Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 194
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 630
Снимката е доста шантава, да не е колаж? И къде е седнала Радилена, сякаш е на една педя над пейката. Ради, Роман и Георги са "летни". Сашо и Митко и те.Mask Ще повярвам,че е истинска ако продукцията ги нареди пред нас Mask

# 631
Ох, ама верно ненормален обичай.
И веднага нарочиха Нури или Роси като най незаслужаващи да спечелят.

# 632
Какъв е тоя ненормален обичай? И Дидо мноооого ме издразни, много. Що се държи така с Роси този човек? Ми той защо па си мисли,че по е достоен? Ей, пак ми оставя привкус на предрешеност. А Нури докато мислеше,че Роси ще обере негативите, беше ок, после - изненадана. И не мисля,че реакциите срещу него са,щото всички много ги е страх от него. Нормално е  да се притесняват от опонент с много умения, но чак пък да не могат да спят едва ли не, едва ли. Дразни ги бе хора. И не само той. Айде да не го изкарваме велик

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 22:51 от mrav4ica

# 633
Дидо ме дразни вече. Почти наравно с другите двама олигофрена.

# 634
Хихи, чухте ли го Нури? Няма да стигаме до....концесии
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 635
  • София
 Това, което правят опосумите е гнусно.

# 636
Миналата или по-миналата седмица даваха в едно Ломско село правят този ритуал - погребение и панахида на живо.
Аз също го намирам за откачено и не бих участвала, каквото ще да става..

Георги пак е противняк..сигурно сега си скубе мустаците от яд затова, че Нури е 200 пъти по-харесван от него!

# 637
Защо изтрещя това момче толкова? Гошо наистина има нужда от управление на гнева

# 638
Нури е ужасен, сега нагледно виждам защо не харесвам мюсулманите, подмолен, привидно премерен и винаги готов да ти забие нож, защото те са най най.
Иначе обичая е ужасен, съмнявам се да го има въобще, по-скоро е провокация от продукцията.

# 639
Георги вече официално ми е най-противният участник от всички 4 сезона на това предаване. Вече сменям канала когато го дават.

# 640
Ама Георги и Дидо бяха прави, защо не им каза веднага, че не е приемлив за религията му. Просто не му хареса резултата.

# 641
Гошо истерясва, но пък и Нури вече им дойде в повече. Той верно си умива ръцете с религията регулярно. Айде стига демонстрации. И други мюсюлмани са влизали във фермата, на такова не е било

# 642
  • Sunshine state
Грозна картинка.. Гошо е повече от изтрещял... А опитите му постоянно да извърта нещата я на религия, я на робство, за да спечели зрителите, са повече от жалки.  Стига вече, да оставят човека на мира. Обичаят е просто нямам думи.. и нека не се изкарва, че е едва ли не християнски.

# 643
Дидо тепърва ще разочарова много хора, толерантността му се стопи с приближаването на финала, а? В спора Нури - Жоро ме дразни ...Жоро. Не понасям такива енергични глупаци, които мислят, че всички споделят мнението им. Съединение ли? Щом попадне в ръцете на И+А всяка идея  води до скандал, а дребосъците се кефят извратено от страни.
Гласът зад кадър целенасочено очерня Нури , присетил се , връцнал се...
Милена, роман и Жоро ме карат да се срамувам,че съм българка.

# 644
Защо изтрещя това момче толкова? Гошо наистина има нужда от управление на гнева
За мен има психичен проблем или наистина е откачил заради факта чв финала е на една ръка и парите хем ги има, хем не съвсем за него
Категорично не бих участвала в такова нещо.
Да, Дидо е прав че Нури трябваше да каже че няма да участва, но чак пък да скочаи с такава агресия Гошо , ами не е заради ритуала .

Общи условия

Активация на акаунт