Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 194
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 195
Защо не приеха отговара на Нури? Беше верен. То бива подбутване на Дидо, ама чак толкоз.
Ааа, това за смлените черупки и аз не го знаех, благодаря на потребителката, която го каза. Има логика.

# 196
Защо не приеха отговара на Нури? Беше верен. То бива подбутване на Дидо, ама чак толкоз.
Явно е определен за победител.

# 197
Не харесвам Нури, Дидо ми е фаворит, обаче такова явно тикане от страна на продукцията няма! Имам предвид първата и последната битка, а за капак - незачитането отговора на Нури!

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 23:22 от _Hope_

# 198
Честно казано, с това благославяне на Александар от страна на Дидо снощи, рязко ми стана неприятен. Хайде няма нужда! Тъкмо бях забравила за  онова мрънкало.

# 199
Аз честно казано се радвам, че Дидо спечели. Харесвам Нури, ама след толкова загуби в тия игри на Дидо заслужаваше най+накрая да стане.
Христина да не е с апандисит?

# 200
И аз се радвам за Дидо.
Дано утре Нури вземе имунитет, че иначе е ратай.Освен ако няма ново правило и да няма имунитети.
Хриса не е добре явно.

# 201
  • Sunshine state
Аз знам защо трябва да са смлени черупките, но материалът си е това. Много тикане на Дидо, много нещо.

# 202
Не му вярвам на Нури и това е...голяма лисица е

# 203
И аз така. Ама пък и Дидо, и той до сега пада наред, сега изведнъж всичко пред себе си помита. Ей колко ми беше симпатичен, сега с това тенденциозно бутане напред от опосумите, изпадна в дъното на класацията, редом до...другите трима мъже там. И както не харесвах Роси, така сега съм за нея.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 22:23 от mrav4ica

# 204
  • Sunshine state
На мен пък ми писна да ги човъркат на тази тема. Какво се очаква да кажат всъщност? Може би, че се отказват от наградата или какво?

# 205
Утре дали няма да премахнат играта за имунитет ? Thinking

# 206
Боже,Роман трябвало да спечели,защото бил усмихнат.😂😂Ми то за такива постоянно усмихнати хора има специални диспансери

# 207
Не фаресвам Нури, Дидо ми е фаворит, обаче такова явно тикане от страна на продукцията няма! Имам предвид първата и последната битка, а за капак - незачитането отговора на Нури!
И съвсем случайно първият въпрос от алманаха беше за прасета.  Whistling  Grinning
Брей, този Дидо като някакъв лъв се бори на последните два дуела. Ти да видиш!  Whistling С това побутване обаче, опосумите може да му направят мечешка услуга, както Владо Николов направи на Сашка с връчването на амулета.

# 208
Утре дали няма да премахнат играта за имунитет ? Thinking
Ще има , дадоха в анонса.

# 209
Оууу, интересно ще ми бъде ако Нури е с имунитет, кого и как ще избере за ратай Дидо - Гошо или Роман. Ох, ако Гошето падне жертва баш сега, ще ми стане драаааго.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 08:05 от mrav4ica

Общи условия

Активация на акаунт