Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 273
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 525
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Според мен те двете ще гласуват за Ваня. През целия сезон се показваха много близки.
Гласуването е за един мъж и за една жена. В случая става дума за кой мъж ще дадат гласа си.  Peace

Много хубаво писмо до Роман.Аз наистина се радвам за него,но...приятелката му беше написала, че се гордее с него😳С какво по-точно,че аз повод за гордост не видях.Ааа може би , че продаде количката(която Нури направи)на пазара.Аз май съм тотално сбъркана
Не трябва да забравяме, че епизодите се излъчват с пет седмици назад и приятелката му няма как да е видяла продажбата на количката към момента на писането на писмото.

# 526
  • London
Скрит текст:
Някакъв написа преди малко, че Нури щял да отпадне от Роман, това вярва ли му се на някой, защото на мен изобщо?
Скрит текст:
По моя информация е вярно.

Скрит текст:
Ужасссссс! Това леке изобщо не трябва да помирисва финал.

# 527
Скрит текст:
Някакъв написа преди малко, че Нури щял да отпадне от Роман, това вярва ли му се на някой, защото на мен изобщо?
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
за съжаление, явно ще го помирише, утеха ми е, че Георги няма.

# 528
  • Sunshine state

Милена никак не си прави услуга с поведението си.  Не знам от "майка на Фермата" дали в един момент няма да се окаже най-недолюбваната персона там.

Аз смятам, че точно това ще се получи и вместо както до сега Роси беше недолюбвана, Милена ще стане новата персона нон грата, ако остане, разбира се. Simple Smile
Много неприятно вчечатление направи вчера като не откликна на прегръдката на Роси. Хубаво е човек не само да злобее, но и да умее да загърбва конфликтите от миналото. И то да кажеш, че са имали някаква смъртна вражда..
Пълен злобил е Милена, но то си й личи.
Ваня и аз смятам, че обича приятеля си повече, отколкото той нея. Направи ми впечатление още като записваше "предложението" си към него. Аз не мисля, че се е разхубавила, а че се гримира повече. Определено на нея й трябва  макиаж.
Не ми хареса как Дидо каза на Роси уж на майтап "А кой остава тука да плете?" .. Това със сока от бъз и тия орехи нещо не го схванах.. Не ми е ясно как успяха да хакнат 70 кинта за тоя сок?  И изобщо Сашка и Ваня защо им позволиха те да пазаруват сами.
Роман и приятелката му са още в розовия период на връзката и е съвсем нормално.

# 529
Много точно определение на писмото на Сашка- есе, досади ми вчера това, все едно са я пратили на война, кураж и сила и ...ох. И Гого  ми е досаден с тази борба, в какво се изразява питах още в началото, как може да променим България, това с не даването на рушвети и не хвърлянето на хартийки по улицата ми е детски работи

# 530
  • London
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
за съжаление, явно ще го помирише, утеха ми е, че Георги няма.
Да не забравяме, че четвъртия отпада още в началото на финала заради нисък зрителски вот. Ха познай кой би бил?😁

# 531
Много хубаво писмо до Роман.Аз наистина се радвам за него,но...приятелката му беше написала, че се гордее с него😳С какво по-точно,че аз повод за гордост не видях.Ааа може би , че продаде количката(която Нури направи)на пазара.Аз май съм тотално сбъркана
Не трябва да забравяме, че епизодите се излъчват с пет седмици назад и приятелката му няма как да е видяла продажбата на количката към момента на писането на писмото.

Защо да не напише, че се гордее с него? Той не се е държал крайно просташки?

# 532
Не, тя има право да пише, каквото си иска. Казвам на Ива, че няма как да е визирала точно продажбата, защото към момента на писане на писмото, зрителите още не са видели ходенето на пазар.
А крайно просташки се е държал и още как, но приятелката му може и това да не гледала поради горните причини.

# 533
Според мен от финалната четворка ,би трябвало да останат Дидо и Роси и там вече да се гледат зрителските СМС

# 534
Здравейте, нахултвам в темата с искане на лични да ми се напише кой печели! Толкова да не харесвам никой , освен Росица, че направо не искам да гледам вече до финал. Затова, моля на лични за победителя, предполагам се разнася из нета вече.
Благодаря!

# 535
Да, да. Но защо да не се гордее с него? Той какво чак толкова лошо е направил, че не заслужава някой да се гордее с него? Аз искрено не разбирам какво лошо е направил! Той се събра, амбицира се и продължи напред след загуба на най-близкият човек до него. Може и да звучи егоистично, че го прави за парите. Но това е неговият начин да избяга от мъката си.

# 536
  • London
Ще ръчна аз майка ми в БГ да праща смс.....нямам бг карта, а така и не разбрах тази година ще можем ли да гласуваме от чужбина? Аз ще съм за Роси на 100%.....тя е моя победител и заслужава да стане първата жена грабнала наградата.

Като начало да не знаеш азбуката си е повод за срам.....оттам натам просташки шеги, простотия и неуважение към жените не ми се вижда също повод за гордост. Отвратително поведение е да псуваш каруцарски в ефир една жена....нима някой смята, че това няма да стане и вкъщи с пиклата? Това си е манталитет и той се проявява навсякъде без изключение.

# 537
Здравейте, нахултвам в темата с искане на лични да ми се напише кой печели! Толкова да не харесвам никой , освен Росица, че направо не искам да гледам вече до финал. Затова, моля на лични за победителя, предполагам се разнася из нета вече.
Благодаря!
Няма как да се знае, защото финала се излъчва на живо и ще е на 16.12
Тогава ще разберем кой печели.

# 538
  • София-в сърцата на моите деца
Благодаря!
Няма как да се напише кой печели, защото се излъчва на живо на 16.12. /Който решат продуцентите, ако им калкулира повече СМС/

# 539
Да, да. Но защо да не се гордее с него? Той какво чак толкова лошо е направил, че не заслужава някой да се гордее с него? Аз искрено не разбирам какво лошо е направил! Той се събра, амбицира се и продължи напред след загуба на най-близкият човек до него. Може и да звучи егоистично, че го прави за парите. Но това е неговият начин да избяга от мъката си.
Ами аз не съм писала, че не трябва да се гордее с него, но честно казано и не бих се гордяла с такъв човек. Това, че го прави за парите, е най-малкият му проблем. Невъзпитан е, отношението му към по-слабите е ужасно, а пък това към Росица - направо отвратително. Не виждам повод за гордост в това да напсуваш една жена и то без никаква причина.

Общи условия

Активация на акаунт