Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 148
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 810
Абсолютно е така! Георги изпитва някакво неистово желание вечно някой да му се обяснява, да му се отчита, да му се доказва и т.н. Той все си мисли, че някой му е длъжен нещо, такива хора не понасям и искрено ме вбесяват.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 22:11 от marissa.

# 811
  • Sunshine state
Прав е Роман- каквото си направи сам човек,никой не може да му го направи. Двамата с Георги направиха така, че хората да не ги харесват. Ей това направиха. Много съм резервирана към мюсюлманите и имам своите причини, но в случая Нури не им е направил нищо, за да се държат така. Просто са безсилни и ги е страх от него.

# 812
Не разбирате ли честно какво питат Гошо и Роман, те го виждат, че един ден казва едно, а друг ден друго и това ги дразни, нормално и за това искаха да гледат видеото.
Расисти били, кое им е расисткото? Че чак и държавата расистка.... за това цигани и турци имат повече привилегии от българите. Не мога да съм толерантна към плужеци. Кажи си мнението иначе за мен си страхливец.

# 813
Ама чакайте малко сега. Разбира се, че всеки има право да прави каквото си иска с парите, ама той при всеки удобен случай ги изкарва тях материалисти, а себе си благороден. Кой го е карал да казва, че не е вътре за парите? Да си беше мълчал, пък после да си прави каквото иска. А по този начин манипулира мнението на хората, внушавайки, че за разлика от лошите Георги и Роман той няма да ги ползва парите за лични цели, ами ще ги дари на нуждаещите се. Абе моля те... Дрън, дрън... Хлъзгав като риба!!!

# 814
  • русе
Георги го разкости 😊

# 815
Не ме интересува кой за какво ще си похарчи парите. Не съм сигурна, че е по-благородно да ги даря на други вместо на децата си. Жоро вече вижда Нури на финала и се опитва да му свали рейтинга за смс-ите. Жалък смешник... Как се хвалеше и се биеше в гърдите, че играта е неговата, а не успя да счупи и едно стъкло. Какъвто и да е Нури, Жоро не може да му стъпи на малкото пръстче.

# 816
Георги още малко ще вкара адвокат и нотариус и съдия.

# 817
Твърдо съм за Георги в този спор. Макар, че реакциите са му крайни. Най-мразя хлъзгави манипулатори. А Нури е такъв. Жалко за всичко хубаво, което направи. Остави лошо усещане.

# 818
Аз  не искам да коментирам.Това беше ужасно.Ще гледам дуел Нури-Гошо с огромно удоволствие

# 819
Що се пънат не знам. Ни Гошо, ни Нури, ще спечелят. Излишно ни облъчват

# 820
  • инфантилно и разглезено хлапе
Ще продължи натиска върху Нури
Подозирам че ще го принудят да излезе уж доброволно за да не вземе да отстрани някой от любимците на края.

От самото начало беше ясно, че двамата трола ще направят всичко възможно никой от емигрантския отбор да не спечели наградата. Егати просташкото шоу.

# 821
  • Sunshine state

Що се пънат не знам. Ни Гошо, ни Нури, ще спечелят. Излишно ни облъчват
Е, да, ама Гошо е като българите в казана - ако няма да е той, няма да е и опонента му. Скандалджия.

# 822
  • Вестерос
И мен не ме интересува кой как ще харчи парите. Всеки си е имал причина да иска да участва, негова си е. Голяма работа, че Нури не бил казвал неговата... Не мисля, че хората се връзват и биха гласували за него на финал само защото ще дарява парите.

# 823
  • London
Абсолютно е така! Георги изпитва някакво неистово желание вечно някой да му се обяснява, да му си отчита, да му се доказва и т.н. Той все си мисли, че някой му е длъжен нещо, такива хора не понасям и искрено ме вбесяват.

Това го прави с цел да дискредитира околните за пред зрителите и видиш ли той да изпъкне. Така си го мисли той, ама то друго става.

# 824
Нищо не е разкостил Георги, а се изложи като дребнаво,завистливо човече.  И Роман приглася - ще ги дари на дъщеря си. Аз много добре разбирам какво правят Р+Г. Искат да злепоставят  Нури като неискрен и т.н. защото ги е страх от него, вече са си разделили парите и като не могат на арената, удрят Нури с  интриги. И тук нищо общо няма вярата му, ползва се за злепоставяне, за будене на елементарна патриотична омраза . Не ми харесва това организирано нахвърляне на групата върху един човек, не ми харесва грубото навлизане в личното пространство. Днес са срещу Нури, утре срещу мен, срещу всеки от Вас.. .  

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 22:56 от Tary

Общи условия

Активация на акаунт