Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 262
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 010
  • до една звездичка
Единствената, която приличаше на себе си, беше Евгения Калканджиева.

Тя пък не прилича на себе си като се напие, та пак не я броим. Joy

Баш на себе си приличаше и тогава. Само че разкудкудякана.

# 2 011
Миленчето дали стана вече, че да полягам аз малко...JoyJoy ....да имам сили за довечера ...

# 2 012
Миленчето дали стана вече, че да полягам аз малко...JoyJoy ....да имам сили за довечера ...
не забравяй да измиеш перчема след това

# 2 013
Не знам кой искам да спечели, но знам кой НЕ искам да спечели и това е Никита!

# 2 014
Аутсайдер е Никита, защото живее изолирана в аквариума
Цецо и Албена си имат компания вътре
Казвам, че Албена е аутсайдер, защото именно тя употреби тази дума. Нали знаеш - ти си това, което виждаш у другите. Според теб излиза, че ако си имам компания - не съм аутсайдер. Голям виц...

Тълковният речник казва друго:
аутсайдер:
1.Спотрист, състезателен кон или спортен отбор, от които не се очква да спечелят състезание.
2.Човек, който е извън претендентите за победа, печалба, първенство.

Източник: http://rechnik.info/%D0%B0%D1%83%D1%82%D1%81%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D1%80

# 2 015
  • Варна

Единствената, която приличаше на себе си, беше Евгения Калканджиева.

Искам да добавя Весела Нейски.....

# 2 016
И аз взех все повече да симпатизирам на Цецко. Добричък и весел е. Клюкари, но кой не го прави? И в областа си е търсен и талантлив. Защото не се сещам, какви са талантите на Златка, Никита, Джулка и Албена... Тъпи силиконови кокошки до една. Благо още по- зле, имал талант, пропилял го по жени и кръчми. Уош единствения му талант, са талантливите му родители... Гъмов ми изглежда лош човек, въпреки чувството му за хумор.

# 2 017
Не знам кой искам да спечели, но знам кой НЕ искам да спечели и това е Никита!
За щастие ще спечели Никита Simple Smile
За втори път.
Също както Джино Simple Smile

# 2 018
  • София
И аз не искам Никита да печели плакета, ама и Албена и тя.
Гъмов и Уош се изложиха и те, и сега онези двамата малоумници.
Ами май си ги заслужаваме.

# 2 019
  • Sofia
Гледахте ли гаджето на Уош в На кафе?
Каза,че била твърде млада,за да се обвързва сериозно и не мисли за брак и семейство за каквото копнее Уош...
Била внучка на актьор.

# 2 020
Носът на хигиената нулева е от Майкъл Джексън.

# 2 021
Роситке, не цитирай третокачествени речници, всички знаем, какво е аутсайдер и - да, когато си сам, си такъв.

outsider
[out-sahy-der]
ExamplesWord Origin
See more synonyms for outsider on Thesaurus.com

noun

a person not belonging to a particular group, set, party, etc.:

a person unconnected or unacquainted with the matter in question:

a racehorse, sports team, or other competitor not considered likely to win or succeed.

# 2 022
Скрит текст:
Аутсайдер е Никита, защото живее изолирана в аквариума
Цецо и Албена си имат компания вътре
Казвам, че Албена е аутсайдер, защото именно тя употреби тази дума. Нали знаеш - ти си това, което виждаш у другите. Според теб излиза, че ако си имам компания - не съм аутсайдер. Голям виц...

Тълковният речник казва друго:
аутсайдер:
1.Спотрист, състезателен кон или спортен отбор, от които не се очква да спечелят състезание.
2.Човек, който е извън претендентите за победа, печалба, първенство.

Източник: http://rechnik.info/%D0%B0%D1%83%D1%82%D1%81%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D1%80

Тези определения не са напълно коректни, думата е английска, както може би знаеш, а може и да не знаеш

Според Кеймбридж
outsider noun [ C ] (NOT MEMBER)

a person who is not involved with a particular group of people or organization or who does not live in a particular place:

a person who is not liked or accepted as a member of a particular group, organization, or society and who feels different from those people who are accepted as members:

накрая
a person or animal with only a slight chance of winning:

# 2 023
В носа е точно като зурла на прасе, не знам какво се подиграва на Никита, на майка й не е така. Джуките й пък като на патица.
Много бързо забрави какъв аутсайдер беше в нейния сезон и как я подиграваха. Сега се кефи, че не е тя нарочената и с цялата си злоба връща на Никита това, което тя е преживяла. Като се сетя как я подиграваха Камелия Воче и коя беше другата чистница...

# 2 024
Нина, сега ще ти скочи пишещата най- малко от два профила фенка на Вулева Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт