Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 759
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 550
Лоши хора............лоши! Сал една Никита света вода ненапита....

# 2 551
Струва ми се, че Никита като цяло си няма късмет и като че ли съдбата и в този живот е да бъде жертва (не да се прави на такава, а да Е такава). На пръв поглед се вижда, че е жертва на пластичната хирургия. В къщата е жертва на простаци. Освен това е жертва и на себе си (примерно лузърската интрига, която несъзнателно заформи като намеси миналото на Златка и Борислав и за която съм сигурна, че съжалява). За мен тя си е класически пример за жертва на ситуации, хора и на себе си и като че ли не може да избяга от тази си участ. Изненадана съм, че дори уж познавачите на човешката душа Партака и Меги не го забелязват, а я изкараха, че се правела на жертва. Славена па колко е неадекватна и тя горката - хубаво говори ама глупости - нищо не схваща горката. Никита по-скоро е истинска жертва, която се опитва да НЕ изглежда като такава.

# 2 552
Аз пък, може да не съм права, защото този сезон гледам рядко, но си мисля, че Никита наистина си има план, въз основа на първото й участие, където наистина беше нападана грозно и безпричинно, но изпълнението й е кофти, особено предвид че тук попадна на други хора и те не я нападаха първи. Затова сега играта й е фалшива. Трябваше да смени стратегията или да я изиграе по убедително. При миналото й участие останалите бяха дъно, ама дъно, и определено беше жертва. Но сега...не знам. Странно се разиграват скандалите, изкуствено. Просто е странно

# 2 553
Тя и в предишния сезон не попадна на хора, а като гледам и на мъж не попада.

Що да не е попаднала на мъж - Боби е най-адекватния коментатор от всички. И очевидно познава и разбира Никита. Въпреки че си е егоистче и той, но пък на фона на останалите е най-свестен и реалист. Много ясно че в Биг Брадър на нормални хора трудно ще попаднеш - там събират само най-големите ненормалници за да им правят шоуто. С нормални съквартиранти ще им се провали сезона. Никита е взета точно с цел да си имат жертва, с която да се забавляват и да си дигат рейтинга. Явно е много наивна, щом не го е осъзнала и за пореден път сама се набута сред вълците и стана жертва сама на себе си.

# 2 554
  • Варна
Забравих. Добро утро, финалисти!
Кобрата излезе Champagne и интересът ми към шоуто е на приключване.
Все пак нещо ме издразни в студиото: Албена излизала с "приятели", а Никита без! Това НЕ е вярно! Албена Няма приятели. Тя има нужда от Жертва  към която да насочи общия гняв,да се създаде общ враг за да не бъде самата тя в изолация. Така хем ще злобее(в което е добра), хем ще е в общия лагер. Същата Стратегия беше успешно реализирана от майка й срещу Луна. Но ако не й играеш по свирката си "безхарактерен", предател и т.н.
Стратегиите на Никита и Албена са в симбиоза, едната се нуждае от Жертва, другата от Агресор ... в случая спечели Никита. Кото доди ... Sunglasses
Имам още един факс да ви пращам и ще ви напускам  .... до догодина ... може би Wink

# 2 555
Бобко и той гледал колкото и аз....вчера това не бил видял, онова не бил разбрал...абсолютен смешко. Седнал да коментира шоОто, пък не го гледал....що така бе Боби?

# 2 556
Аз лично не гледам, защото от екрана ме заливат рандъм крясъци. Почти нищо не разбирам и няма край. Ми не се гледа...

# 2 557
Струва ми се, че Никита като цяло си няма късмет и като че ли съдбата и в този живот е да бъде жертва (не да се прави на такава, а да Е такава). На пръв поглед се вижда, че е жертва на пластичната хирургия. В къщата е жертва на простаци. Освен това е жертва и на себе си (примерно лузърската интрига, която несъзнателно заформи като намеси миналото на Златка и Борислав и за която съм сигурна, че съжалява). За мен тя си е класически пример за жертва на ситуации, хора и на себе си и като че ли не може да избяга от тази си участ. Изненадана съм, че дори уж познавачите на човешката душа Партака и Меги не го забелязват, а я изкараха, че се правела на жертва. Славена па колко е неадекватна и тя горката - хубаво говори ама глупости - нищо не схваща горката. Никита по-скоро е истинска жертва, която се опитва да НЕ изглежда като такава.

Когато човек е жертва на САМИЯ СЕБЕ СИ, не заслужава съжаление.
Никита е точно такава - сама си прави каквото си прави и е нещастна в живота.
Такъв тип хора са ми най-неприятни - от всяка възможност, правят невъзможност, от всеки успех - провал.
И веееечно все някой друг им е виновен! На его го докарват, обаче...

# 2 558
Никита наистина е с типичното поведение на жертва, съответно привлича и такова отношение към себе си. С бащата на детето не й потръгнало, после попаднала на Боби, който също не прелива от любов и обич към нея, поне видимо - хока я, не искаше да остане с нея в шоуто и т.н. И в двата сезона се държат грубо и пренебрежително към нея, като кокошките - видят една наранена сред тях и всички се ожесточават да я кълват до смърт. Та и според мен Никита не се прави на жертва, а си е типичната такава.

Гъмов пък снощи - Кажи, днес бил ли съм агресивен към теб??? Какво падение, хвали се, че един ден, щото тя имала празник, и той не бил агресивен...

# 2 559
Добро утро деца на Вселената! Hug
Положението вътре - вънка напомня (поне на мен) припева на песента:
Musical ScoreNotes
"Нали така стоят нещата, стари мой приятелю,
Махни с ръка и дай нататък, злото забрави,
Нали актьори сме в театър,
театър ту добър, ту малко лош,

Ранима струна е душата, всяка нощ...

Simple Smile
Усмихнат ден на всички Heart

# 2 560
Ама човешките отношения са двупосочна улица, не може да мънкаш 'Кви Випове сте вие, бе' и да очакваш да те харесат и да се съобразяват с тебе

# 2 561
Излюпих се! Кат огромна шаранова люспа и зелена пъпешова семка Smile

Харесвам Уош, че не спестява критиката на хора на които държи. Цял месец отношението и тона на Гъмов спрямо Никита са иронично снизходителни. А снощи го обърна и на лека гавра, сляп трябва да си да не го забележиш, а Уош си е справедлив и му го рекна. Гъмето хитро връща, все приятелството му губят...

Цеци весело влезе и щастливо си излезе. Champagne

# 2 562
Никита наистина е с типичното поведение на жертва, съответно привлича и такова отношение към себе си. С бащата на детето не й потръгнало, после попаднала на Боби, който също не прелива от любов и обич към нея, поне видимо - хока я, не искаше да остане с нея в шоуто и т.н. И в двата сезона се държат грубо и пренебрежително към нея, като кокошките - видят една наранена сред тях и всички се ожесточават да я кълват до смърт. Та и според мен Никита не се прави на жертва, а си е типичната такава.

Гъмов пък снощи - Кажи, днес бил ли съм агресивен към теб??? Какво падение, хвали се, че един ден, щото тя имала празник, и той не бил агресивен...

Защото ако цялото общество беше съставено от такива хора, не на Луната щяхме да стъпим, а от каменната ера нямаше да сме излезли още. А нЕкои искат да я правят победител! После се чудите, що вече не ходим до Луната...
Щото се напълни с Никити по цял свят и щото тези Никити смятат, че са цвета на света и нещо повече от другите и че всички са им длъжни. Ако ББ беше пълен с Никити (каквито дал Господ по улиците), какво щяхме да гледаме? Мрън мрън, ти ме обиди, ти ме нарани, ти не ме разбираш, ти ме пренебрегваш, ти не ме слушаш, ти не си ми приятел....у ж а с!!

# 2 563
Да си жертва е съдба и няма значение чия жертва си - на случйности, на хора или на себе си. Писано ти е да си такава и квото и да правиш ще си такава. Никита не е само жертва на себе си - примерно е жертва на чуждия цигарен дим, не може да спи пак заради идиоти които не се съобразяват - за много неща тя няма вина. Няма и вина че е случила на лоши пластични хирурзи - трябва да си малоумен, че нарочно и съзнателно се обезобразила и се харесва в този вид. Хората са виновни до там, че не им стига реализма и човещината да видят и осъзнаят какво се случва. Аз ако бях в къщата щях да съм с Никита срещу глутницата. Дори и да виждам че понякога греши пак щях да съм на нейна страна, защото я разбирам и защото имам органическа непоносимост към агресивни боклуци, които си търсят лесна жертва да си изкарат агресията. Предполагам, че ако не беше Никита някой друг щеше да си го отнесе  - агресорите си имат нужда от жертва. Познавам само един човек който изпитва удоволствие да се представя като жертва и наистина е вид мазохист, защото си причинява излишни страдания. Но същевременно е и садист, защото освен, че измъчва хората насаждайки им чувство за вина, хем и по всякакви други начини ги измъча. Но това си е даигноза садо-мазо и разликата между този човек и Никита е огромна - реално прилика не виждам.

# 2 564

Изсмукано от пръстите е горното оправдание. Ама много изсмукано.

Общи условия

Активация на акаунт