Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 273
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 225
Може и да не е женски дуела. Дидо може да реши да върне жеста на Гошко/ ха дано, ха дано, ха дано😁😁😁/!

# 226
Може и да не е женски дуела. Дидо може да реши да върне жеста на Гошко/ ха дано, ха дано, ха дано😁😁😁/!

А дано, ама надали. Не мисля, че Дидо ще изпрати Георги или Роман като първи дуелист. Виж ако е Нури, няма да пропусне, а той вече да дръпне когото реши. Седмицата му тръгна зле, нищо чудно късметът да му изневери точно в последния дуел за имунитет. Щом Христина е в Спешното, Росица да се готви за обора, освен ако не успее да спечели имунитета. Ако Роси се спаси, може би Милена ще е женският ратай.   

# 227
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А може ли Сашка да е ратай и да бъде посочена за 1 дуелист с цел да се изгърми амулета? Тогава опциите ще са или мъжки дуел , или някак си избор на две жени дуелисти.
Май не е възможно амулетът да се изгърми така. Единственият начин е Сашка сама да реши да не го ползва.  Peace

Много ще сглупи Дидо ако направи женски дуел, но ми се струва точно такъв човек, който би го направил заради приятелството.

# 228
  • Варна
Ще сложа в скрит текст победителите от битките за имунитет утре и ратаите.
Който не иска да знае да не отваря.
Скрит текст:
Ако все пак някой по грешка е отворил да спре до тук.
Скрит текст:
Нури и Александра печелят имунитет. Георги и Милена са ратаи. Щото не са били ратаии до момента.

# 229
Скрит текст:
И Георги и Милена са били ратаи. Може би имаш предвид, че не са ходили на дуел. Брех, много ѝ провървя на Сашка накрая. На Жоро сигурно са му са се разтреперили гащите от страх.  Grinning 

# 230
  • Sofia
Среднощен запис и от мен в темата.
Ензимче,благодарности за труда! bouquet

Боже,Роман трябвало да спечели,защото бил усмихнат.😂😂Ми то за такива постоянно усмихнати хора има специални диспансери
Joy
Досадна и безсмислена ми беше анкетата тази вечер.И какво се очаква,всеки да си каже искрено и лично... newsm78 Има огромна разлика между това кой какво наистина си мисли и какво казва.Във всеки има и известна доза фалш.Нури и той-сега,изобщо ли не ги иска парите,селски туризъм ли може да развива,или какво още беше там...
Дидо в последните епизоди ми е по-различен.Даже вчера леко ме подразни с изказването си,че обичал да си злобее.
Симпатизирам и на двамата,но не защото са ми уау фаворити,а защото ги предпочитам пред останалите.
И май ми се ще Роси да спечели.А само като се сетя в началото колко не я харесвах... ooooh!  Simple Smile

Другата седмица сигурно всеки ден ще има дуели.Че като гледам,маса народ са все още вътре,а докато се редуцират до четирима...
И да започнат вече да си заминават един по един Гошето,Милена,Сашка и сие.Няма значение в какъв ред. Mr. Green

п.п.Много ми хареса това със двойния скрит текст.Тук вече няма как да стане грешка. Wink Grinning

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 03:00 от avi10

# 231
  • Калгари, Канада
Аз си мисля, че Нури нарочно отпадна за да спаси Дидо. Сега ще обясня. Първо на дуела, първата игра не беше неговата и затова даде всичко от себе си просто за да види може ли да бие. После на втората игра грешката беше умишлена за да се стигне до трета (той си каза, че е неговата игра, но не я взе точно за да има трета). После на третата казаха, че не е дал нито един верен отговор. Дълбоко ме съмнява, че не е знаел отговорите поне на някои от въпростите. Последния въпрос написва само "черупки" защото не може да си представи, че Дидо не знае такъв лесен отговор. После се прави че не знае пред водещия кво се прави с тез черупки. Нури не знае за черупките, хайде бе. Не го вярвам изобщо. И така фермер става Дидо и е спасен. Защо? Ами Нури харесва Дидо повече от Гошо и Роман и го посочи за човека, който би трябвало да спечели фермата (когато го питаха фермерите от сезон 3). Така че сега Нури си взима имунитета за ратайство и ако ще е дуелист,  ще е втори, а Дидо не е застрашен да го изберат и да напусне фермата.
Ако Нури беше станал фермер, нямаше как да направи мъж дуелист, което му е целта. Защото ако беше направил мъж дуелист (Гого или Роман), то той щеше да дръпне Дидо на дуел и вероятноста Дидо да изхвърчи щеше да е огромна. Тогава на финал щеше да е Гого или Роман и някой от тях щеше да спечели формата, което Нури не желае.  А му е ясно, че за него няма шанс, заради религията му. Така че злобчо Дидо дори и не разбира как Нури го води до финала съвсем умишлено.
Сега играта на Нури не е да спечели, а да не спечели Гого или Роман. Защото Нури си мисли, че шансове с публиката той няма и отиде ли на финал някои от тях, то те печелят автоматично. За да не стане това, той ще се жертва дори, но ще прати Дидо на финал.

# 232
Доколкото си спомням,В. Николов е казал на всеобщо слушание,че Дидо е любимец на зрителите.Следователно,всички там са се усетили,че ако Дидо стигне финал,има огромен шанс да обере гласовете на публиката(1.популярен и 2.неконфликтен и като цяло добро представяне) + да спечели някоя от игрите(въобще не е слаб,колкото го мислиха) и ето,да спечели формата.Нури е хитрец и съм сигурна,че ако беше успял да стане фермер,Дидо щеше да е ратай + дуелист.
А на Жорко са му големи претенциите и малки топките и затова избра Симо..и изпусна възможноста.Дори сподели на Роман,че съжалява.

# 233
Владо ме разочарова с това си изказване. Останах с впечатление, как той смята Дидо за тазгодишния аналог на Калоян. Незлоблив, усмихнат и скатавка. А накрая избра Сашка по същата причина, поради която си пасваха с Ивона. Допадат му такива характери.

# 234
Добро утро,момичета.
Гошо казал,че съжалявал вече,дето избра Симо ли? Ха, и защо? Какви схеми и варианти е разигравал пак в главата си?

# 235
Добро утро,момичета.
Гошо казал,че съжалявал вече,дето избра Симо ли? Ха, и защо? Какви схеми и варианти е разигравал пак в главата си?
Защото искаше да отстрани Дидо, но не му стигнаха топки, за да го сложи първи дуелист.

# 236
Е те сега може Дидо да го отстрани. Хак да му е на Гошо.

# 237
Аз не вярвам Дидо да се обърне срещу Роман и Георги. Ако един от двамата е ратай, дуелът ще е женски.

# 238
Ами  аз пък допускам всичко.

# 239
Когато Роси обяснява, защо смята, че тя трябва да спечели...😁

И малко зуум, в цялата и прелест.😏

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 09:18 от _Hope_

Общи условия

Активация на акаунт