Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 36 739
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
 Laughing Или Росица.

# 61

Това вече се знае, разпращал съм го на няколко потребители на ЛС ама не смея тука в темата Grinning Иначе според, за да е както казват по-горе Нури да се бори срещу Дидо, то трябва да са предложили Христина и директно да са я посекли Grinning
Да да , нещо като" кое ще е по - лошо от Нури " Grinning

# 62
  • Другата България
И сега Дидо ако бие Нури съвсем ще повярвам, че толкова си може. tooth boo
И един мармот завива ЧоколаТ.......

# 63
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
До номер 8 изглежда автентично,останалото е дописвано от посетители във фермата.

Не съм гледала дуела вчера,имах симпатии и към двамата и ми беше безразлично кой отпада.
Още на предната битка Дидо показа,че не е никак слаб и отново се доказа.

# 64
  • София
И сега Дидо ако бие Нури съвсем ще повярвам, че толкова си може. tooth boo
И един мармот завива ЧоколаТ.......
Аз това не мога да го повярвам дори за миг. То просто няма такива игри, в които Дидо да може да бие Нури. Може би само ако има такива за надпяване.  Laughing

# 65
До номер 8 изглежда автентично,останалото е дописвано от посетители във фермата.

Не съм гледала дуела вчера,имах симпатии и към двамата и ми беше безразлично кой отпада.
Още на предната битка Дидо показа,че не е никак слаб и отново се доказа.

Скрит текст:
Гарантирам ти, че до номер 5 всичко е автентично, защото приятел ми го снима точно в деня, който за пръв път човека имаше ключове да отключи кухнята за посетители.Да не говорим, че собственика трябва да е там, за да може някой да е написал нещо такова. Та снимката я имам още преди да са написани тия последни 4 имена.

# 66
Симеон не е обикновен средностатистически кадър, затова стадотото не може да го оцени. Сам казва, че по света винаги е приет добре. Българите сме си простички и не оценяваме качеството. Проблемът не е в Симо, а в масовката, сред която попадна - те не струват - кой фалшив, кой простак, кой нагажданчо, кой неадекватен.... Как да вирее нормален човек в такава гнила среда.

# 67
  • Другата България
Симеон не е обикновен средностатистически кадър, затова стадотото не може да го оцени. Сам казва, че по света винаги е приет добре. Българите сме си простички и не оценяваме качеството. Проблемът не е в Симо, а в масовката, сред която попадна - те не струват - кой фалшив, кой простак, кой нагажданчо, кой неадекватен.... Как да вирее нормален човек в такава гнила среда.
hahaha На първо четене и за четирите характеристики веднага разпознах първообразите - Гошо, Роман, Милена, Христина - права ли съм?

# 68
       Най точното мнение досега ! За съжаление е точно така !Всичките с тънки сметки и накрая криви ! Големите стратези !.......

# 69
Ензим, моят коментар не беше насочен към теб. Знам, че ,модовете трият по дефолт. Не знаех само , че и "цоп" е в черния списък.Извинявам се, ако си се почувствала засегната.
Скрит текст:
Предполагам, че Дидо ще е фермер на седмицата и той ще прати Христина на дуел. Сигурно тя ще избере Сашка, а тя ще изгърми амулета.
Това с тази табела беше кофти идея, сега вече знаем със сигурност кои са финалистите - Ваня, Дидо, Роси и Роман.
Някой , ако има информация как отпада Нури да сподели.Не искам да вярвам, че Роман го е отстранил..но явно така е станало.

# 70
И изобщо това нагласяне не игрите след като се знае кой ще е дуелист не е никак честно. Игрите треябва да са разпределени по седмици предварително, само разделени на мъжки и женски, и на който каквито игри се паднат. Третия дуелист и определянето на игрите си е манипулиране не играта. И като вземат Иван и Андрей да ми повтярят колко е честно и всичко се случва пред очите ни.....ох.....

# 71
hahaha На първо четене и за четирите характеристики веднага разпознах първообразите - Гошо, Роман, Милена, Христина - права ли съм?

как и да ги въртиш няма да сбъркаш Wink

# 72
  • София
Какво ще стане с къщите на дядо Петко след края на сезона?
Някой знае ли?

# 73
Скрит текст:
Тази табела я знам.Шокомен ми я прати и съм сигурна че до 5 номер е истина, а и финалистите са ясни.Радвам се че моите фаворити Роси и Дидо са там.Радвам се че Гошо не е.Интересно как е отпаднал и дали е жив, че може да се е гътнал от яд.Сега се надявам Роман да е с най малък вот от зрителите и да отпадне още в началото на финалната вечер.

# 74
  • София
Скрит текст:
И Милена я няма. Хахаха! Simple Smile  С риск Роси да се е видяла в приключение да ходи на женски дуели до края - надявам се именно тя да е отстранила и Христина, и Милена. Simple Smile До финала ще има време да събере сили и да отнесе всички останали. Дано само да събере достатъчно гласове, за да продължи в тройката.

Общи условия

Активация на акаунт