Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 084
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 415
Ако вземат да направят това човекоподобно за победител, направо няма да има думи. Не може хората а са толкова слепи.
Хората са слепи, ти не си. Другото, което си написала - няма да коментирам, то те охарактеризира.
Много се радвам че ме познаваш толкова добре, че си позволяваш да ме характеризираш. Хайде пий една студена вода и се успокой. Аз дори и да не съм съгласна с някой, не съм си позволила такива волности като теб.

Чочита, не ме забърквай в твоите емоционални терзания, моля те. Дали се радваш - ми е все тая.
Не е нужно да те познавам, достатъчно е да прочета какво пишеш. Написаното единствено те охарактеризира, не го правя аз.

# 2 416
  • София
Ей не очаквах, да си такава мастия... Стига си се хвалил кулю! ПП: Харесвах те, а сега вече те мразя. ЗАПОМНИ ГО!!! МРАЗЯ КУЛАГИН!!! ПП:Дано си доволна кукло!
КъФ си ти бе??!трол!
Не е трол! просто не пише често в темата.
Но ако това да не харесваш Кулагин и гадните му коментари означава, че си ТРОЛ, тогава и аз съм такава.

# 2 417
Или се индентифицират някак си към определен персонаж. Или гледат шоу като Пелли. И други де, но тя искрено се забавлява.
И колкото и да сме различни, В този сезон, през цялата тема, не прочетох нито едно позитивно мнение за двойката, например.
И аз писах - че почти не са обиждали Никита.Joy
Всъщност днес като ги гледах, пак това си помислих - че не се включиха в общия хор на злобарите. Пък и двамата се разчувстваха и плакаха, значи са чувствителни, не гьонсурати като другите. Даже няма да се учудя, ако са в челната тройка и дори "любовта да победи".

# 2 418
  • Варна
Еее, ще има звездни дуети в понеделник, супееер!!!

Кое му е хубавото, Благо пак ще вие на умряло?!?!? Joy

Не е трол! просто не пише често в темата.
Но ако това да не харесваш Кулагин и гадните му коментари означава, че си ТРОЛ, тогава и аз съм такава.

Вземи му прочети по-старите постове! Wink

# 2 419

Чочита, не ме забърквай в твоите емоционални терзания, моля те. Дали се радваш - ми е все тая.
Не е нужно да те познавам, достатъчно е да прочета какво пишеш. Написаното единствено те охарактеризира, не го правя аз.
О, радвам се, спокойно. Не на ББ, а по принцип. Написаното ме охарактеризира, браво. Много психолози имало в темата.

# 2 420
Ей, тази Никита бе...И темата чак поляризира, голяма сила е. В предни сезони не помня да е имало такива спорове и разделяне на лагери, обикновено сме били все на едно мнение.

# 2 421
  • Бургас
Цецко, що подскачаше като нашмуркан.... Гном дребен!

Радвам се, че Никита остана! Браво!

# 2 422
Много се радвам, че Никита остана, защото е много по-силен и хитър участник от Албена. Ако не беше уникалният й характер, зрителите щяха отдавна да са я извадили от играта като най-малко известна, но тя се справя перфектно засега. Дано и да продължи така докрай!

# 2 423
Не е зле да бъдем толерантни едни към други, независимо от нашите различия - като мнения, гледни точки, любими играчи.

# 2 424

Значи и аз съм трол, защото изобщо не го харесвам. Unamused

Пфф, коментарите тук са мега зле. Всеки си мисли, че знае повече от другите, че е по-умен и т.н., чак и наркотиците намесихте.

Не харесвам нито една от жените в къщата, но ме дразни как ожесточено Никита бива защитавана поради простата причина, че не е известна. А също и защото първо се изпокара с всички, а после циври, че е изолирана. Грешките й биват забравяни, всичко й се прощава.

Никита, Благой и Златка са ми най-противните участници, защото и тримата се правят на нещо, което не са. Надявам се, че нито един от тях няма да спечели, макар че съм 100% сигурна, че Никита пак ще победи.

Предпочитам Уош да спечели, не защото много го харесвам, но тук просто се налага да се избере по-малкото зло. Той прекалява с алкохола и няма как такъв човек да ми е любимец и пример, но поне не е злобен и лицемерен като абсолютно всички други в тази къща. Аман от злобари.

И още нещо - много ми е чудно кой гласува. Аз никога не бих пуснала смс за когото и да било. Предполагам, че 14-годишните повече се впечетляват и решават да гласуват.

# 2 425
  • София
Кои са дуетите?

# 2 426
Брадъра готви Златка и Благой за победители. Много ясно е, че те ще победят просто щото са двама и всеки си влачи феновете.Всичко е измислено, само не ми е ясно защо точно те. Браво на българите за избора - има надежда.

# 2 427
Интересно ми е как се развиват сега събитията в къщата.

# 2 428
  • Испания
Злата и БлагОЙ в джакузито и наргилето пак там.

# 2 429
Никита какво прави с пияницата?

Общи условия

Активация на акаунт