Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 388
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Варна
Аз ли си въобразявам или на стола, на Благо има направен кръст от сребърно тиксо?😂😂

# 1 591
Приятелството между Цецо и Златка е единствената истинска връзка, която показаха в тоя сезон.

# 1 592
  • Някъде в Матрицата
Аз ли си въобразявам или на стола, на Благо има направен кръст от сребърно тиксо?😂😂

Не знам за стола, ама на масата с черно тиксо са обозначили местата си. Кръст и ZR. SmileLaughing
Сакън, да не седне някой на "централното място". Паркинг скоба ли ще му сложат? Laughing

# 1 593
  • София
Вулева явно е много окаяна. Това са възможно най-долните неща, с които човек може да изкарва пари. Разгледах ѝ свещниците от буркани и вази, много са грозни.
Тя добре, че и матрьошки не е сложила.
Грозно е та, от рускиня какво да се очаква.

# 1 594
Възможно ли е да съществува разумно същество, което да гласува за това сатанинско зло Вулева. И останалите са зли, ама Вулева е епогея на отвращението. И въпреки всичко цялата къща я поддържа и и се кланя. Какво е това извращение, какво е това чудо. Никита е единствената с акъла си попаднала сред шайка олигофренясали психопати. Ако тя не победи значи българинът е  боклук и си заслужава съдбата.

# 1 595
  • София
Може ли някоя добра душа да качи линк към номинациите на Никита? Вчера гледах само life в 0.00 ч., а тук имах над 30 страници и не успях да прочета всичко, за това, моля, да ме извините, ако е публикувано.

# 1 596
  • София
На 105-та страница е качено предаването.

# 1 597
Никита е толкова зле, колкото и Албена!

# 1 598
Малоумната Инквизиция при русия петел гала днес е особено зле. патраша защо е с различни обици? ИзпуснАла съм модата явно. Харесва й блажко. А дали е чула как ше кърти бившата? гала гледаше като отровена като каза, че колегите и хората около нея смятат, че Никита и блаткови ще са на финал. Еми сори гала, на мъжо ти времето минА. Е, и твоето, ама ти нямаш срам.

# 1 599
  • София
За Вулева гласува само майка и.
Аз пък съм за Уош или Гъмов.
Никита също е трагедия, да си я прибира Борислав и това е.

# 1 600
Не знам за Вас, но вчера на моменти ме беше срам да гледам. Пфуу толкова са жалки, претендиращи , че са голямата работа.
Благо се заканва на бившата, голямата му любов Златка се възмущава. Накрая заключи, че сме се Насрали от смях, е не сме.  ooooh!
Добре го "нахраниха" Благо в Господарите, ще се радва да се види.  Mr. Green Щом и двете му бивши не му дават децата, явно проблемът може би е в него, знам ли.
От ББ четат тук и затова и го пиша, ако обявят "голямата любов" за победители ще ударят дъното.
Това Б1 и Б2 си е точно от тук, а преди време някой от Вас не писа ли и за мисията с телефоните?  newsm78
Направо трябва хонорар да ни плащат.  Mr. Green

Джулката горката май иска да се ожени до края на годината, а онзи нейният Илиян поне си рекламира книгата, да е спокоен.
Уош, май ми е малко по неприятен от останалите, да му дават първото място и това е.
Гъмов се номинира, ако го беше направила Никита щяха да я изядат.
Никита ми хареса как говори, как номинира, както и физиономията на Албена докато я гледаше.
Цецко си е Цецко, той е щастлив щом Златка е щастлива.
Абе нито един не ми е достоен за победител.

# 1 601
Колкото и да не харесвам Джулиана ми е жал за нея. Мъжете в живота ѝ само я използват. От разговора вчера си пролича, че Илиян иска тя да му е трамплин. Поредният жалкар!

# 1 602
  • София
Да си сложи още по големи "бомби" и да скачат от там.
За Джулиана никак не може да ми стане жал.

# 1 603
Aми с този умствен капацитет и евтин вид,какви мъже може да привлече Джугани-себеподобни!

# 1 604
Аз не отричам, че си е виновна, но всеки човек иска да обича и да бъде обичан, без оглед визията си. Жал ми е, че при нея любовта е разменна монета.

Общи условия

Активация на акаунт