Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 36 712
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 45
  • постоянно
Благодаря за темичката.
Мъчно ми станА , че Симо отпадна , макар , че и Дидо харесвам. Мисля , че Симо ще посочи Нури за ФНС и  той ще се бие срещу Дидо, който ако този път спечели и стане ФНС ще прати Георги ратай.

# 46
Яд ме е за Симо.

# 47
Е, чак пък налудничав. Нумерологията го влечи и в това няма нищо лошо, а онова с пейката си беше просто лош махмурлук. Аз мисля, че той не беше изтрезнял още.
Симеон сам си каза, че никога не е имал за цел да го харесват и не е влезнал да си търси приятели там,  а за да играе играта. Не се е опитвал да се вписва в колектива така да се каже. Коментираше го с водещите преди или след един от дуелите, ако не греша.   

Да, чак пък налудничав. Не ми хареса нито като играч, нито като нищо. Да не говорим за пълната липса на знания, която демонстрира.
Налудничав Симо? На фона на доста откровени откачалки? Може да не ти харесва, ок,но чак пък налудничав...
А инак във фермата са все ерудити.

# 48
  • София
Мъчно ми станА , че Симо отпадна , макар , че и Дидо харесвам. Мисля , че Симо ще посочи Нури за ФНС и  той ще се бие срещу Дидо, който ако този път спечели и стане ФНС ще прати Георги ратай.
Не мисля, че Дидо ще успее да бие Нури. А Нури като фермер би трябвало да прати Георги или Дидо на дуел.

# 49
  • Другата България
Благодаря за темичката.
Мъчно ми станА , че Симо отпадна , макар , че и Дидо харесвам. Мисля , че Симо ще посочи Нури за ФНС и  той ще се бие срещу Дидо, който ако този път спечели и стане ФНС ще прати Георги ратай.
Георги или Роман /Нури ако е с имунитет/, но и да е Нури, аз лично смятам, че дуелът ще е женски, още преди го писах май. Дидо няма да направи мъжки дуел, това значи Роман или Гошо на арената. Няма да посмее. Ако друг е фермер, може и да стане.

# 50
  • Sunshine state
Въобще не го гледах дуела вчера. Бях наясно, че Симеон отпада и не ми се гледаше, но не заради самата информация, а заради отпадането му. Много го харесвах и не исках да гледам как губи, а и от прочетенето ми става ясно, че не съм сбъркала. Щях да се ядосвам на коментарите на Роман, после на лицемерния Георги и т.н.
Харесвам и Дидо, но не чак толкова. Искам Нури или Дидо фермер. Аз смятам, че Симеон ще предложи Нури. Grinning

# 51
  • Варна
Въобще не го гледах дуела вчера. Бях наясно, че Симеон отпада и не ми се гледаше, но не заради самата информация, а заради отпадането му. Много го харесвах и не исках да гледам как губи, а и от прочетенето ми става ясно, че не съм сбъркала. Щях да се ядосвам на коментарите на Роман, после на лицемерния Георги и т.н.
Харесвам и Дидо, но не чак толкова. Искам Нури или Дидо фермер. Аз смятам, че Симеон ще предложи Нури. Grinning

И на мен така ми се струва. Предано момче е. Нури наистина на много неща го научи, бяха някак от първия ден като майстор и калфа. Слушаше му съветите, съветваше се с него, изпълнителен. Та от сантимент и благодарност него ще предложи. Той поради тази причина въобще не се и замисли кой да избере като опонент на дуела. Нури като татко някак си е почувствал - вариант невъзможен. Трябваше да избира или Дидо или Роман. Дали Дидо е помислил за по-слабият противник или не му се е искало ако падне баш от Роман да падне си остава само в неговата глава... Та така... чудно ми е продукцията кой ще предложи като трети кандидат...

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 14:40 от Spirit Crusher

# 52
По-добре продукцията вече да се спре да предлага техен си кандидат ,че отбора на емигрантите не могат фермерство да хванат заради гласуването  Twisted Evil

# 53
  • София
Притеснявам се да не предложат Милена, че тя отдавна не е била, а май започнаха да ги повтарят отначало.  Ако предложат нея, може Нури да отпадне още на гласуването и на дуел да отидат тя и Дидо. Освен ако жените не се светнат, че Нури би направил мъжки дуел и гласуват в негова полза.
Като цяло много порочна практика се оказа това с третия претендент за фермер.  Confused

# 54
Благодаря за темата,Ензим!
  Аз проспах снощи част от дуела.Бях и за двамата!
  Относно играта на Дидо,искам да мисля,че в сравнение с битките за фермер,сега мотивацията е друга,затова се  стегна и победи.
   Искам ратаи  Гошо и Миленка  и едновременно един мъжки и един женски дуел и те първи дуелисти!
Надявам се  Милена вече да иде в обора,време е!
  За Роман-жалко,жалко,малко човече.

# 55

Скрит текст:

# 56
Седя си тука и си мисля:Представям си ,че трябва да избера между Роман,Георги,Милена и Ваня😂😀.Кошмар.Че аз не мога да търпя никой от тях.Да.Ще престана да гледам фермата за винаги-вече знам😂😂😂

# 57
Според мен, битката  ще  бъде между Дидо и Нури. Поне от промото така ми се струва.

# 58
  • Другата България
Оффф, на мен ми се очертава точно четвъртък и петък другата седмица да не мога да гледам, а и много да ви чета, че хем работа, хем банкети...а то тогава ще се определят финалистите. Дали да не наблегна на спойлери или да си чакам...да разбера от вас някак? Thinking Ще се подвоумя още малко.

# 59

Това вече се знае, разпращал съм го на няколко потребители на ЛС ама не смея тука в темата Grinning Иначе според, за да е както казват по-горе Нури да се бори срещу Дидо, то трябва да са предложили Христина и директно да са я посекли Grinning

Общи условия

Активация на акаунт