Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 806
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 655
Този Гъмов с претенциите за интелигентен човек, такива глупости ръсеше за космическите програми. За негова радост повечето хора са невежи и сигурно им се струва много логично неговите малоумщини.

zlatina92, добра нощ

Какво е казал?

Опитва се да изкаже мнение, че никой не е кацал на Луната, а дори и не е летял в космоса, само са обикаляли в орбита на Земята. Един негов аргумент е, че ако кацнеш на Луната, няма как да излетиш обратно, защото на Луната нямало ракетна установка. Логиката му щеше да е вярна, ако гравитацията на Луната не беше само 16,6% процента от тази на Земята. С други думи, човек ако тук тежи 100кг. на луната ще е 17кг. Освен това Луната няма атмосфера, което премахва въздушното съпротивление. От тези два фактора произлиза и логичното заключение, че за да се отдели този так. нар. спускаем модул от лунната гравитация е нужна в пъти по малко сила на ускорение.

Друг негово грешно твърдение е, че от тогавашното първо кацане не е имало следващи. Имало е 6 успешни човешки кацания на Луната. Те са били в периода 69-72ра. Защо са спрели? Политика и пари. Мноооого пари за да се разходи някой си човек на пустата Луна.

# 2 656
Как хубаво си обяснила всичко.Защо не му се падна да спори с теб,ама ха,там са само ВИП-овете,те са над фактите.

# 2 657
Е, хайде сега...
Ако е чел някакви фейк нюз, маскирани като нам-си-какво, някои конспиративни теории, това не го прави извънземен за разбиране, а е просто един от милионите други хора, дето всеки ден четат фейк нюз и маскирани измишльотини, но вярват ли, вярват. Чел го, повторил го. Който иска - да му вярва. Не се явява на тест по астрономия и космонавтика, а вътре не му правят компания учени от НАСА. Влязъл е в един бардак, трябва да забавлява там бившите … космонавтки ли, Валентинки ли... да ги наречем, и ето - разтяга им локуми, да минава времето.
Човек е като всички други моят гЪмен.
Допусна грешки.
Алкохолът му е слабост.
Но аз съм фен с принципи. Не се отмятам лесно.
Щом не мога да подкрепям Я-я, ще подкрепям другарчето на Я-я.
ПС А вий знаете ли, че маята, например, дето ще я бухнем сега в Коледните питки и гевреци, е създадена специално гъба, която да ни изтрепе тука в Източния блок? RelaxedYumBread

# 2 658
Претендира да е интелектуалец, а пък същевременно е залитнал към конспиративни теории, без да се е запознал първо с официалната наука и информация. Не е интелигентно някак си... Smiley

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 03:39 от Бела Суон

# 2 659
Вчера гледайки Гъмов установих ,че има изключителна прилика с Чекатило .Руски сериен убиец рецидивист,изключително известен.Същата мутра и физиономии.Пожелавам му роля в тази насока .

# 2 660
Жалко, че скоро ще се разделяме, но и Биг Брадър си има край. Аз малко късно се включих, но за следващия сезон ще знам Wink

По темата: Когато Никита правеще положителните номинации излъчваше такава позитивност, че си помислих: Ако опознаеш тази жена има какво да си кажеш с нея.
Харесва ми, че има стратегия. Да, за мен това държание е стратегия. В първия сезон на ББ имаше един Виктор, той и Никита са единствените участници за толкова години и сезони, които играят играта.

Златка и Благой изобщо няма да ги коментирам. Седнал Благой да хлипа в национален ефир за голямата си любов и после "ама децата". А тази мания да прави деца и да бяга...не знам как да го нарека...

# 2 661
Благозлат трябва да си понесе наказанието с пълна сила !
Всяка уважаваща себе си жена, няма да и се хареса, мъжът от когото има деца, да се фука в националния ефир, колко е влюбен и то, не в скромна, работлива и честна мома, а в Злата-  националната кучка!
Браво, Христина! Така се прави!
Защити себе си и децата си!

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 12:47 от koki1

# 2 662
  • sofia
Гъмов има много кофти пиянство. Също и навик да се изказва, като последна инстанция. Никога не спира, за да изслуша доводите на събеседника си. Много лош характер...

# 2 663
Гъмов е като малките деца. Ако някой му каже нещо на криво и веднага "Аз с теб повече няма да си играя". Все някой го губи като приятел. То па халал да му е такова приятелство.

# 2 664
  • Испания
ПрЮвет, финалисти!

Гледах два пъти момента, в който Гъмето говореше за космоса и космонавтите. За мен това е поредният му етюд. Винаги е толкова сериозен в такъв момент, че никой не би се усъмнил, че мисли това, което казва.

Вчера и днес сигурно репетират дуетите. Как ми се ще да ги видя!

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 10:43 от smileys

# 2 665
Гумов  е постоянно в образ! Живее с идеята, че Светът е сцена и той е вечният актьор!
Интересчия, жалък плазмодий!

# 2 666
  • Варна
Хахахахаха, Коки, национална кучка. 😂😂😂

# 2 667
Гъмов ми е симпатичен само когато играе.
Но в останалото време - не. Особено смешен ми е с това идентифициране с ФК "Берое", чак си го е татуирал. Толкова е незряло това, за такива липси ми говори. Нещо като татуса на Цецо на Анджелина Джоли. Изключително повърхностна логика и драпане да се идентифицираш с нещо, да си намериш устои.
За мен лично беше излагация как Гъмов се обяснява, че в него имало нещо детско и хулиганско. Кажи си го - незряло и комплексирано, а не детско или хулиганско. Просто има нещо в него, което не е на център, комплекси ли, какво са, и е нужно това да се каже с истинските имена, а не да се намира друга, по-удобно звучаща дума.

Като мъж ме отблъсква на много нива.

# 2 668
  • sofia
Няма да забравя, как се мазнеше на чаргарката Преслава. Оттук на сетне, всичките му претенции за интелектуалец, лошо момче и изобщо човек с претенции, за мен са несъществуващи.

# 2 669
Гъмов страшно много прилича външно на мъжа-симпатяга на моя любима приятелка, затова съм и снизходителна към него, макар да не го харесвам особено. Просто не мога да търпя пияници, агресивни и глуповати мъже. А той си е простичък и глупавичък. Може и пиян да беше, но много смешни и невежи му бяха коментарите за космическите полети. Теорията, че кацането на Луната е измама, отдавна се тиражира в публичното пространство, непрекъснато изскачат някакви свидетели и свидетелства, та може и вярна да е, но не там е проблемът. Аргументи му в подкрепата й къртеха направо Simple Smile А и много грозни ми се сториха отношението и обидите към Георги Иванов - тъп бил, смотан бил, маймуна бил и какво ли не още... Не обичаме ние българите някой да е по-известен, заслужил, въобще нещо повече от нас. И въобще всички глупави и прости, само Гъмето гений, видял несъответствията и разсекретил световна конспирация...
Що си не гледа актьорлъка, където го бива, а се пъне да оправя науката, света и космоса!

Общи условия

Активация на акаунт