Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 36 741
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Скрит текст:
Тази табела я знам.Шокомен ми я прати и съм сигурна че до 5 номер е истина, а и финалистите са ясни.Радвам се че моите фаворити Роси и Дидо са там.Радвам се че Гошо не е.Интересно как е отпаднал и дали е жив, че може да се е гътнал от яд.Сега се надявам Роман да е с най малък вот от зрителите и да отпадне още в началото на финалната вечер.

Ами не се удържах аз, по-скоро след като тази седмица по неволя разбрах какво се случва, то по воля, а и защото следващата седмица както казах ще ми е доста натопорчена погледнах прословутата табела и...ами не знам какво да кажа. Въпреки това каквото мога, ще гледам и ще ви чета, както и ще пиша Laughing когато мога, защото ако и да знам кой кога кого и защо, не знам как, а това също не е маловажно.
Но за мен вече победителят е ясен, ще напиша в спойлер и след две седмици ако изляза права и не съм забравила естествено, ще се самоцитирам. Не обичам така, ама няма начин, и работата трябва да се бачка, а и банкетите е нужно да се уважават. Та според мен
Скрит текст:
при финалисти Роман /как изобщо е стигнал до там е загадка за мен/, Дидо, Ваня /и тя също не е за финал, ама айде.../ и най-добрата новина за мен - Роси, победител ще е Дидо. Сега, имам някаква надежда вотът на публиката да е повече за Роси, но се съмнявам. Имам надежда и за игрите, че каквито и да са, тя може да се пребори. Вотът на фермерите не го коментирам - там е ясно. Та на 16 не съм на работа, нито на банкет и се надявам да е интересен финал.

# 76
Снощи за първи път видях в Нури нещо ,което не харесах ама хич😂Когато каза,че подкрепя Симеон каза още:"надявам се да използва всичко на което съм го научил🙄Не  надявам се да използва всичките си умения или всичко което е научил във Фермата...Не мога да не си мисля и без да искам да правя сравнения, но изказванията на Нури звучат като добре научени лозунги

# 77
  • Другата България
Grinning Неее, тук се набляга на "АЗ"-ът. Това е дразнещото. Харесвам го иначе, но след  миналия епизод, а и след снощи мааалко някак започнах да разбирам хората вътре.

# 78
Аз пък благодаря на valley_of_roses за инфото  ,което не знаех  Sad защото shokomen на мен не ми е изпратил тази дъска ,а само инфото за 4 финалисти.А и не всеки от нас може да се добере до заветните информации за отпадащите участници .

# 79
  • София
Така и аз в новата тема.
Стана ми мъчно за Симо,когато му коментираха обувките някак се сви.Едва ли няма пари да се оборудва,но като му загледах е облеклото,ми мъчно ми стана.
Сега ми е много важно Дидо да удържи вълната ,която яхна ,за да имаме "наш" човек на финала.Второ-да изгърмят амулета на Сашка!
Тази табела шокомен я прати на всички,които я поискаха и реално от тук насетне нищо не е ясно точно как ще се случи.Поне я познах веднага,когато я окачиха в кухнята и е автентична Simple Smile

# 80
  • Вестерос
Някой да ми прати дъската да видя каква е, че ми е интересно/

# 81
  • Другата България
Някой да ми прати дъската да видя каква е, че ми е интересно/
Laughing Ето ти я дъската

# 82
Вчера и двамата ми бяха симпатични и не исках никой да си тръгва.

Все още нямам фаворит за финал.

Финала е на 16ти, така ли?

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 17:04 от Plava luda lutka

# 83
  • Вестерос
Мерси!

Скрит текст:
Мисля, че Нури отстранява Жоро, имаше и такъв спойлер.
Дидо и Ваня са с вот на финали директно.
Роси отстранява Алекс явно.

Милена и Хриса нямам идея кой ги маха.

# 84
  • София
Защо, по дяволите, отворих тоя спойлер?!? Кой пак го цопна в темата, ми пращайте си ги на лични, бе... И без да искам го натиснах, хайде съобразявайте се!
Та след спойлера, ми... все ми е тая кой ще победи, очаквах поне №5 да е в началната четворка, но не би.

# 85
  • Другата България
Мерси!
Скрит текст:
Мисля, че Нури отстранява Жоро, имаше и такъв спойлер.
Дидо и Ваня са с вот на финали директно.
Роси отстранява Алекс явно.
Милена и Хриса нямам идея кой ги маха.
Скрит текст:
Абсолютно си права, има още една дъска с фермерите на седмицата, любезна и готина съфорумка ми я прати на ЛС. Гошо отпада от Нури, Алекс от Росица. Гошо-Нури ще е култов дуел, въпреки, че явно после Роман ще отстрани Нури, за съжаление. Да се чудиш как. Хриса отпада в неделя, предполагам ако посочи Сашка и тя изгърми амулета /дано/, ще я бие Росица или Милена. Самата Милена явно ще е отпаднала на дуелите, които правят през финалната седмица, отново от Сашка, Росица или Ваня. Някакви такива ми се въртят на мен.
Защо, по дяволите, отворих тоя спойлер?!? Кой пак го цопна в темата, ми пращайте си ги на лични, бе... И без да искам го натиснах, хайде съобразявайте се!
Та след спойлера, ми... все ми е тая кой ще победи, очаквах поне №5 да е в началната четворка, но не би.
Хайде малко по-спокойно, спойлерът е от преди две страници, и явно не е първи по темата, аз само го цитирах. И аз случайно разбрах инфо за тази седмица, но не правя драма от това.

# 86
Ами нали се реши спойлерите в скрит текст.И го правим и се съобразяваме.

# 87
Аз да попитам, че нещо ми се губи. Всички отпаднали фермери ли гласуват кои двама да пратят на финала или ?

# 88
  • София
Най-добрият вариант за спойлерите, както се видя, е да се пращат на лични. От известно време успявам да не ги отворя, днес беше без да искам и си развалих целия кеф.

# 89
Всички скрити текстове са спойлери за по-нетърпеливолюбопитните като мен например  bowuu  и потребителката ,която го е отворила си е за нейна сметка,никой насила не я е карал .Не може един потребител да разпраща нонстоп скрити текстове ,че не му е това работата все пак ,а и може да  пропусне някой като мен както ме пропуснаха с дъската и аз сън не спах от тогава  Crossing Arms ,сега съм споко вече  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт