Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 697
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Варна
Птица, човека е комплексар с огромно его, няма как да има по-добър, по-умен и по-известен от него.

# 2 671
Добро утро деца на Вселената!
Hug

Скрит текст:
Този Гъмов с претенциите за интелигентен човек, такива глупости ръсеше за космическите програми. За негова радост повечето хора са невежи и сигурно им се струва много логично неговите малоумщини.

zlatina92, добра нощ

Какво е казал?

Опитва се да изкаже мнение, че никой не е кацал на Луната, а дори и не е летял в космоса, само са обикаляли в орбита на Земята. Един негов аргумент е, че ако кацнеш на Луната, няма как да излетиш обратно, защото на Луната нямало ракетна установка. Логиката му щеше да е вярна, ако гравитацията на Луната не беше само 16,6% процента от тази на Земята. С други думи, човек ако тук тежи 100кг. на луната ще е 17кг. Освен това Луната няма атмосфера, което премахва въздушното съпротивление. От тези два фактора произлиза и логичното заключение, че за да се отдели този так. нар. спускаем модул от лунната гравитация е нужна в пъти по малко сила на ускорение.

Друг негово грешно твърдение е, че от тогавашното първо кацане не е имало следващи. Имало е 6 успешни човешки кацания на Луната. Те са били в периода 69-72ра. Защо са спрели? Политика и пари. Мноооого пари за да се разходи някой си човек на пустата Луна.

zlatina92 Nature Full Moon With Face Flowers Bouquet

Благодаря Ви за отговора и обосновката!
За съжаление "вкараха" ни в този спор когато бе започнал и не стана ясно кой е подхванал темата. Любопитен ми е този момент Simple Smile
Дали е грешно, един Господ знае! На нас ни е дадено да се уважаваме за да разбираме..

Благодаря и на включилите се с допълнително.. Simple Smile

# 2 672
  • Sofia
"Как се нарича опашният мускул на кокошката ? " Joy преди малко въпрос от "Аз обичам Бг" по нова тв Joy

# 2 673
  • София
Албена може и да е лош човек, но в къщата освен към Никита към никой друг не се е отнасяла лошо. Явно има защо Никита да е аутсадер, щом успя да вбеси и  Уош дори.
П.П. Не се сещам с какво би ми била интересна Никита, честно. За какво бихме могли да си говорим? Е, вярно че аз не се интересувам от татуировки и пластични корекции на тялото....
Първо се скара с Весела Албена.
А с Никита, както се видя и снощи, може да се говори на всякакви теми, стига да я няма Албена да вмирисва обстановката. Но и татуси и корекции по тялото мога да обсъждам и аз, не ми е проблем. Най-много да ме донавие да си направя татуировка и аз...Joy  Но се съмнявам, щото ме е страх от игли. Disappointed Relieved Нямам нищо против и да ми разкаже за всичките държави, в които е била. Както и за Африка. Абе, за много неща може да се говори с нея, ама онея гилигайзери в къщата разбират само от пиячка, купониране и чалга.

От горното видео се вижда, че Албена не е виновна на Никита, стига да иска да си общува нормално с всички. Но може и да се види как без Албена да я закача, Никита направи отново опит, да предизвика скандал.
Играеха игра, в която обсъждаха визията на всички и като стигнаха до Албена,
Никита каза на Уош  ,,Ле лее, ще повърна, защо се подмазваш, бъди честен''
Албена не я отрази и така вечерта продължи да е забавна за всички.

За Весела и Албена  -  всички се скараха с Весела, когато не искаше да си свали очилата и ги наказах всички, а после се намаза  грим около очите, вид протест от нейна страна, но всъщност за да скрие сенките около очите й, заради които носеше очилата. Джулката беше обидена в началото заради писмото от нейният любим, което другите прочели, но както се видя, когато има желание и не си човек който търси за какво да се захване, за да се сърди вечно или да изглежда ОТХВЪРЛЕН от другите, защото така му изнася, те успяха да се разберат и Весела дори даде щит на Албена, защото била единственият човек с който е провела най-смислените разговори, които на нас не ни ги показаха, щом не е  скандал. Същото каза за Албена и Стойко.

ЯЯ още в началото когато се спречка с Жени, затова че не можел да номинирал, от дума на дума се стигна до ,,Ако искаш да те номинираме и да напуснеш, кажи'' и той отговори  нещо такова ,,Аз, това ви казвам от самото начало'' и после непрекъснато повтаряше, че иска да си тръгне. Беше там, само за парите.
Дразнеше, проваляше мисии, държеше се неадекватно, за да ги предизвика и да го изгонят.

С Гъмов се скара, но явно са се разбрали после и се разделиха като приятели и му даде и щит, като напусна.

Извинявам се на Смайли, че след вчерашният й пост, отново си позволих да пиша за Никита.
Разбрах, че темата е само за плюене по другите участници, дори и за напусналите, но не се стърпях да се обвинява някой за нещо, за което няма вина. И пак ще го направя, докато темата е само една. Догодина, за всеки участник - отделна.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 16:48 от Mari_Mar

# 2 674
  • София
Много смешно.

# 2 675
"Как се нарича опашният мускул на кокошката ? " Joy преди малко въпрос от "Аз обичам Бг" по нова тв Joy

Хм , как му се викаше...Никита?

# 2 676
# 2 677
  • Испания

Извинявам на Смайли, че след вчерашният й пост, отново си позволих да пиша за Никита.
Разбрах, че темата е само за плюене по другите участници, дори и за напусналите, но не се стърпях да се обвинява някой за нещо, за което няма вина. И пак ще го направя, няма докато темата е само една. Догодина, за всеки участник - отделна.

Не виждам смисъл да се заяждаш с мен, но щом си решила, нищо не мога да направя.

Темата е за всички участници и на всички пишещи. Всеки изразява мнение.

Дали ще подготвя темата аз или някой друг - няма никакво значение, но авторът не може да отговаря за написаното от други. Правя и пускам темите с голямо удоволствие /многократно ме помолиха да го правя тази година/, въпреки всички лични съобщения, които получавам /не визирам твоите/. Този сезон ми донесе цинизми, псувни и клетви /да пукна аз и цялото ми семейство, да ме намерят в контейнер, не заслужавам да живея, да не доживея понеделник, за да не мога да пусна поредната тема и още, и още/. Който трябва, е в течение на всичко.

Е, вече никой не може да ми изпраща ЛС. Жалко, защото ми пишеха много хора, включително и с молба за помощ. Помагала съм в рамките на възможностите си. Сега и това не може да се случи.

Всеки отговаря за себе си.

# 2 678
Смайлс, тези които са си позволили да ти пишат на лични такива неща, не са от редовната армия тук. В смисъл  - тролове някакви и откачалници, които така или иначе и в темата се опитват да се изявяват, но знаеш, че винаги ги игнорираме...

А ние си пишем. Нашето дракане не е истинско. В темата може да съм на обратното мнение с някой, но в другите теми си пиша нормално с него и не ми се отразява. Мисля, че това е ясно - аз лично не разбрах огорчението ти, защо се караме тук - именно защото не е каране в истинския смисъл, а просто шеговито дърлене...

Вярно е, че тази тема за продължението аз лично не я следя редовно, за разлика от първата. Може и да съм изпуснала нещо...нямам идея.

Единствените, които се карат на живот и смърт тук, са тези, на които им плащат. На мен ми е все тая - аз съм за майтапа тук, и покрай него да си напиша и мнението за някой участник.
Не съм обиждала съфорумец тук. Само Никита, ама тя е участник и не нарушавам правилата...хаха...

# 2 679

От Фейсбука на кака ви Бенджи Ву

Скрит текст:
кажете на детето да не гледа

# 2 680
  • София

Извинявам на Смайли, че след вчерашният й пост, отново си позволих да пиша за Никита.
Разбрах, че темата е само за плюене по другите участници, дори и за напусналите, но не се стърпях да се обвинява някой за нещо, за което няма вина. И пак ще го направя, няма докато темата е само една. Догодина, за всеки участник - отделна.

Не виждам смисъл да се заяждаш с мен, но щом си решила, нищо не мога да направя.

Темата е за всички участници и на всички пишещи. Всеки изразява мнение.

Скрит текст:
Дали ще подготвя темата аз или някой друг - няма никакво значение, но авторът не може да отговаря за написаното от други. Правя и пускам темите с голямо удоволствие /многократно ме помолиха да го правя тази година/, въпреки всички лични съобщения, които получавам /не визирам твоите/. Този сезон ми донесе цинизми, псувни и клетви /да пукна аз и цялото ми семейство, да ме намерят в контейнер, не заслужавам да живея, да не доживея понеделник, за да не мога да пусна поредната тема и още, и още/. Който трябва, е в течение на всичко.

Е, вече никой не може да ми изпраща ЛС. Жалко, защото ми пишеха много хора, включително и с молба за помощ. Помагала съм в рамките на възможностите си. Сега и това не може да се случи.

Всеки отговаря за себе си.
Аз се заяждам - ок, но не за няма нищо, а провокирана от твоето мнение от вчера, да спрем да коментираме Никита, но щом това ни правело щастливи...да бъдем тогава - щастливи. Това, какво е, ако не заяждане!? от твоя страна и налагане на правила за кого може и за кого - НЕ.

За личните които си получила, ужасни са! Но нямат нищо общо с написаното от теб вчера. Не съм писала,  че съм против да пускаш темите, а против забраните, какво може да се пише в тях.

# 2 681
Освен анкетата да се промени на Кой ще е победител?
Какво ми пука кой ще е на пето,трето,и тн. място.

# 2 682
  • Испания
Освен анкетата да се промени на Кой ще е победител?
Какво ми пука кой ще е на пето,трето,и тн. място.

Такава анкета вече имаше.

http://www.bg-mamma.com/?topic=1078866.msg37828845#msg37828845

# 2 683
Малеее...сега си прочетох пак поста, ми аз като Никита съм го докарала бе - ние срещу троловете. Майкоуууу...не е добре работата Joy

Смайлс, тези които са си позволили да ти пишат на лични такива неща, не са от редовната армия тук. В смисъл  - тролове някакви и откачалници, които така или иначе и в темата се опитват да се изявяват, но знаеш, че винаги ги игнорираме...

ние-вие....чАлнах се и аз.

# 2 684
Този коментар е за създателите на този уникален сезон, със сигурност четете за статистиката Wink -
Та, Поздравления! Joy
Получи Ви се! Simple Smile

Благодарности за поканата и присъствието на Стоян Роянов Я-я.
Абсолюнен морален победител от каста, мое мнение (и не само Simple Smile )

Любим момент бе когато на връх рождения си ден се изхарчи и напсува образа (лицето) на шоу бизнеса в къщата Joy Заслужихте си го, нещастници Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт