Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 230
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 660
Не съм очаквала, че ще го напиша, но в неделя ще викам за Ваня.
Александра и тя...днес ми се върна в топ 3 противняци
Дидо ме разочарова!

# 661
Май харесвам Ваня малко по-вече след този епизод

# 662
Нури трябваше да каже че не иска  да участва, но е факт че Гошо изтеряса не заради ритуала.Гошо е психясал за тази победа и за тези пари.
Роман не знам ..той би трябвало ако има капка морал също да откаже .
Не гледах ама Сашка изгърмя ли си амулета или избраха директно Ваня

# 663
  • гр.София
Бързо да кажа, че Нури добре направи, че не обяви, че няма да участва предварително. Иначе нямаше да разбере колко много ги е страх от него.
Не съм съгласна с Гошо и сие- мен Нури не ме кара да мразя. Да, не намирам, че винаги е прав, има его, което вероятно противоречи на религията му, но продуцентите от първия ден са се прицелили в него и в Росица и си настояват, че е по-по-най да останеш, отколкото да заминеш и това те прави патриот.
Патриот- като Гошо ли или като простака Роман? И...жалко за Дидо- и той стана като тях, а така добре се беше позиционирал...

# 664
Дидо ме разочарова!
Милена избра ли вече втори дуелист? Ваня ли е?

# 665
  • Sunshine state
Нури трябваше да каже че не иска  да участва, но е факт че Гошо изтеряса не заради ритуала.Гошо е психясал за тази победа и за тези пари.
Роман не знам ..той би трябвало ако има капка морал също да откаже .
Не гледах ама Сашка изгърмя ли си амулета или избраха директно Ваня
Избра директно Ваня като каза, че прави услуга на Сашка и й оставя амулета. Нали това беше последната възможност за нея да го ползва или бъркам?  Нещо не схващам идеята на ози амулет, ако ще може да се ползва само до полуфиналите.

# 666
Джолева, Сашка не изгърмя амулетът.Милена каза,че  разбира ,че прави услуга на Сашка и го прави напълно осъзнато и целенасочено

# 667
Да, избра Ваня

# 668
Дидо ме разочарова!
Милена избра ли вече втори дуелист? Ваня ли е?
Да, нея избра, защото мислела, че тя ще реди игрите както тя би ги подредила. Ваня си го очаквала. Не беше изненадана.

# 669
Дидо беше прав за Нури, да си е казал в началото. Но той не очакваше, затова си премълча. Всички се подразниха, Но Дидо и Роман реагираха в рамките на нормалното, без викове и истерии. Георги....на дъното- дъното. Много нестабилен е тоя човек. 😑  Яхна вълната, възползва се максимално, рита, хвърля, трещя, блещи се - чудо! Нури може да е всякакъв, но не се остави да бъде провокиран. Много се изложи Георги, много. Интересно, що не трещя така на Караньотов? 

# 670
Благодаря.
Ще съм за Ваня в неделя.
Тая Милена е крайно време да си ходи.
Интересно защо само Гошо скочи толкова малоумно на Нури.Личи си че го е най страх от него.
И Дидо и Роман не одобриха постъпката на Нури и му го казаха, но със съвсем различен тон.

# 671
За Ваня ще викам на дуела. Но глей ти какви метаморфози се случват, сега от всички там, подкрепям Роси.

# 672
За Ваня ще викам на дуела. Но глей ти какви метаморфози се случват, сега от всички там, подкрепям Роси.
И аз.А в началото си казах тая да се маха.

# 673
Ваня беше права за Сашка, а тя хич не го прие добре. Милата..😁 Точно тя да има претенции за честност и близки отношения, като първо осъждаше Милена, после- първи дружки.
Милена пък изписа вежди на гърба на Нури. После го игра майка Тереза на Сашка. Ще я видим хитрата сврака в неделя. Заставам зад Ваня.

# 674
  • тук и там
Голяма тъпотия със този ритуал.Аз също не бих участвала,това си е подигравка със смъртта направо.Нури не беше прав,трябваше да си каже още в самото начало.Но каквото и да е направил,поведението на Гошо беше отвратително.Дидо взе да показва все по-неприятни черти и той.Можеше да си спести физиономиите когато говореше Роси..Георги  се вижда малко като "Ботев" ми се струва, а зрителите като нещо коренно различно и противоположно  го виждат,ама той не го знае  все още.Ваня ми хареса-каза на Сашка това,което е  очевидно за всички извън и вътре във фермата.За Ваня ще бъда в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт