Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 174
  • 3 479
  •   2
Отговори
# 2 400
Уникален събирателен образ на всичко повърхностно, пошло, зло, грозно и низко в човека е Никита. В нея намирам и гладния за победа Ричко, и вечната жертва Ваня, и леките жени с хиляди пластични операции, и жълтата преса и ровенето в чаршафите на хората, и лъжците, и изродите. Всичко. Всичко лошо.

Бих я определила с една дума - помияр.

# 2 401
Ако вземат да направят това човекоподобно за победител, направо няма да има думи. Не може хората а са толкова слепи.
Хората са слепи, ти не си. Другото, което си написала - няма да коментирам, то те охарактеризира.

# 2 402
  • 221B Baker Street
Имам чувството, че доста напушени влизат в темата... JoyJoyJoy
Превъзбудени като Цецко...

# 2 403
Вие пък в темата за какво се карате Joy
Я да се похилим още малко, че после Черешки, готвачи, Капки...чак догодина ще ни се случи пак тази уникална забавна тема.

# 2 404
 И аз като съм прочел над хиляда книжки и продължавам да чета, какво получих!? ЗА ГОЛЯМО  СЪЖАЛЕНИЕ, ПРОДТАЦИТЕ И НАХАЛНИТЕ СЕ КОТИРАТ СЕГА... А ЧЕ СА ТЪПИ СЪЩИТЕ... АЙДЕ ОПРАВЯЙТЕ СЕ ИЛИ МЪЖЕТЕ ВИ ДА ВИ ОПРАВЯТ!!!

Че нещо загубил ли си? Много се радвам, че някой е чел. Знам какво се котира, но няма защо да ни пука.
Нещо не успях да цитирам правилно, но нищо не си загубил с прочетеното.

# 2 405
  • София
Вие пък в темата за какво се карате Joy
Я да се похилим още малко, че после Черешки, готвачи, Капки...чак догодина ще ни се случи пак тази уникална забавна тема.

Да и пак кака Лили с хилядите болежки, вездесъщия Мамалев, гонещия го по петите за титлата на всяка манджа мерудия Рафи и останалите не ги видях добре...

# 2 406
Или се индентифицират някак си към определен персонаж. Или гледат шоу като Пелли.
В този сезон, през цялата тема, не прочетох нито едно позитивно мнение за двойката, например.
За Златка и Благой? Ааа, имаше, имаше. В началото няколко човека писаха, как им се радват на любовта.

Аз също писах. Понеже вярвам в любовта. Мъж ми смята, че са фалшиви. Аз...не знам. Може и да искат да са заедно и ако наистина се обичат, пожелавам им щастие. Като външност са хубава двойка, а като гледам, са си и на едно и също умствено и социално ниво - любовчии, красавци, ТВ и светски персони. Да са живи и здрави.

# 2 407
Аз се страхувам от шоуто в понеделник, защото може красавците да спечелят, а никак не ми се иска. Пожелавам на всички хубава събота и неделя.

# 2 408
Имам чувството, че доста напушени влизат в темата... JoyJoyJoy
Превъзбудени като Цецко...

... И сипещи отровни думи като Вулева... Ех, какъв еталон е тя за някои, пишещи тук, не могат да я прежалят и това си е. Просълзих се.

# 2 409
Ако вземат да направят това човекоподобно за победител, направо няма да има думи. Не може хората а са толкова слепи.
Хората са слепи, ти не си. Другото, което си написала - няма да коментирам, то те охарактеризира.
Много се радвам че ме познаваш толкова добре, че си позволяваш да ме характеризираш. Хайде пий една студена вода и се успокой. Аз дори и да не съм съгласна с някой, не съм си позволила такива волности като теб.

# 2 410
  • София
Ще има ли включване тази вечер или не?

# 2 411

Коя е тази с кожения каскет?

Алисия, която беше с Божинов, а после той беше с Николета, докато Алисия беше с Боби Михайлов, който пък сега е с Николета.

Оооооооооооооох, изморих се! Дали не обърках нещо?
Ко каза? Ко? ☺
Е, най-накрая излезе тоз гьон Вулевица.

# 2 412
Аз се страхувам от шоуто в понеделник, защото може красавците да спечелят, а никак не ми се иска. Пожелавам на всички хубава събота и неделя.

На този етап, който и да спечели, ще е грешка. Така че, квот такова.
Качествените играчи отдавна напуснаха шоуто.

# 2 413
  • Испания
Ще има ли включване тази вечер или не?

Ще има.

Алисия, която беше с Божинов, а после той беше с Николета, докато Алисия беше с Боби Михайлов, който пък сега е с Николета.

Оооооооооооооох, изморих се! Дали не обърках нещо?
Ко каза? Ко? ☺
Е, най-накрая излезе тоз гьон Вулевица.

Обърках ли нещо?

# 2 414
  • 221B Baker Street
Наистина, препоръчвам на някои потребители да спрат леките наркотици. И тежките. И пиенето. И телевизията спрете най-добре, че ви влияе зле...Joy

Общи условия

Активация на акаунт