Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 148
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 795
  • Пловдив
Няма как да го карат да излезе доброволно, никой няма да им се запише догодина. Просто ровят, за да има скандали и с какво да го заяждат съфермерите. Не осъзнават, че така пък го правят жертва и той ще спечели най-много от цялата работа. Плюс, че ако стане да не спечели предаването, ще обвинява зрителя в нетолерантност, а продукцията в манипулация. С две думи, ситуацията му е win-win.

# 796
На мен пък ми писна от тоя Нури. Ще гледам коледен филм и ще надничам тук

# 797
  • London
Какво ги интересува тия нищожества какво казал Нури, какво щял да прави с парите..... Пари Гошо и Роман....няма да видите мижитурки.Rage

# 798
Никое друго същество на телевизионния екран не ме дразни така, както ме дразни Георги. Направо ми призлява от това държание и поведение...

# 799
Абе кои са Гошо и Роман та държат сметка за парите на Нури.
За какви са се взели, за нещо повече, за имащи различни права от него.
Не е длъжен изобщо да им казва какво ще прави или няма да прави с парите .
Браво на Дидо в случая.

# 800
 Ама тия продуценти много дразнят вече. Дайте да го разпънем на кръст Нури - е защо са го взели в предаването.....

# 801
Пак ли другарски съд над Нури? С обвинители Роман и Жоро? Стига вече продуценски простотии , Жоро е здравата фиксиран, болезнено.... Айде и Алекс, когато го молеше  да и скове къщичките за птици не я интересуваше, а сега... Абе кой е назначил Жорката за прокурор?

# 802
  • Sunshine state
Гошо, Роман и Дидо някакъв съд ли му организираха?! Какво го и тересува тях,не нога да разбера. Всичко е за пред зрителите - като не могат да го бутнат мрез дуели, да да го компрометираме с думи. Пълни идиоти. Жал ми е за него. Аз ако съм, никакви обяснения и видеа няма да им давам. Чак се жалвали на продукцията.. Нямам думи. Излазали го един вид.. Малоумници! Безсилието им д очевидно.

# 803
Правилно постъпи Нури че не разреши да се гледа видеото.
Точно пък за да задоволи каприза на Гошо и Роман
Е не такива участници до сега не е имало.

# 804
Да идва време за дуел Георги-Нури, Нури да го ошамари и да се приключва!

# 805
Отвратена съм и омерзена и ме е срам заради тези примати, ако искайте вярвайте, но ми се насълзиха очите, какви нерви, какво самообладание има Нури, вероятно на негово място бих пожелала да напусна продикцията, този психотормоз е нечовешки икато гледам след рекламите продължават.

# 806
  • на село
Ей прекалиха, за каквото иска за това ще си ги ползва парите, пак много ги търпи Нури, аз ако бях до сега да съм ги сиктердосала и Георги, и Роман, и продукцията.

# 807
  • около Варна
Е, много грозно беше това с Нури. Каквито и негативни качества да има, не се показа като лош човек. Как пък един път някой не го поздрави за нещо свършено.

# 808
Пустите пари, изваждат наяве най-лошото. Не само у Гошо. У Нури също.
Но много пъти съм чувала да хвалят Нури за направеното, всички му признават свършеното.За друго се дракат

# 809
Какво гледах току що? Потресена съм!!!
А защо, например, не вземат да дадат на Роман и Милена един парашут и да ги хвърлят от самолет, да видим Милена дали е искрена?

Общи условия

Активация на акаунт