Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 738
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 700
За малко шсъ засегна 😂 За има, няма...две минути и триесе секунди 😋

# 2 701
Еми така става...кат ме няма да вземам участие и да ви разсмивам...ейййй, оставих ви за има няма едно продълженийце, и отървахте козите...тц..тц..тц....Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ама не мога да огрея навред бре, не съм Слънце ...

# 2 702
Е, защо пък - в предната тема за Кульо, Мецана и кои бяха-вече ги забравих ....аз лично се забавлявах доста. То Библии ли не бях...имаше смях.
Тази за моуст уонтед не съм следила, включих се оня ден... Не съм съгласна...или ти имаш предвид точно нея?
Имаше и забавни моменти, но малко в сравнение с предишни години. Ако тогава голяма част от постовете бяха иронична критика, която разсмиваше, дори, ако не си съгласен с нея, сега са си просто обиди в стил фейсбук. Загуби се лежерността и дистанцията от участниците, загуби се добрият тон. Не при всички, разбира се, но преобладаващо.
Тета, определено липсваше.

# 2 703
Мина ми
..
Да си кажа само 😊

# 2 704
Писмата до Смайли сигурно са от новорегистриралите се тук потребители. Надушиха ни тийновете, че пишем и не се шегуваме, и ни налазиха. Вижте им на повечето никовете и постовете от по 3-4 думички.

Кукумицинка, е тези медии колко време се преструктурират, та от години няма място за Албена! Убедена съм, че тя сама си направи харакири с онова гнусно жълто предаване, в което се метна с такъв плам и вътрешна наслада, та сега никой не я иска. Дали грешка на младият и неопитен, но желаещ да се докаже, журналист, или изплува характерче, не знам, но Албена уплаши хората. За другото - и да е имала дългогодишна връзка с някого (има си хас на 40 + години да не си имал никога нищо), но към днешна дата тя е сама, без семейство, озлобена и разцентрирана, занимаваща се с простотии, кое не е вярно от думите ми! Може и да се промени животът й след време, и дано! Аз всъщност я харесвах, не в предаването, а в предишното й участие, когато тя беше отхвърлената, нападнатата и преследваната от стадото вътре, и когато с влизането на майка й стана още по-лошо. Чисто човешки ми беше и жал за нея! Тогава се видя, че Албена не е глупава, притежава дар слово и огромен стоицизъм, както и че много обича майка си. Всъщност, те и двете се обичат и бранят от чуждите нападки. За съжаление обаче в този сезон Албена показа не доброто от себе си, а главно озлобление, нетърпимост, жестокост и склонност да мачка по-слабите, уязвимите или несъгласните с нея. Плъзнала се е надолу Албена, ти, ако си й близка, тресни я по главата да се освести Simple Smile

Е, хайде и вие сега, темата се била изхейтила. Винаги се е стигало до престрелки и до скарване в подобните теми. Уж се обсъждат участниците, но в един момент става лично и почваме да си скубем косите. Ама ни минава, и на следващата година пак сме тук Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 20:08 от птица

# 2 705
Какви ги говорите, момичета?
Тази година темата дори е изключително добронамерена и приятна.
Да припомня само на смайлис, МариМар и тетта, че сме имали къде по-тежки теми.
То бяха тролове, то миришеше след някои хора, то проветрявахме, то със спрей пръскахме... след миризливото чуждо мнение... Смайлис през ден пускаше плакати "що е то трол". Беше тежка тема, за радост я водеше друг тогава.
По въпроса с чуждото мнение, то и в други теми е трудно да го каже човек. Ако не си фен на дрОгарката Жана - не се изказвай в темата за Евровизия, например.
Ако ти е весело посрещането на гЪмена в мръсната кръчма на Август - не го пиши в темата за "Черешката".
А тази година си е супер тук. Аз заплахи на лични съм нямала. Само едно много неприятно цитиране на мои думи от съвършено различна тема, поднесени тук тотално с ясното съзнание, че ще ме заболи. Но ето - добрата новина е, че имаме справедливи модератори.
Аз, например, намерих приятели по перо. Уагабунга ми е супер. Разбирам му/й всичко. Деликатна, прекрасна компания.
Има много весели постове - Веско от Варна кърти, иланг-иланг също, като се обади.
Много ми харесват постовете на Делта, на ако-искаш-вярвай, на Барбарелла.
Моите мнения ги лайкват понякога по 10-20 души. Хора, които в предишните теми пишеха редовно, а сега само четат. Жалко, че не се обаждат. Имат какво да кажат, но явно нещо ги спира. Обаче аз пък не се чувствам сама в моите убеждения и това ми пълни сърцето. Хей, вие дето лайквате - радвам се, че мислим еднакво или се смеем на едно и също.
С Тейс тази година сме на различни мнения, но аз още й се радвам. Като си спомня как се веселяхме с госпоДинко моналата година, ех... Тейс, догодина ще харесаме един и същи човек, ще си наваксаме в стихоплетството. Heartbeat
И много други постове на потребители харесвам. Смяла съм се от сърце.
Каквото не ми е по вкуса, скролвам и толкова.
Който и да победи в понеделник - все ми е тая.
Аз съм за Гъмов. Нека да е прост, простак, глупак, преиграва, ама карай. Ха да спечели една година и един простак, дето се вика, че досега печелят все възвишени, прекрасни хора. Laughing

# 2 706
Еййй...Динко го бях забравила...Laughing...хич не помня назад във времето кой е бил вътре и кого сме обсъждали...

# 2 707
Направих си труда да проверя:

Албена до края на 2015 г. е водила предаване в Евроком, междувременно участва в няколко риалити-предавания, та вярвам, че гладна не е останала. После е имала изяви по разни други медии, има собствен сайт, в който си публикува, има ютюб канал, даже два, чета тук, че въртяла и търговия... На фона на  много други "инфлуенсъри" и професионали ютубъри не изглежда чак толкова незаета. Иначе и аз съм на мнение, че сама се саботира - доста по-некадърни са на завет в някоя телевизия, но 2-3 години, без да води някое предаване действително не са кой знае колко дълъг срок в подобна ситуация.

# 2 708
Еййй...Динко го бях забравила...Laughing...хич не помня назад във времето кой е бил вътре и кого сме обсъждали...

Как Динко ще забравиш? Ко ший дем сега? Animal WolfAnimal WolfAnimal Wolf
Точно така, най-добре е да забравяме какво е било и да гледаме да ни е весело напред.
За всички има място под покрива на къщичката на бг-мамма.

# 2 709
Нещо като на Оскарите го подкарахте Joy

# 2 710
Нещо като на Оскарите го подкарахте Joy
Ми нали в понДрелник свършваме? Как! SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 2 711
Е, може ли такова нещо сега? 😮 Не ми се спомена ник-а..А се лакирам...и се разстроих...и разтреперих..Не сте толерантни.. .Изобщо😂

# 2 712
Е, може ли такова нещо сега? 😮 Не ми се спомена ник-а..А се лакирам...и се разстроих...и разтреперих..Не сте толерантни.. .Изобщо😂

Как бе тебе, 13-ка? Nature Snowman
Ох, ти с този Кулагин ми вдигаше кръвното от септември до ноември.
Но стисках зъби и си е струвало - сега си ми сред интересните постове, как! SmileSmileSmile

# 2 713
Какви ги говорите, момичета?
Тази година темата дори е изключително добронамерена и приятна.
Да припомня само на смайлис, МариМар и тетта, че сме имали къде по-тежки теми.
То бяха тролове, то миришеше след някои хора, то проветрявахме, то със спрей пръскахме... след миризливото чуждо мнение... Смайлис през ден пускаше плакати "що е то трол". Беше тежка тема, за радост я водеше друг тогава

2016 година темата водеше Алкарин, а вие Мари бяхте най-големия трол тогава!

Гласувах за Никита за второ място.

# 2 714
И аз така. И според мен Никита ще докара до второто място.
Ама що Гъмов за победител, бее Crossing Arms Искам си Уош-а аз  Peace

Общи условия

Активация на акаунт