Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 082
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 105
Дидо е всеобщ любимец на мнозинството във фермата ,а и отвън.Сигурна съм ,че повече от половината излязли фермери ще гласуват да изпратят Дидо директно на финала и там вече с Божията помощ и с любовта на фенките чрез СМС може и да се окичи с парата  Joy

# 106
  • София
Отварям всички спойлери наред. Simple Smile И ги чета.
Ако някой отвори спойлер погрешка, а не е искал - ами.... да го затвори и да не чете. Така мисля аз. Мир. Simple Smile
Скрит текст:
Специално спойлера с дъската - трябва да се зачетеш специално, за да разбереш кои са отпаднали, кои отиват на финал. Т.е. - грешка, грешка.... колко да е грешка? Simple Smile

# 107
  • София
Не искам да се връщам на темата, но коментари от сорта на "всеки си прави сметката", извинявай, са тъпи. Откакто са започнали тези спойлери, ме дразнят, но си мълча и до сега все си "правех сметката". Как по-точно да пресметна, че ще ми бъгне лаптопа и ще натисна бутона?

# 108
Не искам да се връщам на темата, но коментари от сорта на "всеки си прави сметката", извинявай, са тъпи. Откакто са започнали тези спойлери, ме дразнят, но си мълча и до сега все си "правех сметката". Как по-точно да пресметна, че ще ми бъгне лаптопа и ще натисна бутона?
И изчете по грешка цялата дъска
Сега за теб може да е тъпо, но е спазено правилото

# 109
  • Вестерос
Смайл, защо отвори тогава? Какво сме виновни, че си отворила?

# 110
Ами оправи си лаптопа. Пишещите тук не сме виновни за твоята глупост.

Пишете спойлери в темата. С новата си работа нищо няма да успея да гледам, а любопитството ме гризе яко.

# 111
Аз лично вече искам Роси да победи. Не ми е ок някой да победи не заради само и единствено показано във фермата, а на база известност и фенска маса. Това е неравнопоставеност, а аз хич не я адмирирам при състезания. Така,че, от намиращите се сега във фермата, аз подкрепям Росица.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 19:40 от mrav4ica

# 112
  • София
Цъкнах спойлера, докато се осъзная какво виждам, вече бях прочела имената в червено. И след това разбрах какво съм отворила. Човекът специално го пращаше на лични, за да не стават гафове, защо трябваше и тук да се появи? Който е толкова любопитен, да си пита този, който дава новините.

Plava luda lutka, "моята глупост" желая да не я коментираш! Simple Smile
Това пък, че ти си на работа и не може да четеш, мен как трябва да ме вълнува?

# 113
  • Другата България
 Grinning Да, специално за дъската трябва да се зачетеш, за да разбереш написаното.
С нищо не са нарушени правилата, така че и аз смятам, че повече не е нужно да го нищим.
Джоли-то като ми прати още преди месец ЛС с финалистите, да я линчувам ли? Ами сгрешила, голяма работа. Той не се оказа и съвсем верен, е, почти. Laughing
Хър като написа в прав текст, без спойлер кой излиза тази седмица, да я разкостим ли? Е, "напоително"  Wink ѝ се скарах, поправи се момичето, сгрешила е неволно, голямо важно.
Много претенции, много мрънкане, много нещо.
И се сещам и за Рейна. Тя също не иска да знае инфо всякакво, досега веднъж не е измрънкала за спойлерите.

# 114
Мери, извинявай, но за краткото време, в което чета тази тема, никой не е мрънкал заради спойлери колкото теб.

# 115
  • София
Ей, добре, че ми казвате колко време е трябвало да чета дъската, че да разбера какво пише. Браво! Аз ли съм бърза с четенето или вие сте бавни?

Ама едно е да напише спойлер за тази седмица, да го видя, да ми се развали кефа, ама да кажа "майната му". Друго е да знам на самия финал какво се случва.

# 116
  • Другата България
Мери, извинявай, но за краткото време, в което чета тази тема, никой не е мрънкал заради спойлери колкото теб.
Да, да ги има. Не го отричам. Да се пише инфото в скрит текст. Ако имаш друго предвид, поправи ме с цитати. Мои. Иначе нали знаеш какво са голословните обвинения?
И с Катрала за това имахме пререкания, сутринта и с Хър /въпреки че за мен не беше пререкание/, възможно е и с други.

# 117
Аз предлагам от следващата година да се направи една отделна тема за фермата, която ще е за цял сезон и в нея да се пишат само и единствено спойлери, вече всеки ще отваря на собствен риск, защото аз изрично казах, че на някои не им е приятно в темата да се обсъждат спойлери, затова и който искаше спойлер му го пращах на ЛС. А не тука бам да поставя снимката с въпросната дъска.

# 118
Шокомен, много добра идея! Ако това ще предотврати скандали като тези от последните страници, би било идеално.

# 119
И как ще има две теми за Фермата с почти еднакво съдържание  Simple Smile ,модераторът няма ли да изтрие едната ?

Общи условия

Активация на акаунт