Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 223
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 615
Не съм злонамерена, но искрена радост ще бъде за мен, ако Нури победи Георги в дуел с алманаха по история. Те тогава псевдо патриота, може да си направи едно публично харакири....
Иначе Роси Президент!

# 616
  • Другата България
И аз мисля, че операцията от апендицит не е чак толкова тежка, та да не може Хриса да дойде във фермата. Пък и сега често се правят лапароскопски, стига да може. 
Аз на третия ден след секциото се движех доста свободно, не е като да не боли, ама се движиш, имаш и стимул, де. Simple Smile
Grinning Добре де, убедихте ме. Ще цъфне възстановена или не съвсем, но в името на общата кауза.
Предполагам снимката е след влизането на отпадналите. Може да се направят някои изводи, но не ми се коментира. Радка е по потник -  newsm78, не е ли хладничко за потник? Това май ме подведе.

# 617
Някой от софиянките ако ходи на срещата с фермерите вдругиден ,после да разкаже тука  typeuu

# 618
  • Другата България
Или софиянЦИТЕ. Laughing
И аз се нареждам за разкази от срещата.

# 619
  • London
Сериозно ли някой би ходил на подобна среща? Даже ми е странно защо я правят ...

# 620
Освен да скоча да оскубя Милена и Хриса за друго едва ли бих отишла. Ама после ще ме разнасят по новините, като лудата фенка, която нападна участниците на фермата 4. Simple Smile

# 621
  • София
Каква среща?

# 622
  • Другата България
Сериозно ли някой би ходил на подобна среща? Даже ми е странно защо я правят ...
Кое е толкова странно? Както е ясно, има доста фенове, среща с тях, разкази, впечатления, това, което пишем тук, може да го кажем в прав текст директно на тях. То е същото като среща с феновете на сериал например. Или като посещенията на самата Ферма, които също са за фенове, ето, шокомен е ходил и показа интересни снимки.

# 623
  • Другата България

Извинявам се за двойния пост, не съобразих изобщо.

# 624
  • София
Пък те какво само да излизат и да влизат.Хайде за Милена,ако е отпаднала в неделя,да си отиде да си види семейството за ден-два,но този ,който ще отпадне в понеделник за какво да си тръгва като във вторник-сряда пак трябва да е вътре.
Тази среща ми е в отдалечен мол,по-близо са ми други два Simple Smile

# 625
  • тук и там
Аз пък на снимката гледам едни със къс ръкав ,къси панталони и..потници(Радилена май е така),други със якета..Не знам кога е снимано това..Може да са излезли за малко от къщата и за това някои да са със къс ръкав,ама кога е станало това?Не съм гледала предишни сезони-кога всъщност трябва да влязат отпадналите фермери-нали няма да ги гледаме на запис, а само на живо на финала или аз нещо не съм разбрала..

# 626
  • Другата България
Другата седмица влизат отпадналите и да, всичко е на запис. Само финалът е на живо.
На него отново всички са там, вече на живо.

# 627
  • Стара Загора
Аз пък на снимката гледам едни със къс ръкав ,къси панталони и..потници(Радилена май е така),други със якета..Не знам кога е снимано това..Може да са излезли за малко от къщата и за това някои да са със къс ръкав,ама кога е станало това?Не съм гледала предишни сезони-кога всъщност трябва да влязат отпадналите фермери-нали няма да ги гледаме на запис, а само на живо на финала или аз нещо не съм разбрала..
    Това е около 14 дни след пазара в Благоевград, който беше на 13 октомври.

# 628
Дааа Радилена по потник,а Калата със зимно яке и шапка😀😀😀😂😂😂

# 629
Само Калоян е навлечен, да. Повечето са с връхна дреха, но не с дебели якета. Може да е било топло през деня, имаше такъв период тази есен - сутрин студ, през деня - за къс ръкав.

Общи условия

Активация на акаунт