Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 169
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 180
Дидо казва на Гого и Роман -Ако стана фермер и Нури спечели имунитет ,вие двамата отивате ратаи и ще го д@хате и двамата .... Joy

# 181
Страхотно писмо от Симо. Физиономията на Роман, докато за кратко мислеше, че Симо го е предложил за ФНС - безценна 😂 И после как увисна.

Подозирам , че Дидо ще спечели фермерството сигурно игрите ще са от неговата компетентност.

# 182
Не ми харесва Нури тази вечер,всички за тук за наградата,не и той, естествено.Е,айде няма нужда!

# 183
С кое точно ви дразни Нури, като казва, че не е за парите? А и всеки друг, който го казва? Първо, 100 хиляди лева не са толкова много пари, че да си струват всичко. Второ, говоря от опит, и аз участвах в едно предаване с парична награда и, мога да ви кажа на 1 мил. процента, че парите не са най-важното. Тръпката от преживяването не се измерва с пари! Честно!

# 184
Дидо заслужава поне един път да стане фермер.

# 185
Хриса я няма в публиката при игрите ,сигурно е била в болницата

# 186
Дидо ще спечели на алманаха.Знае се че чете много и фермерите са го казвали
Нури е напрегнат и това ще го провали

# 187
Не ми харесва Нури тази вечер,всички за тук за наградата,не и той, естествено.Е,айде няма нужда!
Е той отдавна я пее тази песен. И обича да натъртва - само не и АЗ. Ама аз от начало като ви казвах, вие ...

# 188
Какво й стана на Хриса, че изпуснах?

# 189
НАаааааай- после!

# 190
Добре де, а защо мислите, че лъже?

# 191
  • около Варна
Само на мен ли ми се струва, че отговорът черупки се покрива с отговора смлени черупки

# 192
  • Sunshine state
Ъъъъ, защо не му приеха отговора на Нури с черупките не схванах? Егати.

# 193
  • на село
Отговорът на Нури можеше да се приеме, все пак каза, че са черупки от яйца.

# 194
Пак съм аз. Отговорът не се прие, защото е важно черупките да са смлени, за да не се усетят кокошките какво им дават, защото иначе ще започнат сами да си ядат яйцата. Това го знам от баба ми.

Общи условия

Активация на акаунт