Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 256
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Вярно,че така беше! Благодарности за разясненията.Точно се чудех защо Яни игра със Станислав,пък беше първи финалист от вот.

# 586
  • Другата България
Ама ти наистина ли гледаш кой ти харесва и кой не мнението тук
И от това си вадиш изводи че Гошо е пръв любимец.
Е това е инфантилно , извинявай.
Laughing Sunglasses Явно, опитах се да обясня - не вдява, та няма да се пъна повече. Само ще дам последен жокер - четене с разбиране му е цаката, не брой лайкове. Peace

# 587
Ами миналата годна нали избраха пак фермер на седмицата - Алек , който беше само фиктивен такъв , та той посочи Станислав за дуелист , който пък избра Яни
Това съм го забравила.
Явно последния отпаднал все пак ще посочи нов фермер и ще има състезание с победителя

# 588
  • Другата България
И аз това го бях забравила.

# 589
  • София
И ако отпадне Милена,тя ще посочи Роман за такъв фиктивен фермер,който ще изпълни мечтата на Георги да победи Нури Simple Smile

# 590
Незнам дали ми се е причуло , но ми се струва , че Иван и Андрей казаха , че тази година фермерите ще гласуват за един мъж и една жена Thinking

# 591
  • Другата България
Да, за финалисти. Не е нещо ново.

# 592
Може да сте го коментирали , ама аз като чета през пръсти понякога Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 593
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
То винаги се гласува за един мъж и една жена.  Peace
Не мисля, че на Сашка ще й стигне смелост да не си използва амулета срещу Милена. Отделно няма как да е сигурна, че последният дуел преди полуфиналите ще е женски и само ще го зяноса.  Laughing

П.П.: Хорааа, призовавам към внимание - да не се обърка някой да ми хареса предния пост, че съм сгрешила броя на оставащите фермери!  Laughing

# 594
  • Варна
O, хайде стига, моля ви. Защо се опитвате да изкарате бялото черно. Въпреки че не е същият случай, ще дам хипотетичен пример. Да речем, че някой ви ''захапе" във Фейсбук, например. И виждате, че 3 човека са харесали захапването към вас. Нима няма да си помислите, че тези трима души също не ви харесват и затова са подкрепили нападката към вас. Хайде стига, всички обръщаме внимание малко или много на тези неща, не мога да разбера защо нарочно си кривите душата.

Тука не е точно като във Фейсбук. Много често харесваме постовете си един на друг и заради допълнително нещо включено като мнение около основното . Понеже тук не е чат, скайп и безразборна надкудкудякница, та опитваме се много гледни точки или различни мнения в един пост да изложим, за да не спамим излишно, че и без друго е достатъчно коментирана темата. Та хипотетично си представи съфорумец А пише мнение и за Роси, и за Роман, и за Дидо, едно изреченийце само грабне ли те и от всичко изложено и си поставен пред дилемата дали просто да му харесаш целия коментар или отделно да цитираш точно частта, която ти е харесала и отдолу или да се самохарасеш или едно "съгласна съм" да напишеш. Не се ядосвай чак толкова, никой тук със злоба не коментира, нито се хващаме за гушите една друга или един друг, нито нищо... мда... леки захапвания има от време на време, но те целят само опазването на добрия тон, иначе пусне ли ни тук админа да си мерим зъбите защитавайки или плюейки любимци и недолюбвани сред участниците и мазало ще настане в темата.

# 595
Миналата година нямаше значение мъж или жена , нали Яни и Калоян отидоха на финал чрез гласове

# 596
И ако отпадне Милена,тя ще посочи Роман за такъв фиктивен фермер,който ще изпълни мечтата на Георги да победи Нури Simple Smile
Ако Роман изправи един срещу друг Нури и Гошо и ако / а дано/ Гошо опадне ще е върха в тази ферма.
После..каквото такова
Въпреки че искам или Роси или Дидо победители,  е повече Роси

# 597
Аз пък искам Роси да опердаши Александра Yum

# 598
Първо -Милена, после - Александра.

# 599
  • София
djoleva,как смееш да порязваш крилата на Гошето,мчи той за тази победа живее! Simple Smile
Мен пък и друго ми е интересно.Не съм в изясненост,но след операция няма ли поне седмица възстановяване,болничен престой,как така Хрисито ще се хвърли пак на студа ,за да си даде вота?

Общи условия

Активация на акаунт