Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 237
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 600
  • Другата България
Е, със сигурност няма да е вътре, ще го даде от болницата, тъкмо повече драма да има. Grinning

# 601
  • София
Да,но на предни страници гледах една снимка,където си беше Хриси и като че не е от началото на предаването.

# 602
  • Другата България
Не вярвам толкова скоро да се върне, физически ще е доста трудно.

# 603
Е, за идеята И и А може и с болничната носилка да я домъкнат. Такъв зор беше да я добутат до финала. Тя, милата, ред сълзи,  ред сополи, че не могла да разкрие добрата си душа достатъчно, за което се мила върнала😢😢😢- альооооу, първите месеци 'де спа? Късно е, либе...Толкова ми е фалшива тая женица, че няма накъде ..😐

# 604
  • София
След секцио раздвижването започва на следващия ден и изписват на петия ден най-много. Операцията на Христина все си мисля, че е по-лека от едно секцио. Ще са минали достатъчно дни, че да може да я докарат надлежно обгрижена във фермата. Тъкмо ще се радва на внимание, което не би заслужила при никакви други обстоятелства.

# 605
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
След операция от перитонит престоят ми в болница беше три дена и след като ме изписаха, можех да ходя почти нормално - е, доста приведена, но не беше проблем. Единственото условие е да не се вдига тежко, за да не се разкъсат шевовете.

# 606
Тъкмо гледах тази обща снимка и съдейки по дрехите Милена и Гошо са дошли от вън,защото нямаха такива дрехи вътре

# 607
И Милена е доста направена в главата.Относно Хриса,нали се движат с поне 2 седмици назад епизодите.Финалите са след 1 седмица,т.е мин.3 от операцията.Аз мисля,че е достатъчно това време за възстановяване.

# 608
Аз се замислих онзи ден, че май са с повече седмици назад епизодите. Сега сме първата седмица на декември, а онзи ден празнуваха рд на Дидо, който е на 12.10 май. 

# 609
Аз се замислих онзи ден, че май са с повече седмици назад епизодите. Сега сме първата седмица на декември, а онзи ден празнуваха рд на Дидо, който е на 12.10 май. 
    Е,то това си е месец и половина.Нямам търпение да чуя вторият дуелист довечера.

# 610
  • Варна
Няма да и трябва нито носилка, нито инвалидна количка на Хриси. Тя дори и адски дразнещо и вулгарно същество си има също и добрите черти, едни, от които са борбеност и дяволски инат. Наистина силна и необуздана е... поне такъв характер показва. За това време трябва да се е възстановила достатъчно, че едно камъче да може там да надраска и в едно ковчеже да може да пусне като вот, щанги няма да я карат да вдига. Тук вече няколко момичета споделиха, че дори и операции в областта на таза, които не се водят повърхностни, а до вътрешни органи стига скалпела как безпроблемно минават за нула време. Дано е наистина безпроблемно, че при спукване на апендикс и в последствие натравяне на кръвта не са много приятни нещата, но при Христина надявам се нещата не са такива. При мен само гърда рязаха... и малко от мишницата... и малко от лимфите, но два пъти рязаха, и двата пъти като ме събудиха от пълната анестезия, и двата пъти бях готова още от операционната маса сама до отделението да си се придвижа... ония в шаш и паника "Чакай бре жена, къде тръгна да ставаш, знаем те, че можеш, не те е пуснала упойката изцяло още стой мирна и лягай, че ако се строполиш тука някъде ще се чудим какво да те правим". Първия път ме изписаха на 4-ти ден, втория път на 5-ти.

# 611
  • София
Скрит текст:
Милена е с прическа.
Росица е със износените си във фермата обувки. Нури е с обичайния си сив суитчър.
На Георги тоалетите не му ги следя, но по-наблюдателните може и да са прави, че с този не се е появявал в предаването.  Simple Smile
Ваня е облечена небрежно по фермерски. Роман са го скрили с надписа, но и той не е облечен като от цивилизацията. Дидо и Алекс не мога да ги видя добре.

Скрит текст:
Т.е., силно вероятно е снимката да е правена след отпадането на Милена и Георги, но преди отпадане на Роси, Нури и Ваня. Поне.

# 612
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Спирит, докторът каза, че при Христина не е перитонит и затова предпочита да я оперира, за да не се стигне до перфорация и усложнения.  Peace

# 613
    И аз чаках с нетърпение минутите по история. Научих доста неща. Жалко, че участниците във Фермата въобще не проявиха поне малко интерес към разказаните истории. И аз с нетърпение щях да започна да чета книгата за Васил Левски. Интересна ми е неговата история и има много въпросителни за него. За Милена - всичко сте казали за нея. Също съм съгласна с всички негативни изказвания за нея.

И аз мисля, че Милена ще избере за дуелист Ваня.

Олекна ми, че не само аз не харесвам Александра. Видях, че много хора не харесват Александра.

# 614
И аз мисля, че операцията от апендицит не е чак толкова тежка, та да не може Хриса да дойде във фермата. Пък и сега често се правят лапароскопски, стига да може. 
Аз на третия ден след секциото се движех доста свободно, не е като да не боли, ама се движиш, имаш и стимул, де. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт