Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 36 685
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 30
  • Другата България
Съжалявам ако съм накърнила крехката ти душевност Wink с напоителния си постинг, но с риск отново да те...нараня ще се подесетя - от сезон първи пиша в темите за Фермата, тази година е първа, в която има толкова неразбории, конфликти, разправии между участници и всякакви такива. Това за спойлерите е една от причините. Повтаряме, повтаряме и накрая все някой не разбрал. Специално този аз щях да го искам, така че ми дойде дюшеш, ама други постоянно се оплакват, че не им е приятно. Та затуй. И не визирам теб в частност, ти се съобразяваш по принцип, сега просто стана дума.
А и пет изречения не смятам, че са те "напоили" чак толкова. Wink Peace

Нури си е Нури, той явно си е такъв, но като че ли започнах повече да разбирам защо не е харесван вътре от останалите.

# 31
Ензим, благодаря!🤗

Защо да се преструва Дидо, какво би спечелил? Ако стане фермер, какво? Избира ратаи и първи дуелист. Винаги има на лице Христина, която да отгърми, без никой да има нещо против.  Не е като да са останали само негови приятели там.  Да предположим, че не иска да носи отговорност за седмичните задачи. Защо? Не са някакъв висш пилотаж. Беше то, в началото, ама напоследък все лесни неща за правене имат. Защо да се скатават? И защо, ако го е играл умряла лисица до сега, би се издразнил толкова на Жоро, когато определи Симо за първи дуелист? Ако наистина е толкова силен, не би ли постъпил като Жоро? Да размаже някого в началото, за да си осигури спокоен живот до финала? Никой не се напъва да е дуелист, дори силните, защото си е стрес и доза късмет. За чий да се скатава Дидо?
За мен е от хората, които се събират при крайна нужда. През останалото време са лежерни.  Не е стратегия, просто е такъв.
Музикант е все пак, не финансов директор. Не гони таргети, крайни срокове и прочее. Животът му е много различен, погледа му над нещата е различен, просто всичко. Единствен той не изпадна в дребнавости, което според мен е най-трудно постижимо в затворена среда.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 11:49 от _Hope_

# 32
И аз не мисля, че Дидо се преструва. Според мен сам не вярваше , че може да победи, но пък даде каквото можеше и това му донесе успех. На моменти се подценява повече, но мисля че къде на шега..къде наистина му вмениха , че е слабак, заради игрите за фермер и имунитет.
Снощи Люба Ризова писа много правилно на дуелите е най-важно психиката, а и това да си 2 дуелите в голямо предимство, защото редиш игрите. Симо беше много изморен и колкото и да се мъчеше да се владее, не му издържаха нервите. Особено след 2 играта и вече в 3 съвсем се срина.

# 33
  • София
Ензимче, благодаря за новата тема!  Hug
И аз вече започвам да смятам, че Дидо толкова си може. Не блесна с нещо кой знае какво снощи, просто се оказа малко по-силен от Симеон. Трудно тръгна, сякаш беше доста неуверен във възможностите си, после се стегна. Не виждам причина да се съмнявам в изказването му, че в началото не е вярвал, че ще стигне много далеч в играта. Може би точно защото е наясно, че не е особено силен и сръчен. И не виждам нищо лошо в това да промени усещането за себе си в играта, да си повярва, че може и да се нахъса да остане възможно най-дълго.

# 34
Ами спечели оставане във формата почти до края. Аз виждам неговото поведение като прикриване на способностите, всички намирате кусури,че Нури не се намесва, бил хлъзгав, подмолен .... Дидо кога се намеси? Веднъж се подигра на Хриса за кафето, а кавгата с нея стана, защото тя ходеше по него и лаеше. Да е спрял друг скандал, да е взел страна в спор?
Няма лошо, така е решил, така е направил, негово право е да избира стратегиите си.Печеливша се оказа тази на "снишаване" Mask Но ако не беше "известен" при показаните качества на малките дуели, щеше отдавна да отгърми или да му се наложи да се разкрие. Все пак Дидо гравитира край Жоро-Милена-Роман , което си е донякъде защита от ратайство и дуели. В стремежа си да изхвърлят Симо го изложиха на опасност, иначе под сянката на сдружението си живя безметежно. А фермерството е отговорност, създаваш напрежение, трябва да настояваш за задачите... сега е лесно, но първите фермерства бяха тежки. И трябва да посочиш някой , да загубиш симпатии , да нарушиш съюзи. За сега Дидо най-добре игра играта, нехайно се доближи до финал, не се напъвА да се прави на патриот, не прави скандали за да се отличи...колкото той умееше да кове и реже,толкова и Симо. И двамата бяха общаци Mask

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 14:01 от Tary

# 35
  • Другата България
Сега, аз отново за спойлерите. Laughing Относно този на Хър, тъй като и в сряда съм на работа  Tired ooooh!, и понеже явно е обсъждано, ако някой има инфо дали
Скрит текст:
Христина наистина е ратай и първи дуелист, моля да ми напише в спойлер или на ЛС дали избира Александра за съперник и дали тя "гърми" амулета.
Все ми е тая кого избира всъщност, но е добре преди финална седмица да са на равни начала.
За Дидо вече писах - според мен иска да е в добри отношения с всички, едно фермерство все ще му донесе някакви негативи дали от жена, дали от мъж. Каквото и да се направи виждаме, че все има някой недоволен от нещо, а този пусти фермерски вот им е важен каквото и да си говорим. От него зависи дали директно ще се иде на финал или ще се участва в още дуели. А кой иска да ходи на дуел?
Едит:
Ами спечели оставане във формата почти до края. Аз виждам неговото поведение като прикриване на способностите, всички намирате кусури,че Нури не се намесва, бил хлъзгав, подмолен .... Дидо кога се намеси? Веднъж се подигра на Хриса за кафето, а кавгата с нея стана, защото тя ходеше по него и лаеше. Да е спрял друг скандал, да е взел страна в спор?
Няма лошо, така е решил, така е направил, негово право е да избира стратегиите си.Печеливша се оказа тази на "снижаване" Mask Но ако не беше "известен" при показаните качества на малките дуели, щеше отдавна да отгърми или да му се наложи да се разкрие. Все пак Дидо гравитира край Жоро-Милена-Роман , което си е донякъде защита от ратайство и дуели. В стремежа си да изхвърлят Симо го изложиха на опасност, иначе под сянката на сдружението си живя безметежно. А фермерството е отговорност, създаваш напрежение, трябва да настояваш за задачите... сега е лесно, но първите фермерства бяха тежки. И трябва да посочиш някой , да загубиш симпатии , да нарушиш съюзи. За сега Дидо най-добре игра играта, нехайно се доближи до финал, не се напъвА да се прави на патриот, не прави скандали за да се отличи...колкото той умееше да кове и реже,толкова и Симо. И двамата бяха общаци Mask
много добре описано и точно това имам предвид. Peace

# 36
Според мен опосумите лъжат във времената. За мен трябва да си има бутон за старт и за стоп, които да си ги спират дуелистите. Да са обърнати таблата с времената към поддръжниците.
70 стотни артъки и бил победил Дидо. Да ги разправят тия на старата ми шапка!

# 37
И аз това си мислех, че само те си знаят кога го натискат тоя бутон. При симпатия към определен участник, винаги могат да избързат леко или да забавят при опонента.
Макар че, ако някой от останалите в публиката засича наравно с тях, би ги хванал в измама, ако има разминавания.

Мери, Hands V

# 38
  • София
Аз лично не намирам проблем в това, че Нури не се меси в конфликтите. Повече ме дразни, че когато трябва да изкаже мнение, не го прави - мълчи си или извърта, използвайки религията като удобно извинение. Дидо от своя страна винаги има мнение и не го е крил, просто не го натрапва. В моите очи нещата стоят по този начин.

# 39
Искам само нещо да кажа извън темата, моля да ме извините.
За изтритите постове в началото на темата - не знам защо са изтрити, вероятно заради правилото, че постове като "запис" , "цоп" и подобни са нежелателни, мисля, че нещо такова беше... Нямам нищо общо с изтритите постове. Казвам го, защото миналата година бях набедена, че трия постове, които не ми харесват!?!! Аз съм най-обикновен потребител, нямам такива правомощия, а и да имах, не бих си го и помислила, откъде накъде. Докладвала съм единични постове, но единствено такива, съдържащи обиди към потребители или например "повдигащи" затихнал конфликт, за последното - докладвала съм и свои постове, само мир да има. Hands V Уви, конфликтите са неизбежни. Много емоционално приемат случващото се във фермата някои потребители, да се хващаме за косите заради някакво си риалити, като то ще свърши, а ние утре пак ще пишем тук, нужно ли е да не можем да се понасяме заради това, че имаме различни виждания?!?

Още веднъж - моля да ме извините за отклонението от темата. Hands V

# 40
И на мен при Нури повече ми правят впечатление извиненията му с религията. И не защото пречи на някого с това, просто някак...жалко го намирам и ми се струва, че на моменти леко се вкретенява на тема какво може и не може да прави заради това, че е мюсюлманин. Като оня ден с гурме ястията, когато отказа да яде основното, защото в сосът бил използвал алкохол. Ами ако не му бяха казали? Ако не го правеха пред очите му, щеше ли да разбере, че в соса има няколко грама алкохол, че да не го яде?

Ха, сетих се нещо във връзка с религиозните канони.
Например, поне при нас в България има религиозни хора, които много стриктно спазват разни правила свързани с това, че в еди кой си ден, защото бил еди какъв си празник не можело да перат, не можело да чистят и разни от сорта. Представям си някой християнин от този вид да беше във фермата и да откаже да приеме дадена задача и на въпроса защо да излезе с подобно обяснение Simple Smile
Познавам например една персона, която не желаеше да спи на място, което първо не е осветено от поп.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 12:52 от Анонимен

# 41
  • София
Благодаря за темата!
И мен ме е яд за Симо, той ми беше фаворит. Дидо изглежда много добро момче, но има нещо в него, което не ми харесва, не знам и аз какво е обаче. Grinning

# 42
  • Другата България
Постовете се трият навсякъде, когато са от сорта на "цоп в темата" Tired, "запис", "записвам се да ви следя", "и аз тука", "благодаря за темата" и т.н. от сорта. Това не е по доклад, модовете си го правят, тъй като една тема може да се следи по друг начин. Така че Ензим, споко, все си мисля, че тук пишат разумни и грамотни хора и никой не е помислил, че ти го докладваш.

# 43
Ензим ,благодаря за темата💐
Аз пък не мога да спра да мисля как се държа Роман снощи." Изби рибата"Каза , миналата седмица, че не искал да го запомнят като"момчето на което майка му почина"Ами няма.Ще го запомним като  най- грубият и инфантилен играч от Фермата 4

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 13:26 от Ivaboteva

# 44
Понеже вчера съм заспала доста раничко, а и знаех кой ще продължи, може ли някой да ми каже какво е казал Роман?

Общи условия

Активация на акаунт