Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 693
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 685
Не те разбрах кво рече....ама карай...чай ще те питам като Никита:
-Какво имаш предвид, кой чете за статистиката и какво значи това...какъв ти е проблема, и имаш ли такъв изобщо...?

# 2 686
Аз тези двамата дето пишуват в темата относно ЯЯ и Уагабунга, почти никога не мога ги разбера, ама то щото не съм толкова духовно извисена..знам ли?
Смайлс,съжалявам да прочета за тези тъпотии случили ти се на лични. Но и ти не го приемай лично. Да не ти пука!
Така и не разбрах пак 😅 всъщност каква е проблемата на темата по темата... Не се задълбочавам, затова.
Не се излагайте, колеги! Малко остана, да я добутаме подобаващо.
Днес ми се мярна из нет-а новина, че догодина нямало да има ББ. Очакванията за този не се оправдали....Има си хас 😂Ако не е фейк...нека завършека на този сезон бъде готин. 2020 може би, щяло да има следващ сезон.
Та, ребята, давайте жить дружно!👌

# 2 687
И аз четох , че могат да вземат лиценза на Тупарев заради вкарването Ванко 1 в предаването (защото бил сотеньор и осъждан ) и защото Кулагин си наранил ръцете докато  блъскал по някаква врата да го пуснат да излезе . Нямали право да държат никой насила вътре .

# 2 688
  • Испания
В темата може да съм на обратното мнение с някой, но в другите теми си пиша нормално с него и не ми се отразява.

И правилно. И аз смятам, че така трябва да бъде.

Не обичам обясненията, защото ги смятам за излишни и много постове съм подминавала, но...

Аз се заяждам - ок, но не за няма нищо, а провокирана от твоето мнение от вчера, да спрем да коментираме Никита, но щом това ни правело щастливи...да бъдем тогава - щастливи. Това, какво е, ако не заяждане!? от твоя страна и налагане на правила за кого може и за кого - НЕ.

Къде налагам някакви правила?

Скрит текст:

Изразявам мнение и то след прочетени многобройни постове.

За личните които си получила, ужасни са! Но нямат нищо общо с написаното от теб вчера. Не съм писала,  че съм против да пускаш темите, а против забраните, какво може да се пише в тях.

А ти откъде знаеш, че нямат нищо общо? Не съм написала кога съм получила въпросните отвратителни ЛС.

Не чакам отговор, не търся нито по-нататъшен диалог с теб, нито конфронтация.

Днес ми се мярна из нет-а новина, че догодина нямало да има ББ. Очакванията за този не се оправдали....Има си хас 😂Ако не е фейк...нека завършека на този сезон бъде готин. 2020 може би, щяло да има следващ сезон.

Всяка година пишат същото и следващата пак има нов сезон.

# 2 689
Значи викаш, Смайлс, няма отърване 😂
Абе няма да е лошо, един път да си удържат на думата. Малко почивка и на тях, а и най-вече на нас 😅 би  се отразила добре ..

# 2 690
  • Испания
Значи викаш, Смайлс, няма отърване 😂
Абе няма да е лошо, един път да си удържат на думата. Малко почивка и на тях, а и най-вече на нас 😅 би  се отразила добре ..

Така се получава.

Аз предлагам да има нов сезон, но да сменят продуцентите и сценаристите.

# 2 691
  • София
Скрит текст:
В темата може да съм на обратното мнение с някой, но в другите теми си пиша нормално с него и не ми се отразява.

И правилно. И аз смятам, че така трябва да бъде.

Не обичам обясненията, защото ги смятам за излишни и много постове съм подминавала, но..
.

Аз се заяждам - ок, но не за няма нищо, а провокирана от твоето мнение от вчера, да спрем да коментираме Никита, но щом това ни правело щастливи...да бъдем тогава - щастливи. Това, какво е, ако не заяждане!? от твоя страна и налагане на правила за кого може и за кого - НЕ.

Къде налагам някакви правила?

Скрит текст:

Изразявам мнение и то след прочетени многобройни постове.

За личните които си получила, ужасни са! Но нямат нищо общо с написаното от теб вчера. Не съм писала,  че съм против да пускаш темите, а против забраните, какво може да се пише в тях.

А ти откъде знаеш, че нямат нищо общо? Не съм написала кога съм получила въпросните отвратителни ЛС.

Не чакам отговор, не търся нито по-нататъшен диалог с теб, нито конфронтация.

Скрит текст:

Всяка година пишат същото и следващата пак има нов сезон.
След толкова години мир и разбирателство, уважение и искрена симпатия една към друга, сега не ми търсиш диалог и не искаш да си изясним, кой и за какво се заяжда или от какво се е засегнал. Ама хората само чрез диалог могат да се разбират, е понякога и без думи или само с поглед, но във форум не става.
____________________________________________________________________________________________________________________
Цитат
Чудно ми е какво толкова се палите да убеждавате другите "какъв провал" била Никита. Ако подобна мисъл ви прави щастливи, ами бъдете щастливи!  

Всеки сезон едно и също: генерализиране какъв бил българският народ, щом има харесващи Джино, Миглена, Никита... Затова сме били на това дередже, затова не "върви" футболът в България... Някои били агресивни, пък "неагресивните" не спират с едни и същи излияния
_____________________________________________________________________________________________________________________
Ето това което написа, си е вид заяждане и дори обида, един вид сме толкова нещастни и злобни, че само  като убеждаваме другите "какъв провал" била Никита, се чувстваме щастливи. Ако това е така наистина, значи всеки който излива кофи с помия по другите участници, е същият нещастник.
______________________________________________________________________________________________________________________
А това, за ''неагресивните'' които не спират с едни същи излияния, е вид налагане и ограничение, колко мнения могат да се пускат за даден участник, но явно важи само за този който ти харесваш.

Мненията с подигравки и обиди за другите участници, са много повече и някои наистина повтарят едно и също, но няма проблем, щом не е за Никита. Разбрах! и не само аз, а и доста хора яно така са го разбрали, защото след вчерашното мнение, до момента в който аз не писах, темата приличаше на необитаем остров.

# 2 692
Пуснах си да гледам Биг Брадър Фемили. Еееееххх, какви сезони имаше едно време...Ако някой от продукцията чете МОЛЯ ВИ, ИЗГЛЕДАЙТЕ СИ СТАРИТЕ СЕЗОНИ И СИ ВЗЕМЕТЕ БЕЛЕЖКА!

# 2 693
И аз го разбрах като насочено и срещу мен това изказване на СмайлитУ, че сал кат плювам по Никита, съм хепи..ама то защото съм на всяко гърне мерудия и все си мисля, че за мен се пише и че мен имате НаВпредвид Joy

Но като се замисля, вероятно е имала предвид онези откачалници, които и на ЛС са я обиждали....Господ да ги убие...ама се е получило така двусмислено някак..
Пък ние с МеритУ сме по-чуФствителни, и те така...

Предлагам да се заровят томахавките и да се извадят Библиите на бюрото...по-цивиЛно да го караме...отювам да се помоля...за всички нас, де паднахме жертва на едно глупаво недоразумение...
тюхо сега.

# 2 694
Абе наистина го има малко тоя момент, че чуждото мнение не се приема. Не визирам Смайлис.
Просто като се образува едно мнозинство, някак си му идва отвътре да иска да мачка тези, несъгласни с него - което не е правилно в никакъв случай.

Трябва да има толерантност към различните гледни точки.

От друга страна обаче, никоя страна не би трябвало да си позволява да обижда феновете на другата (че са такива или онакива).
Да се коментират участници - да. Тяхното поведение - най-вече! Да се ползват аргументи, а не просто оценки и етикети.
Аз разбирам всеки човек, който например не харесва Никита или Кулагин, противно на мнозинството. Но бих уважила повече този, който казва - "не ми харесва, защото...", а не "тя/той е тъп/а и грозен/а".

От трета пък страна, това е шоу, ставаме емоционални, понякога просто ей така сипваме.. което не е най-правилното нещо на света, ала се случва.

# 2 695
В живота Албена е самотна, без професия, доходи, без мъж, дете, семейство, приятели има ли, няма ли, също е под въпрос, занимава се с глупости и от самота и безпаричие залита по врачки, баячки, религии и пр. Никита - жертва или не, си има дете, мъж, бизнес. Може мъжът да не е принцът от приказките, но е с нея от години, бизнесът може да не е за милиони, но й стига за нормален живот, видът й може да е ужасен за повечето от нас, но пък тя явно си се харесва. Обикновена жена с нормален живот с нормалните колебания към добро или лошо, но все пак реализирала се като жена. И майка! Докато на Албена нищо не й е наред - нещастен живот без близки, без любов, без работа, без смисъл.

На Албена биографията се знае, все пак е публична личност, с някакви постижения и успехи, заради което е и поканена в предаването. Нормално за медийната сфера, особено при толкова тясноспециализирана дейност като водещ на предаване, се случва доста често да остават без работа подобни хора, да сменят работни места, или поне да не остават под светлината на прожекторите. Повечето нямат гаранция до пенсия да водят предаване. В даден момент се случва предаването им да падне от ефир, да закрият местната кабеларка, където работят, да има някакво престуктуриране в медията, да бъдат уволнени от новите шефове и пр. Милен Цветков по едно време имаше бизнес с колбаси, и доста години не беше въобще на екран. После беше, сега пак не е - можеш ли да го наречеш безработен и неуспял само защото не знаеш с какво се занимава, или не ти звучи достатъчно престижно или морално?

За личния ѝ живот също се знае. Тя имаше горе-долу 10-годишна връзка с Недик. Доста от браковете и семейните съжителства не траят толкова и често се случва в даден момент някоя жена иали мъж да остане без партньор. Това значи ли, че е стара мома и че ще бъде сама до края на живота ѝ? На самата Никита май бракът не е изкарал толкова. Каква е разликата? Че имала дете? Ами, някои хора не могат или не искат да имат деца, не е задължително всички да се "реализират" като родители все пак.

Никита какво? Има живеещ с нея "приятел", на когото дотолкова не може да разчита да се грижи за сина ѝ, че го праща при майка си и при бившия си мъж редовно.

Лъже за възрастта си. Лъже за големия си бизнес с 12 души персонал - лесно може да се провери колко души работят и колко е проспериращ. Излъга, че ще дари пари за каузата на Аделина. Като цяло е много лесно да си измислиш биография на успял за пред българите, ако пребиваваш в чужбина, и там никой не те знае, тук вече не помнят, особено ако си си измислил някаква красива нова самоличност и си си сменил имената и физиономията. Тук още едно общо нещо между нея и Джино. В България не се справяла в училище (смее ли да излъже, със сигурност има свидетели), обаче в Швеция я били приели в някаква супер-дупер престижна специалност да учи медии (?!) в някакъв незнаен университет, неспоменаван от нея, където се преборила с незнам-си-колко кандидатстващи, освен нея, без да знае чужд език и без да има преди това капацитета да учи в някакво сносно училище на родния си език. И после, след завършването на престижната специалност нищо не правила и решила преди няколко години да направи бизнес със сутеренче за коламаска, фейк тен и татуировки. Ами, добреее.

# 2 696
Верно ли мнозинството тук е за Никита...мале, аз си мислех, че е обратното или поне фифти-фифти....значи аз съм от жертвите на мнозинството в такъв случай...въх, не съм знаела...

А иначе бях за Кульо преди, демек от мнозинството...

За Никита - аз лично в интернет почти нищо не намирам като информация - ни за живота й, нито за бизнеса...нищичко. Всичко, което съм чума за нея - е от тук, от темата и от форума. В интернет, поне на български търсих де...само 5-6- снимки се въртят нейни.

# 2 697
Не мога да повярвам, че има толкова много хора който да одобряват поведението на Никита!

# 2 698
Брей, тази Никита и тук скандал докара! Жалко. Но като сме почнали с характеристики на пишещите, да си кажа и аз...
Тази година темата от разтоварваща и разсмиваща, се превърна в хейтърска, абсолютно огледало на ББ. Хем се критикуват отношенията и поведението на брадърите, хем се ползва сходна стилистика и се вихрят грозни квалификации и страсти, предмет на масов възторг. Изпростя, с една дума казано, темата. Писаното на лични на Смайли също го потвърждава. Жалко.

# 2 699
Е, защо пък - в предната тема за Кульо, Мецана и кои бяха-вече ги забравих ....аз лично се забавлявах доста. То Библии ли не бях...имаше смях.
Тази за моуст уонтед не съм следила, включих се оня ден... Не съм съгласна...или ти имаш предвид точно нея?

Общи условия

Активация на акаунт