стратегията си АЗ срещу нея на финал печеля АЗ

-Никитка абсолютно лицемерно дрън дрън фалш,фалш...

# 1 619
давах тая Златка като пример за жена..
Златка и пример в едно изречение wtf сигурно ще да е било за лош пример хаха
пример за каква жена си виждала в нея?

Общи условия

Активация на акаунт