Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 081
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 90
По принцип даже си говорихме още в началото тука изобщо да не се коментират спойлери, а само на ЛС, както аз правех, но как да е. Иначе да влизат всички и гласуват за двама, които ще отидат на финал и така като гледам 6тима остават да се борят за 2 места.

# 91
  • София
К'ъв, аджеба, е смисълът да се знае нещо предварително, да се дъвче сега и после като му дойде времето - пак? И то в темата? Както се вижда, може без да искаме да натиснем нещо. И какво значи на моя отговорност? Ако искам ей сега ще напиша финалистите и на тези, които не са искали да ги научат и ще им кажа, че на тяхна отговорност не са ми пропуснали коментара. Тъпо.

# 92
  • Другата България
Най-добрият вариант за спойлерите, както се видя, е да се пращат на лични. От известно време успявам да не ги отворя, днес беше без да искам и си развалих целия кеф.
Ами какво да ти кажа освен, че проблемът си е твой, както се вижда и от останалите мнения. Аз преди дни направих същото - случайно, точно като теб отворих спойлер с инфо за изминалата седмица. Днес пък Хър по невнимание беше писала инфо за тази /Хър, няма проблем, знам, че се уточнихме Peace/, прочетох го и сега ми е ясна и тази седмица. Ама какво сега, да се самообеся ли? Много се изписа за издаването на информация, накрая остана да е в спойлер и гледам, доста го правят. Та проблемът си е наш.
К'ъв, аджеба, е смисълът да се знае нещо предварително, да се дъвче сега и после като му дойде времето - пак? И то в темата? Както се вижда, може без да искаме да натиснем нещо. И какво значи на моя отговорност? Ако искам ей сега ще напиша финалистите и на тези, които не са искали да ги научат и ще им кажа, че на тяхна отговорност не са ми пропуснали коментара. Тъпо.
Нали сама виждаш, че има хора, които искат да знаят предварително? Аз и ЛС писах по едно време, ама гледам се пише в спойлери и затова и цитирах този с дъската.

# 93
  • около Варна
Айде стига драма, спойлерите са в скрит текст по правилата. Доста хора ги знаем отдавна и това не е проличало в темата.

# 94
  • Sunshine state

Айде стига драма, спойлерите са в скрит текст по правилата. Доста хора ги знаем отдавна и това не е проличало в темата.
И аз така смятам. Всеки един от тях съм отваряла, но постовете ми са съобразени и не съм изнасяла инфо.

# 95
  • Другата България
Ето това е важното и според мен. Сега кой какво отворил - ами да е внимавал.
И аз барабар Петко с мъжете, и те така. Поне наотворих всичко преди малко, та ми е ясна горе-долу картинката. Но в коментарите ми няма да проличи.

# 96
  • София
Да, един напише спойлер, после друг го цитира, трети пак иска спойлер, 'щото го мързи да се върне да чете, после чаршаф... и все ще се намери един, който да не е разбрал какво се случва.
Ми не е приятно от 2 седмици да се съобразявам какво отварям и да пропускам коментари и накрая да разбера финалистите. Да, моя е грешката, че натиснах неволно, всичко се случва. Но ако не го бяхте постнали, нямаше да има грешка.
Аз съм против коментирането на спойлери в темата - така или иначе ще дойде и бъдещият момент, който се коментира и тогава ще си го обсъждате на спокойствие.

# 97
Моля ви, не спирайте със спойлерите тук, че с ЛС ще е голяма каша Simple Smile На мен ми е интересно да ги чета в темата.  Пък и доста често не мога да гледам целия епизод и разчитам на вас Simple Smile

# 98
  • София
То и миналата година колко спойлери,колко неверни...Аз отварям всичко,такава натура съм,но винаги имам едно наум,че може да е подвеждащо инфо.Ето например дъската-ми то може да са я писали на майтап,нищо не е сигурно.
Сетих се Дидо защо така падаше на дуели-бил е в сатурнова дупка преди РД Simple Smile

# 99
  • Другата България
« Ѕmile », моите уважения, но според мен няма да стане. То вече и е късно, така че сама преценявай как да процедираш. Но е малко...как да кажа, ами нагло да имаш някакви претенции към всички /или почти всички/ останали. Peace
Сама виждаш, че на масата от хората не им пречи. Аз затова и се примирих, само исках инфото поне да е в скрит текст.
.... Но ако не го бяхте постнали, нямаше да има грешка.
Тоест, ние сме виновни за твоята грешка? newsm09 newsm12 newsm11 smile3505

# 100
  • София
А нали се сещаш, че има и много хора, които само четат. Надали имам само аз такива "претенции".

# 101
  • Другата България
Всеки сам носи отговорност за действията си.
Това включва и отварянето на спойлери.

# 102
Ами, специално спойлерите с финалистите се пращаха на лично съобщение и досега не са били в темата. В темата бяха само краткосрочни. Така се случваше откакто се знаят и изведнъж бам в темата. Съгласявам се със Смайл.

# 103
  • Велико Търново
Нямам нищо против Дидо, но ме хвана яд, че Симеон отпадна. Много позитивно и усмихнато момче.

# 104
Значи разбрахме се спойлерите в скрит текст.Всеки си прави сметка дали да ги отвори или не.
Аз пращах на лични.Да ама така се бях засилила че...пратих където бива  и на човек който не е искал.
Е сега какво.Така че и на ЛС може да стане грешка та даже и по голяма, защото личното ще го видиш при всички положения.
Така че спойлери нека си има но както се разбрахме в скрит текст.

Общи условия

Активация на акаунт