Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 105 651
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 280
Това нещо Мегз защо така трепери?
Има си хора, които се притесняват, не я защитавам, но не мога да я нападам заради това.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 22:14 от Elmindra

# 2 281
  • София
Пуснах сълза с Блажето. Mr. Green

# 2 282
Пише и чете без да срича!
Наш Благо!
Мамин сладък белозъбчо!
Дръпни си, мама, наргиленце, дръпни...

# 2 283
А,аз си рева с всички Grinning
Другари,каза Златка Grinning

# 2 284
Злата егоцентрика, ще говори за любовта си, за вътрешната си сила, за ревността си, за себе си....
Повече тя прилича на Никита отколкото Джула тъпото.

# 2 285
  • София
Уош се разплака и мацитата в темата го обявиха за психясал, пък се оказа, че и агресивните футболисти реват...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 286
Защо, по дяволите, ни занимават с тези излияния? Защо не се съсредоточиха на номинираните?

Защо ми причиняват тази Златкина словесна диария..ода на лИбовта!

# 2 287
А,аз си рева с всички Grinning
Другари,каза Златка Grinning
Даааа, добре че не каза другари и другарки!:grinning:
Писна ми вече от тая любоффф. То голямо чудо, голямо нещо!

# 2 288
Ама какво става днес,бре...
Тези се дехидратираха вътре....
Какви са тия драми? Ще умираме ли?
Никога няма да разбера тези излишни изблици на сантименти ..пред хора,които са ти никакви. И в ефир.
Това са хора, непознаващи истинската интимност, истинското приятелство..и любов.
Смешно ли ми е или гнусно? Май и двете...

# 2 289
Тая Златка е наистина много зле. Направо не мога да повярвам какво й роди мозъчето.

# 2 290
Златка никой не видяла вътре!!!
Хахаха!
Ми то в тъмното, само светлоотразителите на Благо може да види човек....

# 2 291
Златка все нещо я "контролира", тя цялата е един голям "контрол", такъв човек е тя и това не е хубаво качество.

Не се спря с тази любов. Егати!
Когато постоянно нещо се повтаря и тиражира, то това е едно изкуствено подсилване. Ако бяха толкова влюбени, нямаше да има нужда постоянно да се обяснява, доказва, да повтаря и потретва за тая голяма "любов"!

Ужасна е Злата... Как може да лепи оценки кой бил странен и кой не? В Т Ф... И да се обяснява в писмото си защо била нападнала Никита и се е държала високомерно. Баш на финал, баш точно за това да се обяснява...

Жалка картинка.

# 2 292
Защо, по дяволите, ни занимават с тези излияния? Защо не се съсредоточиха на номинираните?

Защо ми причиняват тази Златкина словесна диария..ода на лИбовта!
Изобщо не ги слушах.

# 2 293
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Колкото повече се натискат да ме убеждават Блаткини колко е голяма и безмерна любовта им, толкова повече виждам една ужасна пустота - и душевна, и умствена.  Rolling Eyes

# 2 294
Заболя ме главата от толкова въртене на очи слушайки Флюбените, та верно си спрях звука. Айде да гонят, който ще гонят, че тея речи ми идват в повече.

Общи условия

Активация на акаунт